Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:10 04.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Недостатъците на Зафиранови  
Автор nasiko (непознат )
Публикувано03.08.06 12:26

Моля да споделите ако имате впечатления от модела Зафира.Харесал съм си елеганс от 2000г. 2.0 дизел,има доста екстри,но искам да разбера къде са й слабите места.Благодаря предварително

Тема Re: Недостатъците на Зафиранови [re: nasiko]  
Авторkoцeв (Нерегистриран)
Публикувано03.08.06 13:03

Това са нови коли за тузари на нашия пазар и трудно ще намериш отзиви....

Тема Re: Недостатъците на Зафиранови [re: koцeв]  
Автор nasiko (непознат )
Публикувано03.08.06 13:12

Абе не е хич нова на цели 6 години е

И по-скоро е семеен автомобил,отколкото тузарски.Поне аз смятам да го ползвам за извозване на фамилията. Все пак ако има някой наблюдения нека ги каже.

Тема Re: Недостатъците на Зафира [re: nasiko]  
Автор a_mann (мрази жегите)
Публикувано03.08.06 13:19

ААААААА, абеее ползватели се намират, даже май тук имаше някой с нова такава, с 2.2. моторче, останало ми е че май от ПВ беше....та нека те кажат.

Аз лично много ги харесвам и то точно за семеен автомобил и си мисля, че тепърва ше почнат да влизат масово като "нов внос" щото по белия свят са много популярни

Тема Re: Недостатъците на Зафиранови [re: a_mann]  
Автор Mumko (Човек)
Публикувано03.08.06 14:19

Зафирата е добър ван, единственото което не е много за предпочитане е мотора. Виждал съм 2.0 дизел и на 400 000 км но в никакъв случай минати без проблем. Мотора като цяло е добър но досега не съм срещал нито един който да е карал безаварийно като един бензинов опелов мотор. Повредите не са кой знае какви но за джоба на Българина един дебитометър от 400 лева не е малко или някой от електроклапаните за по 300... Нагнетателната помпа не се ремонтира и струва около 1000 лева ( на старо ) Не искам да кажа че ще се случи точно на теб но повярвай ми срещал съм се със стотици зафири, астри, вектри и подобни с тези проблеми и никак не е приятно когато кажеш на клиента че за за една нищо и никаква кутийка трябва да даде седмичната си заплата.
Иначе като купе е много функционална и надеждна.
Ако търсиш зафира гледай да е с бензинов мотор.
Митко

Тема Re: Недостатъците на Зафиранови [re: nasiko]  
Автор rony67 (непознат )
Публикувано03.08.06 15:47

Аман от многознайковци,колега от Белгия колко скапани мотора 2.0ДТИ си виждал,знам поне 10 двигателя на различни купета с повече от 150к до 200к без особени дефекти.Като не си вътре в нещата не давай крайни мнения.А ,забрави да спомениш калпавото турбо

Тема Re: Недостатъците на Зафиранови [re: rony67]  
Автор Mumko (Човек)
Публикувано03.08.06 16:02

Ами да ти кажа аз лично не съм бройл колко скапани мотора съм виждал но със сигурност са над 300 от който съм имал честта да ремонтирам поне 150, а колко коли съм виждал с проблеми свързани коствено или не с двигателя със сигурност са много повече. Сменил съм повече помпи, датчици, клапи, турбини, инжектори гарнитури и други подобни отколкото на който и да е друг модел на опел. Повярвай и не се заяждай.
Митко

Тема Re: Айде успокойте топката..нови [re: Mumko]  
Автор a_mann (мрази жегите)
Публикувано03.08.06 16:46

и не си ги мерете бре хора.
Това не е шоу кой е по, по, най.
Ако можете да помогнете на човека да, ама не обозявайте темата, излишно е!

Тема Re: Айде успокойте топката..нови [re: a_mann]  
АвторFlCHO (Нерегистриран)
Публикувано03.08.06 17:41

Проблем с мотора на опел може да има само ако Митко е пипал понего. Като го гледам какви глупаости пише във всички постове ми става ясно, че е майстор като почти всички в България. Гореописаните възможни дефекти могат да сполетят всеки съвременен автомобил купен на старо, така че всичко е индивидуално. Зафирата е отличен автомобил и при всички случаи е удачна покупка. Двигателят и екстрите са в зависимост от парите и от пробега.

Тема Re: Айде успокойте топката..нови [re: FlCHO]  
Автор stolu (Astra 1,7D '92)
Публикувано03.08.06 17:50

Според проблема на зафирата е , че е доста скъпа.Макара и вече шест годишна

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.