|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Астра Г - ръжда
|
|
Автор | xapи (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.06 14:26 |
|
вчера видях Астра Г - 1999 г. 1.7 тд отзад почнала ръждата да я заяжда, веждата и отдолу около задното гърне. По - добре да приключиме с темите за ръждата и праговете и веждите защото ставаме за смях пред останалите клубове. Аз вече се съмнявам че Опел се е преборил с ръждата и след 2000 г.
| |
Тема
|
Re: Астра Г - ръжда
[re: xapи]
|
|
Автор | Ko4o (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.06 14:51 |
|
Аз пък си мисля, че това въобще не е проблем за Опел иначе досега отдавна да са го отстранили. Проблема си е чисто наш, дето искаме да купуваме коли на старо без грам ръжда. Виж ако от Опел бяха засипани с оплаквания от клиенти с коли на по 1 до 3 години разядени от ръжда, фирмата досега да е фалирала. Да, ама не, ръждата явно избива след 6-7 години когато на нормалния европеец вече му е втръснало въпросното возило. Имам един приятел, който ремонтира луксозни возила докарани смазани от чужбина и като стана въпрос за ръждата по опелите ми казва че и на моделите след 2000 година ламарината си е същата като дебелина, а явно и като качество. Та според мен при тази конкуренция в автомобилния бизнес от Опел едва ли ще оскъпяват колата с допълнителни екстри по обработка на ламарините
| |
Тема
|
[re: Ko4o]
|
|
Автор | xapи (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.06 15:06 |
|
драги колега защо тогава Ауди, ФВ на 10 г. нямат почти никаква ръжда а Опел Астра Ф, Кадет Е и Вектра А са като автомобили на сем. Флинтстоун, но моят въпрос беше друг дали Опел са решили въпроса с ръждата или ни залъгват отново. И да допълня не е нормално една марка, която претендира да навлиза в по - високия среден клас да страда от такъв проблем и както виждам ти си се примирил вече.
| |
Тема
|
[re: xapи]
|
|
Автор | Ko4o (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.06 15:15 |
|
Според мен Ауди и фолксфаген нямат ръжда просто защото още със самата си разработка преди 15-тина години са помислили за това и са почнали да ги правят така. Разбирам грижата ти, но помисли трудно ли е според теб един автомобилен гигант като Опел да реши елементарен въпрос като въпроса с ръждата? Логичният отговор е не, никак даже, просто Опел не смятат че имат проблем с ръждата. Аз съм се примирил по една причина, не искам да карам 20 годишен Опел без ръжда такъв който да изкарва 5-7 години без да се разпадне по шевовете. В момента карам Вектра А вече 3 години, и дори да беше без грам ръжда пак щях да искам да я сменя с нова просто щото тази ми омръзна. Ние клиентите втора ръка въобще не сме таргет група за Опел и не мойем да очакваме фирмата да си прави пазарната и технологичната стратегия спрямо нас. Пак повтарям, не съм чул наплим от оплакващи се от ръжда клиенти на НОВИ ОПЕЛИ, просто щото те ги карат 5 години и после ни ги дават на нас ние да му берем грижите. Хайде лека и безаварийна
| |
Тема
|
след 2002 изцяло
|
|
Автор | дaнaил (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.06 15:26 |
|
се поцинковат,1999 са недотам изцяло.имам една декември 1999 год. и леко по веждите има.от австрия нямя как.ако бше италиянска щеше да е о;к; ама мотора ,,,,,,,,.едно приятелче си взело талиянска от дупница и долял 2 /два/ литра масло докато си я прибере на 200 км./но комент/,. а може и където е ръждата да има и леки удари затова.
| |
|
не бъди много убеден че проблема е точно на Опел
колата най-вероятно е удряна там и майсторите са си оставили ръцете после.
| |
|
Почти е сигурно! Недобра тенекеджийска работа.
| |
Тема
|
Re: хм!
[re: Bat Jorko]
|
|
Автор | Oпeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.06 16:47 |
|
Всички ли Опели са блъскани във веждите ....не се излагайте...Опел явно не иска да се бори с ръждата...
| |
Тема
|
Re: хм!
[re: Oпeл]
|
|
Автор | imitev (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.06 17:17 |
|
Не всички колега - само ръждясалите
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lazo (ДИС) |
Публикувано | 10.05.06 17:22 |
|
един автомобилен гигант като Опел
Ау, автомобилен ТИТАН направо! Не са решили проблема и явно нямат и намерение, друга марка която да ръждясва толкова НЕ СЪЩЕСТВУВА.
Поздрави
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|