Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:11 17.05.26 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Съвет от вас относно октановото число на бензина?нови  
Автор Шeмeт (Манияк:))
Публикувано07.04.06 17:47

Карам Вектра А 2.0i GL, питането ми към вас е ако наливам А98 ще има ли някакъв полезен коефициент на действие при положение че октан коректора ми е сложен при работа на А95. или най-добре си остава 95 v-power или чистия бензин А95 на Лукойл от който и досега зареждам и нямам никакви забележки?

Редактирано от Шeмeт на 07.04.06 17:50.

Тема Re: Съвет от вас относно октановото число на бензинови [re: Шeмeт]  
АвторDuChO_ (Нерегистриран)
Публикувано07.04.06 18:21

Колега,понижение на разхода няма да имаш освен на много литри бензин,много изминати километри и извънградско!Колата ти,съмнявам се да върви повече и по-добре,защото няма да е "истински" бензина!Октан коректора ти е за:1.когато е на 95 за бензин А95 и А98;2.когато е на 92 за бензин А92!Карай си с бензина от който си доволен и да ти е мир на главата!Ако искаш пробвай една комбинация от добавки,обиец е:Castrol+Dino Tab+Redeks+етилов спирт!На тях са оказани дозировките!Успех!

Тема Re: Съвет от вас относно октановото число на бензина? [re: Шeмeт]  
Автор PRR (Гневен)
Публикувано07.04.06 21:29

Край си я с 95 и октан коректор на 95. Файда от 98 няма. От всички горива в България единствено не сипвам Шел, но това си е мой проблем/решение...

So What?

Тема Re: Съвет от вас относно октановото число на бензинови [re: PRR]  
Автор Astra1.8iGT (C18NZ, 92g.)
Публикувано11.04.06 11:34

По книжките пише че октана на бензина винаги трабва да е равен или по-голям от този на октан коректора. Друг е въпроса от къде трябва да се зарежда качествен бензин, лично аз зареждам от Opet, рядко от OMV, Petrol, Lukoil и съм доволен.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.