|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Кое е по-комфортно,Ауди80 Авант<>Вектра Б
|
|
Автор | Cлaви (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.09.06 20:04 |
|
Искам да си купя кола.Спрял съм се на Вектра Б и на Ауди 80 авант.Интересува ме кое вози по-комфортно от двете и по-леко се управлява?Ако някой има наблюдение нека го сподели.Може би подръжката на Вектрата е по-скъпа щото е по-нова.Благодаря.
| |
Тема
|
Re: Кое е по-комфортно,Ауди80 Авант<>Вектра Б
[re: Cлaви]
|
|
Автор | DuChO_ (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.09.06 20:58 |
|
Славчо взимай си една Вектра Б след фейслифта ще усетиш за какво става въпрос!Големия мотор на дизела или 1,8 и над 1,8 бензин,ама мисля,че от дизела ще си супер доволен!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bratovcheda (специалист) |
Публикувано | 12.09.06 10:52 |
|
Ауди 80 Авант (туй май значи комби) е аналог на Вектра А. От нея е по-добре понеже не ръждясва и се управлява по-добре (лесно), хидравликата на VW-Audi винаги ми е харесвала повече.
Вектра Б се състезава с А4. Тука и цифрите са м/у 8-10 000 лв. Аудито 80 е горе долу на половина. Незнам как се пазариш и избираш, но нещо не ми се вързва сравняването на двата автомобила, които си посочил. Подръжката на Ауди си доста висока, така че по-новата Вектра няма да излезе по-скъпа.
Дай повече подробности.
Аз карам Вектра А в момента, карал съм и Ауди 80, с удоволствие бих ги сменил за Вектра Б, но А4 си е друга класа.
Успех.
| |
Тема
|
[re: bratovcheda]
|
|
Автор | Инa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.09.06 19:43 |
|
Mного ли голямо е превъзходството на Ауди 80 относно Вектра А,ти си карал и двете?Дали си струва да си взема 80.Сега карам Вектра А и се заглеждам в Ауди 80.
| |
Тема
|
[re: Инa]
|
|
Автор |
PRlNCEZANDOR (vodoun) |
Публикувано | 12.09.06 19:58 |
|
Ауди 80 е сравнително по-хубава кола от Вектра А, но в сравнение с вектра Б..............няма какво да говорим особено.
Вектрата е чисто и просто по-нова генерация.
| |
Тема
|
[re: PRlNCEZANDOR]
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 12.09.06 22:35 |
|
Ауди 80 сравнено с Вектра А ???
Ще раздавам непоряди!
Баси и тясното возило. Няма багажник. Окачването е крехко отвсякъде... Shift+DEL.
| |
Тема
|
[re: imitev]
|
|
Автор |
zfen (минаващ) |
Публикувано | 12.09.06 22:48 |
|
Има ли А 80, което да не тропа и Вектра А която да тропа? Вече гоня 400 000км а шарнирите са с нитове. А защо ли на Аудито не са нитовани?!
| |
Тема
|
|
|
Автор | GTl (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.09.06 23:13 |
|
Щом задаваш такъв въпрос за "комфортно возене" значи не си се качвал на тези коли. Аудито има типичното твърдо "голфово" возене, салонът на колата е твърде по-тясен и прихлупен от Вектрата. Колата има външно нормален габарит но вътре е по-тясно от Голфа!
| |
Тема
|
[re: GTl]
|
|
Автор |
yoyo1 () |
Публикувано | 13.09.06 00:03 |
|
Мога да потвърдя 4е 4астите на ауди 80 въобще не са от евтините.
| |
Тема
|
Rе
[re: yoyo1]
|
|
Автор | a_mann (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.09.06 09:35 |
|
За возията на това ауди не мога да кажа нищо, ама за теснотията....а и влизаш като в танк с онова високо табло, като на старите москвичи - егати навява за спомени от казармата, ако имаше и кепенци отгоре...ха ха ха
Ако става въпрос за В4, там съм маааааалко по-така усмихнат, ама те тези могат да се сравняват само А вектрата, за ОВБ не може да става изобщо дума (тя би могла да се сравнява с А4 само)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|