Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:13 12.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Астра 99г - алтернатор?нови  
Автор 1.8Astra ()
Публикувано05.09.06 20:45

Колата е Астра 1,6 - 99 г производство.

От известно време имам проблеми с алтернатора.Ходих на едно място на майстор и ми казаха следното:

Алтернатора бил френски и по принцип давал ядове.Решенията били две-или ми ремонтират френския за 100 лв или ми слагат рециклиран "БОШ" за 200 лв.

И от двата варианта ми прилоша.

Някой с идея по въпроса???

Тема Re: Астра 99г - алтернатор?нови [re: 1.8Astra]  
АвторTarbox (Нерегистриран)
Публикувано06.09.06 01:02

Доста нова ти е колата, но виж дали не става алтернатор от по - стар модел и вземай работещ от някоя морга , че са доста пари за ремонтирани. Иначе би трябвало френският ти да е"Delco Remy", някои Астри са и с "Bosch". работят си стабилно, провери си масата към него на първо време ако зарежда по - малко.

Автор pat66 (Комби фен)
Публикувано07.09.06 10:56

Ако си от София - отиди при майстора в Слатина - задънена пряка на бул. Шипченски проход - ако идваш от Румънското посолство, първата пряка вдясно веднага след светофара на Коперник. Вече трима познати бяха там - единят с Астра 2002 - оказа се, че едната четка е блокирала фабрично - само я наместили и пей сърце... Майстора сам си сваля, замерва, качва и не е скъпчия. Ще се опитам да кача и карта - не съм пробвал досега...
[image][/image]
Успех!

Тема Re: Астра 99г - алтернатор?нови [re: pat66]  
Авторdrawmaster (Нерегистриран)
Публикувано07.09.06 11:24

Тема Re: Астра 99г - алтернатор?нови [re: pat66]  
Автор 1.8Astra ()
Публикувано07.09.06 21:28

Колега дай ми ако можеш адрес или телефон...

АвторFicho (Нерегистриран)
Публикувано08.09.06 16:25

Колега щом караш кола за толкова пари и не можеш да си платиш ремонта на алтернатора значи си абсолютен тъпанар.

Автор pat66 (Комби фен)
Публикувано08.09.06 17:49

0888563649 - не успях да кача картинка, но питай майстора за адреса - Гео Милев, до бл.251А - виж карта на София.
Успех!

Тема Глупав ми Ficho........нови [re: Ficho]  
Автор 681 (непознат)
Публикувано08.09.06 20:57

Ficho - а ти щом в този форум си избиваш комплексите си абсолютен КРЕТЕН !

Тема Re: Астра 99г - алтернатор? [re: pat66]  
Автор 1.8Astra ()
Публикувано08.09.06 21:00

Едно голямо - БЛАГОДАРЯ

А на коментара на Ficho моля колегите да не обръщат внимание , понякога човек може сам да си покаже колко му е акъла,без някой да го пита........

Редактирано от 1.8Astra на 08.09.06 21:10.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.