Тема
|
Какво стана с другия форум?
|
|
Автор |
Bat Jorko (BrightSide Jedi) |
Публикувано | 23.03.06 18:28 |
|
http://www.opelclub-bg.com/forum
Дава ми "You are not authorized to view this page". Къде е проблема?
|
|
Тема
|
Re: Какво стана с другия форум?
[re: Bat Jorko]
|
|
Автор | Ross (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.03.06 19:17 |
|
Ne znam batka..i az ne moga da go zaredia..a si pi6a tam s edni hora...i po4vam da se iznerviammm
|
|
Тема
|
[re: Ross]
|
|
Автор | Fury (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.03.06 20:33 |
|
Така е от 2 дена  
|
|
Тема
|
[re: Fury]
|
|
Автор | zmiori (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.03.06 20:49 |
|
направо сие гадно пуснах си един въпрос и се га чакам ама не продължава проблема и сега
|
|
Тема
|
[re: zmiori]
|
|
Автор |
VectraGT (C20NE) |
Публикувано | 23.03.06 22:58 |
|
Опс. Чакай да дам малко разяснение, значи предния път преди няколко седмици пак беше така и обяснението на host.bg беше, че сме им претоварвали сървара и трябва да се преместим, сега пак е станало така и те направо са ни изключили Затова сега ще ни връщат парите за хоста който сме им платили и ще търсим друг хост, по точно админите и се надяваме скоро да сме пак на линия, но нямам представа колко време ще е така предполагам към седмица, но се надявам да не е толкова много.
Един автомобил... една страст...
|
|
Тема
|
[re: VectraGT]
|
|
Автор |
Bat Jorko (BrightSide Jedi) |
Публикувано | 24.03.06 08:52 |
|
Мерси за инфо-то, пожелавам успех в търсенето на нов хост. Дано не се затрие базата само! 
|
|
|
Колко са активните потребилители или по точно тези които по често посещават форума ? Защо не събираме по някой лев и да се вземе истински сървър на който админите да имат интерес заради $$$.
|
|
|
Базата няма да се изгуби, а за сървара и досегашния беше платен просто го плащаме админ/мод екипа, новия ще е по-скъп и сега се търсят спонсори... но това са вътрешни информации да не ви обяснявам да се надяваме до няколко дни да сме пак на линия!
Един автомобил... една страст...
|
|
Тема
|
[re: VectraGT]
|
|
Автор | Fury (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.03.06 08:50 |
|
Просто имам въпрос, от любопитство. Като сърфирах из интернета стигнах до украинския опел клуб. Той е бих казал близнак на нашия. Същата структура на сайта, даже същите font-ове използват. Та въпроса ми е дали има някакво глобално сдружение на опел клубовете и все пак кой е изворът (оргинала). Например mobile.bg е копие на mobile.de!
|
|
|
nemoje da si platish i posle da ti kajat ami pretovarvash mi servera mahai se ste ti vrashtam parite.
predpolagam che ste platili za nai malkia paket host i ste minali limita za trafika.
kato ne vi ponasia host.bg otidete v goto.bg i platete za po goliam paket...
stoto taka e mnogo goliama izlagacia, da ne kaja napravo detska rabota kato se ima vpredvid vazrastovata granica na admin/mod ekipa ako moje taka da se nareche.
|
|