Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:52 01.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Lager na zadno koleloнови  
Авторtisho (Нерегистриран)
Публикувано20.06.06 23:11

Здравейте!!
Колеги имам един въпрос, да изкажете мнение.
От известно време се чува виене при скорост над 90 от задната част на автомобила. Проверихме задните лагери и се оказа че единият при въртене на ръка се чува лек шум. Обаче се оказа че се сменя цялата главина защото е с АБС колата Вектра и лагера е занитен в главината.
Та въпроса ми е ,понеже главината е доста скъпа може ли още да се кара с тоя лагер или трябва да се сменя задалжнително.

Тема Re: Lager na zadno koleloнови [re: tisho]  
Авторroro (Нерегистриран)
Публикувано21.06.06 09:08

ами може да се кара известно време и такам . А доколкото знам само на хастрите са така задните колела . Мойта и тя е с АБС -ама мисля че се вади лагера

Авторxapи (Нерегистриран)
Публикувано21.06.06 09:51

и при мен беше същото може да се кара известно време, но трябва да смени и лагера не е скъп 180 лв. СКФ четири дупки и датчик на АБС.

Тема Re: Lager na zadno koleloнови [re: xapи]  
Публикувано21.06.06 11:04

Благодаря , а каде е тази цена за SKF че аз намерих същия по скапо?

Авторxapи (Нерегистриран)
Публикувано21.06.06 12:03

гр. София по бул. Хр. Ботев посока ц.гара отдясно магазин срещу училището търси Вальо- той е собственика. Вече карам 4 месеца без проблем.

АвторB_Bordo (Нерегистриран)
Публикувано21.06.06 13:48

Колега,при мен вие над 90км,леко и то само по определен тип настилка,и само като качвам наклон,интересното е,че понякога спира да "Вие".И колата е Вектра Б,1996.Дайте идея това леко "виене",или по-скоро бучене,и само над 90-100км.от какво е?Може ли от гуми?Абе най-вероятно и аз трябва да си приготвя като колегата 180лв.ама ще е след морето,наесен:)))
Дайте мнение?

Тема Нискочестотния шум - тукнови [re: B_Bordo]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано21.06.06 13:54

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=opel&Number=1945789090&page=5&view=collapsed&sb=5&part=

Публикувано21.06.06 14:37

И при мен го има този ефект бученето е най силно между 90 и 110 км/ч.
Като сменя лагера ще видим дали ще изчезне....

Тема Просто си длъжен!!нови [re: tisho]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано21.06.06 14:48

... да споделиш за резултата след смяната на лагера (ите)!!

Успех с ремонта!

Тема Дали??нови [re: Bat Jorko]  
АвторB_Bordo (Нерегистриран)
Публикувано21.06.06 15:05

Дали и дано да се оправи,не е много набиващ се шум,но си го има,а и ме дразни,щото си го знам.Като смениш,сподели,за да събирам и аз парици...
При мене интересното е,че майсторите се разделиха на два лагера:1-сматят че е лагер.2-от гумите.Обаче гумите ми не са зимни и супер нови,че да има шум,а и шума от гуми си го знам.
Безаварийна!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.