Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:39 03.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Миризма в гаражанови  
АвторB_Bordo (Нерегистриран)
Публикувано10.06.06 19:12

Здравейте на наи-готиния клуб!
Имам следното питане,дано да не проблем,от известно време като маневрирам напред-назад,за да паркирам Вектра Б,1996,1.6 16i в гаража си,като изляза и се приближа към ауспуха,мирише на двигател,а не характерната за катализатора миризма,ако я оставя с включен двигател,след 2-3мин.работа се забелязва и дим.Проверявам редовно маслото-не мръдва,няма течове,нито агресивно каране,обслужвам я редовно.
Та,ще съм благодарен,ако колегите ме "светнат"защо се получава така,и,дай-боже,да е нещо по-дребно!

Тема Re: Миризма в гаражанови [re: B_Bordo]  
АвторNetBuster (Нерегистриран)
Публикувано11.06.06 01:25

Как мирише двигателя? на теменужки?

Тема Re: Миризма в гаражанови [re: NetBuster]  
Публикувано11.06.06 01:48

Ами сигурно и такъв двигател, дето мирише на теменужки има,но моя определено не е от тях :) Обаче от ауспуха си мирише на нещо средно между нафта и бензин. И си мисля, че е от гаден, некачествен бензин, сипах последно от Петрол- А95.

Тема Re: Миризма в гаража [re: B_Bordo]  
Автор Mитko1912 (астра фен)
Публикувано11.06.06 11:00

Kолега Опела ти да не е дизел?!!

А ти да си му сипал А95!!Как може да мирише хем на нафта,хем на бензин?!!

Автор a_mann (ценител на OPEL)
Публикувано11.06.06 12:24

Kolega, извинявай, ама я опиши по-подробно как мирише двигателя на такава вектра, че ми е интересно.... не се шегувам, сериозно

А до шегата е факта с маневрите в гаража(освен ако не е некой подземен 120м2)

Моето мнение е ,че не можеш да бъдеш сигурен какво зареждаш и от там евентуално ти е "новата" миризма, а да ти се е променила мощността на каручката...да не би нещо катализатора и да е дал фира?

Тема Re: Миризма в гаражанови [re: a_mann]  
Публикувано11.06.06 14:50

Аз дизел сипах на старата,

,и така я повредих,тази я знам,че е бензин със сигурност!Значи имам я от 3 месеца,преди си миришеше на хубаво отзад,и от петък,след зареждане от Петрол-В.Търново,мирише на гадно,но само ако си отвън и около ауспуха,и на закрито,както е в гараж.В купето няма миризма,просто се интересувам,но надали някога ще разбера какво сипват на Бенсиностанциите...
Други пробелми не прави...ама баш за световното взе да ме тревожи тая пущина!

АвторFury (Нерегистриран)
Публикувано11.06.06 18:01

Ами като го изгориш тоя бензин сипи си от друга бензиностанция и пак ходи да миришеш отзад!!!!
Ако не ти харесва миризмата на бензина сложи си газ!!!

Тема Re: Миризма в гаражанови [re: Fury]  
АвторBEG (Нерегистриран)
Публикувано12.06.06 10:27

Kakvo da kaje 4ovek...zabavni ste! :)

Тема Re: Миризма в гаражанови [re: BEG]  
Публикувано12.06.06 21:52

Абе тя, Вектрицата си я взех от една търновска автокъща,и кой знае как са я "сглобявали",ама нейсе!Важното е,че върви безпроблемно за сега.....обаче ме е страх да не почне да си похапва масло....а за миризмата,тя се видоизмени до мириз на печено,съвсем честно:)Все едно,че имам пиле на грил в ауспуха!
Айде безавариина!

Тема Re:a стига бе!нови [re: B_Bordo]  
АвторTarbox (Нерегистриран)
Публикувано12.06.06 22:11

Сигурен ли си, че не си сменил гаража със заведение за печени пилета?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.