Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:13 02.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Какво стана с другия форум?нови  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано23.03.06 18:28

http://www.opelclub-bg.com/forum

Дава ми "You are not authorized to view this page". Къде е проблема?

Тема Re: Какво стана с другия форум?нови [re: Bat Jorko]  
АвторRoss (Нерегистриран)
Публикувано23.03.06 19:17

Ne znam batka..i az ne moga da go zaredia..a si pi6a tam s edni hora...i po4vam da se iznerviammm

Тема Re: Какво стана с другия форум?нови [re: Ross]  
АвторFury (Нерегистриран)
Публикувано23.03.06 20:33

Така е от 2 дена

Тема Re: Какво стана с другия форум?нови [re: Fury]  
Авторzmiori (Нерегистриран)
Публикувано23.03.06 20:49

направо сие гадно пуснах си един въпрос и се га чакам ама не продължава проблема и сега

Тема Re: Какво стана с другия форум?нови [re: zmiori]  
Автор VectraGT (C20NE)
Публикувано23.03.06 22:58

Опс. Чакай да дам малко разяснение, значи предния път преди няколко седмици пак беше така и обяснението на host.bg беше, че сме им претоварвали сървара и трябва да се преместим, сега пак е станало така и те направо са ни изключили Затова сега ще ни връщат парите за хоста който сме им платили и ще търсим друг хост, по точно админите и се надяваме скоро да сме пак на линия, но нямам представа колко време ще е така предполагам към седмица, но се надявам да не е толкова много.

Един автомобил... една страст...

Тема Re: Какво стана с другия форум?нови [re: VectraGT]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано24.03.06 08:52

Мерси за инфо-то, пожелавам успех в търсенето на нов хост. Дано не се затрие базата само!

Тема Re: Какво стана с другия форум?нови [re: Bat Jorko]  
Автор Astra18nz (бързо пали)
Публикувано24.03.06 10:21

Колко са активните потребилители или по точно тези които по често посещават форума ? Защо не събираме по някой лев и да се вземе истински сървър на който админите да имат интерес заради $$$.

Тема Re: Какво стана с другия форум?нови [re: Astra18nz]  
Автор VectraGT (C20NE)
Публикувано24.03.06 23:09

Базата няма да се изгуби, а за сървара и досегашния беше платен просто го плащаме админ/мод екипа, новия ще е по-скъп и сега се търсят спонсори... но това са вътрешни информации да не ви обяснявам да се надяваме до няколко дни да сме пак на линия!

Един автомобил... една страст...

АвторFury (Нерегистриран)
Публикувано25.03.06 08:50

Просто имам въпрос, от любопитство. Като сърфирах из интернета стигнах до украинския опел клуб. Той е бих казал близнак на нашия. Същата структура на сайта, даже същите font-ове използват. Та въпроса ми е дали има някакво глобално сдружение на опел клубовете и все пак кой е изворът (оргинала). Например mobile.bg е копие на mobile.de!

Автор The Secret Lover (just secret)
Публикувано25.03.06 11:40

nemoje da si platish i posle da ti kajat ami pretovarvash mi servera mahai se ste ti vrashtam parite.
predpolagam che ste platili za nai malkia paket host i ste minali limita za trafika.
kato ne vi ponasia host.bg otidete v goto.bg i platete za po goliam paket...
stoto taka e mnogo goliama izlagacia, da ne kaja napravo detska rabota kato se ima vpredvid vazrastovata granica na admin/mod ekipa ako moje taka da se nareche.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.