Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:57 03.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кое е по-комфортно,Ауди80 Авант<>Вектра Бнови  
АвторCлaви (Нерегистриран)
Публикувано11.09.06 20:04

Искам да си купя кола.Спрял съм се на Вектра Б и на Ауди 80 авант.Интересува ме кое вози по-комфортно от двете и по-леко се управлява?Ако някой има наблюдение нека го сподели.Може би подръжката на Вектрата е по-скъпа щото е по-нова.Благодаря.

Тема Re: Кое е по-комфортно,Ауди80 Авант<>Вектра Бнови [re: Cлaви]  
АвторDuChO_ (Нерегистриран)
Публикувано11.09.06 20:58

Славчо взимай си една Вектра Б след фейслифта ще усетиш за какво става въпрос!Големия мотор на дизела или 1,8 и над 1,8 бензин,ама мисля,че от дизела ще си супер доволен!

Автор bratovcheda (специалист)
Публикувано12.09.06 10:52

Ауди 80 Авант (туй май значи комби) е аналог на Вектра А. От нея е по-добре понеже не ръждясва и се управлява по-добре (лесно), хидравликата на VW-Audi винаги ми е харесвала повече.
Вектра Б се състезава с А4. Тука и цифрите са м/у 8-10 000 лв. Аудито 80 е горе долу на половина. Незнам как се пазариш и избираш, но нещо не ми се вързва сравняването на двата автомобила, които си посочил. Подръжката на Ауди си доста висока, така че по-новата Вектра няма да излезе по-скъпа.
Дай повече подробности.
Аз карам Вектра А в момента, карал съм и Ауди 80, с удоволствие бих ги сменил за Вектра Б, но А4 си е друга класа.
Успех.

Тема Re: Кое е по-комфортно,Ауди80 Авант<>Вектра Бнови [re: bratovcheda]  
АвторИнa (Нерегистриран)
Публикувано12.09.06 19:43

Mного ли голямо е превъзходството на Ауди 80 относно Вектра А,ти си карал и двете?Дали си струва да си взема 80.Сега карам Вектра А и се заглеждам в Ауди 80.

Тема Re: Кое е по-комфортно,Ауди80 Авант<>Вектра Бнови [re: Инa]  
Автор PRlNCEZANDOR (vodoun)
Публикувано12.09.06 19:58

Ауди 80 е сравнително по-хубава кола от Вектра А, но в сравнение с вектра Б..............няма какво да говорим особено.
Вектрата е чисто и просто по-нова генерация.

Тема Re: Кое е по-комфортно,Ауди80 Авант<>Вектра Бнови [re: PRlNCEZANDOR]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано12.09.06 22:35

Ауди 80 сравнено с Вектра А ???

Ще раздавам непоряди!

Баси и тясното возило. Няма багажник. Окачването е крехко отвсякъде... Shift+DEL.

Тема Re: Кое е по-комфортно,Ауди80 Авант<>Вектра Бнови [re: imitev]  
Автор zfen (минаващ)
Публикувано12.09.06 22:48

Има ли А 80, което да не тропа и Вектра А която да тропа? Вече гоня 400 000км а шарнирите са с нитове

. А защо ли на Аудито не са нитовани?!

АвторGTl (Нерегистриран)
Публикувано12.09.06 23:13

Щом задаваш такъв въпрос за "комфортно возене" значи не си се качвал на тези коли. Аудито има типичното твърдо "голфово" возене, салонът на колата е твърде по-тясен и прихлупен от Вектрата. Колата има външно нормален габарит но вътре е по-тясно от Голфа!

Тема Re: Кое е по-комфортно,Ауди80 Авант<>Вектра Бнови [re: GTl]  
Автор yoyo1 ()
Публикувано13.09.06 00:03

Мога да потвърдя 4е 4астите на ауди 80 въобще не са от евтините.

Тема нови [re: yoyo1]  
Авторa_mann (Нерегистриран)
Публикувано13.09.06 09:35

За возията на това ауди не мога да кажа нищо, ама за теснотията....а и влизаш като в танк с онова високо табло, като на старите москвичи - егати навява за спомени от казармата, ако имаше и кепенци отгоре...ха ха ха

Ако става въпрос за В4, там съм маааааалко по-така усмихнат, ама те тези могат да се сравняват само А вектрата, за ОВБ не може да става изобщо дума (тя би могла да се сравнява с А4 само)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.