Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:42 14.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема STRANNOнови  
Автор budi (непознат )
Публикувано11.05.06 15:20

ZDRAVEITE FENOVE KAKTO SI KARAM KOLATA VECTRA B 96G IKATO NATISNA SPIRA4KA KOLATA GASNE . VAZMOGNO LI E DA E OT ZAPU6EN KATALIZATOP. POMOGNETE

Тема Re: STRANNOнови [re: budi]  
Автор bal sam vy (непознат)
Публикувано11.05.06 15:38

probvai da natisnesh spirachka + syedinitel;P

Тема Re: STRANNOнови [re: bal sam vy]  
Авторxapи (Нерегистриран)
Публикувано11.05.06 16:01

поне да беше казал с какъв двигател си ? и кога гасне като я оставиш на свободна или като спреш на място и натиснеш спирачката иначе и петричката врачка няма да ти каже какво и има.

Тема Re: STRANNO [re: xapи]  
Автор budi (непознат )
Публикувано12.05.06 10:04

kolata e vectra 1.8 16v 96g. i gasne kogato sam v dvigenie i natisna spira4ka a ne tihi oboroti

АвторA4o (Нерегистриран)
Публикувано12.05.06 10:30

Нищо не споменаваш за натискането на съединителя?!? Него натискаш ли освен спирачката?

Тема Re: STRANNOнови [re: A4o]  
АвторPULSAR (Нерегистриран)
Публикувано12.05.06 10:56

Стига с този съединител бе пичове.
Вие всеки път ли когато натискате спирачка, натискате и съединител? Ситуация: карам с 50 км. Наближавам обаче червен светофар и натискам спирачка/БЕЗ СЪЕДИНИТЕЛ/ при което в същият момент колата загасва. Или вие първо натискате съединителя и го държите докато спре колата а
За пояснетие: в случая съединителя се натиска малко преди колата да спре.
Предполагам това е имал предвид човека с въпроса си и ако нямате идея за отговор няма смисъл да пишете безмислени постинги.

Автор6565 (Нерегистриран)
Публикувано12.05.06 13:24

1. Спирачката блокира двигателните колела и мотора угасва.
2. Системата за празен ход не тръгва веднага и за момент мотора остава без гориво.
3. ECU-то дава грешен сигнал(обратно на тези, които като изключат от скорост и оборотите остават известно време високи) и оборотите падат до нула.
Съвет - иди на сервиз, където ще ти направят диагностика

Успех

Тема Re: STRANNOнови [re: 6565]  
Автор Acя ()
Публикувано12.05.06 20:18

това са големи измислици които ги пишеш.първо никъде не пише че изключва от скорост като спира.не че знам от какво е но имам едно такова питане.дали работи нормално на скорост без да даваш газ, разбира се да не е по наклон. или колата загасва след като натиснеш спирачката.аз лично не вярвам като натиснеш спирачка това да се отразява на инфото за компа.може ако е скапан клапана на сервото да обърква сместа ама е само идея.нека който разбира да спомене.аз до скоро карах руска машина където всичко е по-просто.и на мен ми е много интересно от какво прави така.

Елена 10.11.2003

Автор PRR (Гневен)
Публикувано13.05.06 11:56

Не пишеш дали си газифициран
1) Ако си с газ - как е монтиран изпарителя - ако е перпендикулярно на движението, то като натиснеш спирачката сместа става прекалено бедна и колата гасне. Решението е обогатяване не сместа на празен ход.
2) Ако не си с газ, а може и да си - провери си сервото. На работещ двигател на място накарай някой да натисне спирачката и слушай в двигателния отсек. Ако се чува съскане (продължително) най-вероятно имаш спукан маркуч и двигателя остава без въздух...
Аз залагам на първото....
Пиши като се оправиш да знем кво е било...
Поздрави

So What?

Тема Клапан на сервото на спирачкитенови [re: PRR]  
Автор PRlNCE ZANDOR (vodoun)
Публикувано13.05.06 14:17

Първо провери и смени него. Имал съм ситуация с кола на която и беше развален въпросния клапан, вървеше перфектно, обаче само да натиснеш леко спирачката гаснеше, без значение къде и с каква скорост се движиш.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.