Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:00 03.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема ТРОПАНЕ ОТЗАД ВЕКТРА Бнови  
АвторSBN (Нерегистриран)
Публикувано03.06.06 19:07

Нещо чука от към задно дясно колело, но не мога да го разбера какво е. Смених цялото задно окачване. И продължава нещо да потропва. Не мога да разбера какво е . Дадох 600лв., а то пак си тропа.

Тема Re: ТРОПАНЕ ОТЗАД ВЕКТРА Б [re: SBN]  
Авторckaвeн (Нерегистриран)
Публикувано03.06.06 19:21

Твърде възможно е тропането да е от резервоара, поне при мен е така, като е пълен над 1/3 и тропа вътре здраво, че даже се чува и как се плиска горивото

Тема Re: ТРОПАНЕ ОТЗАД ВЕКТРА Бнови [re: ckaвeн]  
АвторSBN (Нерегистриран)
Публикувано03.06.06 19:32

Не е от бензина, това тропане се появи от скоро. Колата я карам и с почти празен резервуар и тропането си продължава. Възможно ли е да се е разхлабила някоя скоба на резервуара. Има ли нещо специфично в тази част на колата от което може да идва това тропане ПОМОЩ!

Тема Re: ТРОПАНЕ ОТЗАД ВЕКТРА Бнови [re: SBN]  
Автор vlvas (непознат )
Публикувано03.06.06 22:05

До скоро и на моята Vectra B го имаше такова потропване отзад отдясно!При мен се оказаха тампон и биалетка на задната стабилизираща щанга!!!

Тема за 11150ти пътнови [re: SBN]  
Автор Tarambuka35OO (пристрастен)
Публикувано04.06.06 11:24

...ама кво да се прави.

сменяй тампоните на задната стабилизираща щанга. По 15ина лева са, най обикновени гумички с дупка :)

ама тропат

Редактирано от Tarambuka35OO на 04.06.06 14:45.

Тема Re: ТРОПАНЕ ОТЗАД ВЕКТРА Бнови [re: vlvas]  
АвторSBN (Нерегистриран)
Публикувано04.06.06 14:19

Благодаря, и извнете ако съм ви досадил с тривиялния въпрос, но не съм чест посетител на форума, пък и колата излезе доста здравичка. И на мен ми се струва, че е от няква биалетка и ли каквото там му се казва, защото само това не смених и големите тампони, които държат носачите за купето. Биалетката е това нещо което държи стабилизиращата щанга ли ?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.