|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Миризма в гаража
|
|
Автор | B_Bordo (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.06 19:12 |
|
Здравейте на наи-готиния клуб!
Имам следното питане,дано да не проблем,от известно време като маневрирам напред-назад,за да паркирам Вектра Б,1996,1.6 16i в гаража си,като изляза и се приближа към ауспуха,мирише на двигател,а не характерната за катализатора миризма,ако я оставя с включен двигател,след 2-3мин.работа се забелязва и дим.Проверявам редовно маслото-не мръдва,няма течове,нито агресивно каране,обслужвам я редовно.
Та,ще съм благодарен,ако колегите ме "светнат"защо се получава така,и,дай-боже,да е нещо по-дребно!
| |
Тема
|
Re: Миризма в гаража
[re: B_Bordo]
|
|
Автор | NetBuster (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.06 01:25 |
|
Как мирише двигателя? на теменужки?
| |
Тема
|
[re: NetBuster]
|
|
Публикувано | 11.06.06 01:48 |
|
Ами сигурно и такъв двигател, дето мирише на теменужки има,но моя определено не е от тях :) Обаче от ауспуха си мирише на нещо средно между нафта и бензин. И си мисля, че е от гаден, некачествен бензин, сипах последно от Петрол- А95.
| |
|
Kолега Опела ти да не е дизел?!! А ти да си му сипал А95!!Как може да мирише хем на нафта,хем на бензин?!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
a_mann (ценител на OPEL) |
Публикувано | 11.06.06 12:24 |
|
Kolega, извинявай, ама я опиши по-подробно как мирише двигателя на такава вектра, че ми е интересно.... не се шегувам, сериозно
А до шегата е факта с маневрите в гаража(освен ако не е некой подземен 120м2)
Моето мнение е ,че не можеш да бъдеш сигурен какво зареждаш и от там евентуално ти е "новата" миризма, а да ти се е променила мощността на каручката...да не би нещо катализатора и да е дал фира?
| |
Тема
|
[re: a_mann]
|
|
Публикувано | 11.06.06 14:50 |
|
Аз дизел сипах на старата,,и така я повредих,тази я знам,че е бензин със сигурност!Значи имам я от 3 месеца,преди си миришеше на хубаво отзад,и от петък,след зареждане от Петрол-В.Търново,мирише на гадно,но само ако си отвън и около ауспуха,и на закрито,както е в гараж.В купето няма миризма,просто се интересувам,но надали някога ще разбера какво сипват на Бенсиностанциите...
Други пробелми не прави...ама баш за световното взе да ме тревожи тая пущина!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Fury (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.06 18:01 |
|
Ами като го изгориш тоя бензин сипи си от друга бензиностанция и пак ходи да миришеш отзад!!!!
Ако не ти харесва миризмата на бензина сложи си газ!!!
| |
Тема
|
[re: Fury]
|
|
Автор | BEG (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.06.06 10:27 |
|
Kakvo da kaje 4ovek...zabavni ste! :)
| |
Тема
|
[re: BEG]
|
|
Публикувано | 12.06.06 21:52 |
|
Абе тя, Вектрицата си я взех от една търновска автокъща,и кой знае как са я "сглобявали",ама нейсе!Важното е,че върви безпроблемно за сега.....обаче ме е страх да не почне да си похапва масло....а за миризмата,тя се видоизмени до мириз на печено,съвсем честно:)Все едно,че имам пиле на грил в ауспуха!
Айде безавариина!
| |
Тема
|
Re:a стига бе!
|
|
Автор | Tarbox (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.06.06 22:11 |
|
Сигурен ли си, че не си сменил гаража със заведение за печени пилета?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|