|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Има ли смисъл от АГУ на Вектра
|
|
| Автор |
forscho (непознат
) |
| Публикувано | 22.04.06 12:43 |
|
|
Става дума за Вектра Б , 16 V, 1,6 ( 74Kw) (1996), Eco Tec двигател.......имам колата от по-малко от седмица и съм доста доволен но все пак ако някой може да ми даде съвет.....приятелчето което ми е докара каза, че дава разход 6,2 извън градско......някой ако знае как ще е градско и да ми даде някакви съвети.....благодаря предварително!!!
| |
|
Тема
|
Re: Има ли смисъл от АГУ на Вектра
[re: forscho]
|
|
| Автор |
zfen (непознат) |
| Публикувано | 22.04.06 13:23 |
|
|
ако можеш карай на бензин.трябва АГУ с компютър а тя е много скъпа и пак не е на100% добра. екотек мотора е много капризен към АГУ.
| |
|
Тема
|
[re: zfen]
|
|
| Автор |
PRlNCE ZANDOR (vodoun) |
| Публикувано | 22.04.06 15:11 |
|
|
Виждал съм такава вектра с АГУ, върви си много добре, но ти препоръчвам задължително емулатор на дюзи и ламбда сонда и на газовата аванс процесор та да ти върви по-добре.
Иначе градск опод 10 бензин трудно ще я свалиш, а в топлото може и да ти падне на 9ка при спокойно каране.
Но повявай ми спокойно можеш да си сложиш газова и като сметнеш разликата в разходите ще останеш доволен.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
PRR (Гневен) |
| Публикувано | 23.04.06 19:41 |
|
|
Не го знам тоя мотор, но може да направиш следното. Заставаш на една стоянка за таксита и дебнеш такава. Качваш се, казваш на шофьора една дестинация на 10-15мин и го разпитваш по пътя. То може и на стоянката да ти разкаже, но като изкарват пари са по-приказливи. За всеки случай с две-три разходки ще получиш достатъчно информация. А като пари ще ти излезе 5-6 лева. Е, като ти кажат разхода не е лошо да му сложиш и ДДСто (т.е. да добавиш 20% отгоре) щото таксиметровите обичат да послъгват по темата...
Поздрави и успех.
So What?
| |
|
Тема
|
[re: PRR]
|
|
| Автор | FURY (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.04.06 16:49 |
|
|
Газова уредба не се поставя само на коли с малък багажник. Колкото колата е по-голяма има по-голяма нужда от газ! Особено при съотношение 1.84 лв/л бензин и 0.85 лв/л газ!
| |
|
|
|
кат' не го знаеш, що говориш
--
такситата 2121 които са вектри са със съвсем друг двигател - X16SZR, 1.6 / 8 клапана. Той идва от Вектра-А и е по-простичък.
Твоят е различен (X16XEL), за който като цяло се препоръчва единствено газов-инжекцион. Най-евтиния вариант е ГИГ-3 или ГИГ-4.
Разбира се, ще ти кажат, че няма проблем и с обикновена газова, само че си слагаш главата в торбата :)Редактирано от Tarambuka35OO на 28.04.06 17:05.
| |
|
|
|
Калабалък да става бе
А Vectri има всякакви. И като мойта (C18NZ) и други. Просто трябва да поогледа...
Поздрави
So What?
| |
|
|
|
Исках само да ви попитам .......каква горе-доло ще е цаната на една такава уредба......както казва Tarambuka.......с газов инжекцион ......ГИГ 3 или 4 .....и със всички необходими материали !!! Мерси предварително на всички ви момчета .....за изчерпателната информация!!! Лек и безавариен път!!!
| |
|
Тема
|
Re: ехх :)
|
|
| Автор | acтpaД (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.04.06 22:20 |
|
|
1800лв в Ст. Загора, другаде може да е различно 
| |
|
Тема
|
Re: ехх :)
|
|
| Автор | tarambuka35OO (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.04.06 12:56 |
|
|
http://lpg.search.bg/
миналата година ГИГ-4 струваше към 1400лв с монтажа.
Смея да кажа, че уредбата макар и руска е много добра, и е абсолщтно конкурентна на италанските от 1800лв...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|