Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:02 18.10.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Бензин от ОМВ?нови  
АвторБ_Бopдo (Нерегистриран)
Публикувано16.08.06 20:25

Колеги,аз зареждам само от ОМВ!
Обаче,не ми се срува,че съм с качествен безнзин,екотека нещо не се "кефи"
Пълня 95.Моля,ако има колеги на различно мнение,нека да споделят,добър ли е,или да ида на "Шел",или "Петрол"?За Велико Търново става въпрос.

Тема Re: Бензин от ОМВ? [re: Б_Бopдo]  
Автор corsa16v (непознат )
Публикувано16.08.06 20:44

ами в момента караш с гориво произведено в българия- Лукойл, ОМВ вече не зареждат както преди единствено и само от Румъния за българския пазар/с изключение на специалния дизел алпи де/Бих ти препоръчал ако има в Тарново

ЕКО само те са с гръцки горива в момента на пазара в България/с някои местни изключения/
Поздрави и се моли "партидата" да е добра

Тема Re: Бензин от ОМВ?нови [re: corsa16v]  
АвторTarbox (Нерегистриран)
Публикувано16.08.06 23:50

Ако имате бензиностанции на ОРЕТ, пробвай бензина на резаците. най - ниския разход ми даде колата с техния. И аз съм разочарован от горивата на OMV, откакто не зареждат от рафинериите в Румъния.

Тема Re: Бензин от ОМВ?нови [re: Б_Бopдo]  
Авторpyмeн paшeв (Нерегистриран)
Публикувано17.08.06 01:14

аз сам от търново. зареждам 3 коли. преди сипвах само от шел ама взеха да ме дразнят и минах на ОМВ. откакто сипвам там разхода падна с 1л. зареждам предимно 95. като сипя 100 разхода пада още.

Тема Re: Бензин от ОМВ?нови [re: pyмeн paшeв]  
АвторB_Bordo (Нерегистриран)
Публикувано17.08.06 10:03

Ами май за Търново си остава ОМВ-то най-добро,а тази на "резаците" я нямаме тука....И ще се съглася с колегата Рашев / кмета?

/ ,че май 95 си е добър,ама 100 е огън!А ако има някой,който зарежда или е зареждал V-power на "Шел" нека да сподели,че мисля да пробвам за едни 200 км. извънградско.

Тема Re: Бензин от ОМВ?нови [re: B_Bordo]  
Автор PRlNCEZANDOR (vodoun)
Публикувано17.08.06 12:54

Като и преди съм казвал, не зареждайте от тази скапана бензиностанция (ОМВ), винаги колата ми не върви с техен бензин, за отвратителното обслужване в София въобще няма да говоря. (Имам информация макар и все от трети лица че не слагат никакви добавки в горивата и гледат да минат възможно най-евтино - ама това са си общи приказки от разни хора който не мога да потвърдя твърдо, по важното е какво е личното ми впечатление)

Незнам от къде за бога го докарват този бензин, но той е с много по-ниски качества от този на Луоил напр. Радвам се че има колего пробвали ОПЕТ, не съм техен агент, но съм много приятно изненадан от всичките им горива (бензин, дизел и газ). Ако трябва да избирам между Шел и ОМВ във всички случай ще е Шел, от "Шел България" много яко ги стягат по отношение чистота на бензина и точност на колонките - това го знам от първа ръка.

Тема Re: Бензин от ОМВ?нови [re: PRlNCEZANDOR]  
Автор Любитeл2 (лукав благинар)
Публикувано17.08.06 13:12

И аз съм много разочарован от ОМВ. Сега търся Еко и Опет. Ако няма лукоил

Тема А търновския ШЕЛ?нови [re: Любитeл2]  
АвторB_Bordo (Нерегистриран)
Публикувано17.08.06 13:35

Имате ли мнение за Търновския Шел?Защото когато намалее до резерва,а сипвам до сега от ОМВ,колата накак си губи малко мощ,а и изпушва като масло и вода от ауспуха на леко подаване на газ!!!

Тема Re: Бензин от ОМВ?нови [re: Б_Бopдo]  
Автор javor_k (член)
Публикувано17.08.06 22:48

Бензина на ОМВ не го бива, а за газта лъжат в количеството. Ако заредите лош бензин има вариант да слагате добавки /например Редекс/

Тема Re: Бензин от ОМВ?нови [re: javor_k]  
АвторБ_Бopдo (Нерегистриран)
Публикувано18.08.06 11:14

Ами днес сипах 20 литра В-пауер на ШЕЛ,95,да видим,е той ще се смеси с ОМВ-ския,имаше от него 4-5 литра,но ще сподела как е...макар че карах и не намирам разлика,е, ше видим извънградско как е!Ако не става,пак на ОМВ

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.