|
Тема
|
Изпускателни колектори
|
|
| Автор |
Mumko (Човек) |
| Публикувано | 11.04.06 18:09 |
|
|
Здравейте, има ли някой идея дали може да се намерят изпускателни колектори за X20XEV ама да не са аригинални ами като на 20LET моторите, сиреч да не са чугунена отливка ами да са тръби.
Ако някой има да свирка.
Аз все си мисля че може да се преправят от 20 LET ама не съм и опитвал...някакви коментари ?
Митко
|
|
|
Тема
|
Re: Изпускателни колектори
[re: Mumko]
|
|
| Автор | x-888 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.04.06 19:47 |
|
|
po-dobre napravi novi, ot let taka ili inache trqbva da se prepravqt zaradi turbinata, da ne govorim che sa praveni za turbo kola 
|
|
|
Тема
|
[re: x-888]
|
|
| Автор |
dano1 (непознат
) |
| Публикувано | 11.04.06 20:30 |
|
|
Виж тук мисля че имаше ,но е доста скъпо това удоволствие.
http://cgi.ebay.de/Faecherkruemmer-Vectra-B-X20XEV-100-
Kw_W0QQitemZ8046574964QQcategoryZ40186QQrdZ1QQcmdZViewItem
http://search.ebay.de/x20xev_W0QQfrtsZ0QQfsooZ1QQfsopZ1
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Mumko (Човек) |
| Публикувано | 12.04.06 01:10 |
|
|
Много ясно че е трудно от LET за XEV ...защотото не знам къде съм гледал като съм писал... Говорех за C20XE мотор не за LET...
А иначе за ebay знам ама 400 еуро не ми се дават ама хич.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | x-765 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.04.06 08:38 |
|
|
kam glavata shte pasne kato pesnica na most , no zashto mislish che shte ima nqkakava ogromna promqna? Ako shte davash pari za izpuskateli, po-dobre hvani nqkoi kvartalen fakir da ti q napravi, ako se naviesh na tva shte ti pomogna i shte pishem v drugiq forum tarsi me tam kato challanger nishto che mi tegli mainata posledniq put 
|
|
|
Тема
|
[re: x-765]
|
|
| Автор |
Mumko (Човек) |
| Публикувано | 12.04.06 14:25 |
|
|
Здравей, извини ме ако съм те нападнал или обидил ама бях много ядосан...Въпреки всичко в другият форум не влизам и не искам да влизам.
А за промяна в работата на мотора 100% ще има та ако ще и с 5 коня да се вдигне.
Аз нямам проблем да си маправя планката към главата ( имам познат много добър фрезист) обаче ме притеснява кривенето на тръбите.. все пак искам да бъде красиво.Затова си мислех за тръби от C20XE и после само да презаваря планката ( или как се казва там) та да пасне към главата.
Митко
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Stevek () |
| Публикувано | 12.04.06 14:35 |
|
|
Правят се, трудност - средна.
Изискват се добри умения или майстор с добри умения по заваряване и работа с фреза. Машини - фреза и машина за огъване на тръби, зав.апарат. и др.
Материали – стоманени тръби и листове стомана.
Въобще доста ръчен труд, но става ... 
|
|
|
Тема
|
[re: Stevek]
|
|
| Автор |
Mumko (Човек) |
| Публикувано | 12.04.06 15:40 |
|
|
Да те това ми е мисълта.... фреза Ок ама тръби и машина за огъване ????
А и нали все пак трябва да са направени по модел ... а аз нямам щото ако почна сам да си измислям извивките ще вземе да стане 200 коня тоя мотор и после кво ще го правя
Митко
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | x-678 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.04.06 16:01 |
|
|
kolega mitko, dori i s custom generaciq trudno shte napravish nad 5konq
Po matni spomeni kolekorite (i plankata kakto q narekohme po-gore) mislq che pasvaha idealno na glavata 
|
|
|
Тема
|
[re: x-678]
|
|
| Автор |
Mumko (Човек) |
| Публикувано | 12.04.06 16:37 |
|
|
А така ... и няма ли някой едни колектори като за мен ... да му седят в мазето за продан ???
Митко
|
|