Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:27 21.01.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Астра Г - ръжданови  
Авторxapи (Нерегистриран)
Публикувано10.05.06 14:26

вчера видях Астра Г - 1999 г. 1.7 тд отзад почнала ръждата да я заяжда, веждата и отдолу около задното гърне. По - добре да приключиме с темите за ръждата и праговете и веждите защото ставаме за смях пред останалите клубове. Аз вече се съмнявам че Опел се е преборил с ръждата и след 2000 г.

Тема Re: Астра Г - ръжданови [re: xapи]  
АвторKo4o (Нерегистриран)
Публикувано10.05.06 14:51

Аз пък си мисля, че това въобще не е проблем за Опел иначе досега отдавна да са го отстранили. Проблема си е чисто наш, дето искаме да купуваме коли на старо без грам ръжда. Виж ако от Опел бяха засипани с оплаквания от клиенти с коли на по 1 до 3 години разядени от ръжда, фирмата досега да е фалирала. Да, ама не, ръждата явно избива след 6-7 години когато на нормалния европеец вече му е втръснало въпросното возило. Имам един приятел, който ремонтира луксозни возила докарани смазани от чужбина и като стана въпрос за ръждата по опелите ми казва че и на моделите след 2000 година ламарината си е същата като дебелина, а явно и като качество. Та според мен при тази конкуренция в автомобилния бизнес от Опел едва ли ще оскъпяват колата с допълнителни екстри по обработка на ламарините

Тема Re: Астра Г - ръжданови [re: Ko4o]  
Авторxapи (Нерегистриран)
Публикувано10.05.06 15:06

драги колега защо тогава Ауди, ФВ на 10 г. нямат почти никаква ръжда а Опел Астра Ф, Кадет Е и Вектра А са като автомобили на сем. Флинтстоун, но моят въпрос беше друг дали Опел са решили въпроса с ръждата или ни залъгват отново. И да допълня не е нормално една марка, която претендира да навлиза в по - високия среден клас да страда от такъв проблем и както виждам ти си се примирил вече.

Тема Re: Астра Г - ръжданови [re: xapи]  
АвторKo4o (Нерегистриран)
Публикувано10.05.06 15:15

Според мен Ауди и фолксфаген нямат ръжда просто защото още със самата си разработка преди 15-тина години са помислили за това и са почнали да ги правят така. Разбирам грижата ти, но помисли трудно ли е според теб един автомобилен гигант като Опел да реши елементарен въпрос като въпроса с ръждата? Логичният отговор е не, никак даже, просто Опел не смятат че имат проблем с ръждата. Аз съм се примирил по една причина, не искам да карам 20 годишен Опел без ръжда такъв който да изкарва 5-7 години без да се разпадне по шевовете. В момента карам Вектра А вече 3 години, и дори да беше без грам ръжда пак щях да искам да я сменя с нова просто щото тази ми омръзна. Ние клиентите втора ръка въобще не сме таргет група за Опел и не мойем да очакваме фирмата да си прави пазарната и технологичната стратегия спрямо нас. Пак повтарям, не съм чул наплим от оплакващи се от ръжда клиенти на НОВИ ОПЕЛИ, просто щото те ги карат 5 години и после ни ги дават на нас ние да му берем грижите. Хайде лека и безаварийна

Тема след 2002 изцялонови [re: Ko4o]  
Автордaнaил (Нерегистриран)
Публикувано10.05.06 15:26

се поцинковат,1999 са недотам изцяло.имам една декември 1999 год. и леко по веждите има.от австрия нямя как.ако бше италиянска щеше да е о;к; ама мотора ,,,,,,,,.едно приятелче си взело талиянска от дупница и долял 2 /два/ литра масло докато си я прибере на 200 км./но комент/,. а може и където е ръждата да има и леки удари затова.

Тема хм!нови [re: xapи]  
Автор Tarambuka35OO (пристрастен)
Публикувано10.05.06 15:26

не бъди много убеден че проблема е точно на Опел

колата най-вероятно е удряна там и майсторите са си оставили ръцете после.

Тема Re: хм!нови [re: Tarambuka35OO]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано10.05.06 15:49

Почти е сигурно! Недобра тенекеджийска работа.

Тема Re: хм!нови [re: Bat Jorko]  
АвторOпeл (Нерегистриран)
Публикувано10.05.06 16:47

Всички ли Опели са блъскани във веждите ....не се излагайте...Опел явно не иска да се бори с ръждата...

Тема Re: хм!нови [re: Oпeл]  
Авторimitev (Нерегистриран)
Публикувано10.05.06 17:17

Не всички колега - само ръждясалите

Тема Re: Астра Г - ръжданови [re: Ko4o]  
Автор lazo (ДИС)
Публикувано10.05.06 17:22

един автомобилен гигант като Опел
Ау, автомобилен ТИТАН направо! Не са решили проблема и явно нямат и намерение, друга марка която да ръждясва толкова НЕ СЪЩЕСТВУВА.

Поздрави

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.