Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:51 12.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Относно оборотомер на километража?нови  
Автор Шeмeт (Манияк:))
Публикувано23.02.06 09:56

Имам Вектра 2.0i 90г. при мен имам само километража и др.стандартни показатели но няма оборотомер,има ли възможност да сложа виждал съм на други Вектри същия модел но с оборотомер.Мога ли да сложа такъв километраж и какво се слага допълнително за да работи,съвместими ли са и другите показатели?Че и без това ми се налага да го сменям че са се износили зъбните колелца които ми показват изминатите километри и са блокирали в едно положение.

Тема Re: Относно оборотомер на километража?нови [re: Шeмeт]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано23.02.06 14:27

Можеш да сложиш такова табло. Само трябва да се внимава да е с еднакво W - то си го пише на таблото...

Тема Re: Относно оборотомер на километража?нови [re: imitev]  
Публикувано23.02.06 15:26

Нещо не ми е ясно а как самия оборотомер ще заработи, или фабрично си го има заложено в Вектрата което ме съмнява щом оригиналното табло е без оборотомер, благодаря предварително за отговора

Редактирано от Шeмeт на 23.02.06 15:28.

АвторLamer (Нерегистриран)
Публикувано23.02.06 16:05

Човека имаше в предвид да си смениш цялото табло и да сложиш табло с оборотомер, като съблюдаваш въпростото W. Най-много да ти се наложи да изкараш един кабел от бобината до таблото за оборотомера. Но е възможно и да има такъв.

Тема Re: Относно оборотомер на километража? [re: Lamer]  
Автор Бaтe Beco (Vectra & A4)
Публикувано23.02.06 16:15

Нищо не трябва да се прекарва. Купуваш си табло с оборотомер и точното W= и всичко си тръгва веднага. Тия табла са по 50лв, така че не е проблем и от финансова гледна точка.

Всичко е въпрос на гледна точка!

Тема Re: Относно оборотомер на километража?нови [re: Бaтe Beco]  
Публикувано23.02.06 16:34

Благодаря ви за отговорите, супер ще имам оборотомеер:)))))

Авторecпepo (Нерегистриран)
Публикувано23.02.06 23:28

На кадет 1.6 моно без оборотомер сложих километраж от 1.3 карборатор с оборотомер и тръгна без да се преправя нищо или както викат сърбите -
ово е стандарт .....................................

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.