Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:53 04.05.26 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема взе да ми писва от тези вектри бнови  
Авторxapи (Нерегистриран)
Публикувано04.04.06 15:16

абе нещо зе да ми писва от тия вектри б и бензиновата х18хе и дизеловата х17д все нещо излиза то не беше колектори, стъпков мотор, датчик на кол. вал а при дизела за сега динамо и ето главина и малко ръжда на задната вежда за 25 000 км. скоро ще се ориентирам към сериозна кола и съм хвърлил око на едно бмв 320д 2000г. пък ще видим, но фенове на опел не се отчайвайте това за съжаление е реалността.

Тема Re: взе да ми писва от тези вектри бнови [re: xapи]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано04.04.06 15:23

ДОбре бре хари - купи си БМВ... кой те спира ???

Остави ни да си караме каруците...

Тема Re: взе да ми писва от тези вектри бнови [re: imitev]  
Публикувано04.04.06 15:42

да поясня за засегнати фенове : първата ми кола през 1990 г. беше москвич алеко, през 1994 си купих крома турбо и.е. 155 к.с., през 1996 минах на Опел първия ми беше кадет 1.8 с, през 2000 г. имах служебна астра чисто нова произведена в полша през 1999 г. 12м. модел Ф 1.4 класик карах я до 12.2001 г. след това си купих вектра б х18хе 1998 г. производство, която я карах до 2005 г. и си купих вектра б 1.7 тд ако съм ви отегчил не е нарочно аз съм голям фен на опел но за съжаление взе да ми писва от тези коли мой приятел си купи вектра ц 2.2 и оборотите му непрекъснато играят между 800 - 900 така, че написах това за бъдещи купувачи на вектра б. А проблема с ръждата колкото и да се лъжем във форума е решен след 2000 г. и това ще си проличи едва 2010 г. като тия коли станат на 10 г. това е обективната истина на който не му отърва да не чете.

Тема оффтопикнови [re: xapи]  
Авторryньo (Нерегистриран)
Публикувано04.04.06 15:56

Щото каза, че Астрата ти била произведена в Полша. Понеделник научих, че новите Астри ги правели в ЗАЗ заводите в Украйна, Хари казва по-предишните в Полша. Първите Астри ги правеха в Белгия. Към Китай отива работата май.

Тема има нещо много верно :)нови [re: xapи]  
Автор Tarambuka35OO (пристрастен)
Публикувано04.04.06 16:26

... в това което казваш :)

Тема Re: има нещо много верно :)нови [re: Tarambuka35OO]  
Публикувано04.04.06 16:42

за съжаление. харесвам дизайна но с тези неприятности. забравих да отбележа, че с тези гнусни дупки взе да почуква задното окачване и трябва да сменям и втулките. между другото кадета 80 000 км. не чукна и не тропна а и двете вектри страдат от проблем в задното окачване, което е разочароващо предвид това, че са по - нови и по- скъпи.

Тема Re:нови [re: xapи]  
Авторvectrafen (Нерегистриран)
Публикувано04.04.06 17:07

mom4eta vie me otkazahte ot opel be, az ot godini sym si bil po4itatel na markata ama kato vi slu6am napravo lo6o mi stana

Тема Re: векрафеннови [re: vectrafen]  
Публикувано04.04.06 17:20

абе положението не е чак отчайващо, но има неща които трябва да си ги кажем във форума. специално за вектра б - екотеците са капризни и често жълтата лампа светва да не говорим че доста хора изгоряха с 1.6 16 в моторите, които понякога горят масло до 1 л. на 1000 км. и това се оправя само като се смени главата на мотора. за вектра а не знам не съм карал такава, но като ги гледам по светофарите ръждата ги е заяла целите направо живи да ги оплачеш.

Тема vectra bнови [re: xapи]  
АвторSpeedball (Нерегистриран)
Публикувано04.04.06 17:52

Извинявай ама не съм виждал през живота си ръждясала вектра б (освен блъсната /с олюпена боя). И са бая здрави защото съм виждал такава такси ОК на около 500 000 км и си вървеше перфектно и возеше перфектно. Имай предвид че е карана на газ и не е подържана с най-хубавите части.

Тема Re: vectra bнови [re: Speedball]  
Публикувано04.04.06 18:22

пич 2001 г. си купих вектрата х18хе на 3 г. на 50000 км. купена от булвария минах 80 000 км с нея по горе съм описал повредите. ръжда не си видял защото не си се загледал наведи се отдолу под задния капак и ще си говорим , а това за такситата не ми говори ако си карал вектра б сподели ако не си карай по пътя.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.