Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:35 14.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема centralnoto se skapa. HELP!нови  
Автор budi (непознат )
Публикувано08.12.05 12:11

privet navsi4ki opelfenove. poqvi mi sledniq problem: ot v4era ne mi raboti distancionnoto za centralnoto zaklu4vane ina4e kato natiskam butonite si svetqt no ne srabotva zaklu4vaneto. smenih bateriata s nova i vknijkata pi6e 4e sled tova trqbva da se preprogramira sednah v kolata izadarjah edinia buton za 30 sekundi taka pi6e v knijkata no rezultat nqma .ta miselta mi e dali nqkoi ot vas ne eimal podobni problemi da me svetne kakvo moje da e ili az ne pravia nechto kakto trqbva .POMOGNETE molq. zabravih da kaja kolata e VECTRA B 1.8 16v 96godina.

Тема Re: centralnoto se skapa. HELP!нови [re: budi]  
Авторpomagasht (Нерегистриран)
Публикувано08.12.05 15:20

obadi mi se i ela da ti go opravia .0899902366

Тема Re: centralnoto se skapa. HELP! [re: budi]  
АвторPlamen (Нерегистриран)
Публикувано09.12.05 09:17

A kato sedna v kolata, na kontakt dade li predi da natisnesh niakoj ot butonite?

Тема Re: centralnoto se skapa. HELP!нови [re: Plamen]  
Автор budi (непознат )
Публикувано09.12.05 10:31

ne dadoh na contakt zachtoto v knijkata ne pich da daden contakt,no chte probvam i taka i chte spodelq. tenx.

Авторtarambuka35OO (Нерегистриран)
Публикувано09.12.05 11:35

доколкото помня трябва да си дал на контакт и да натиснеш+задържиш няколко пъти

http://opel.auto.ru/FAQ/electrik/e55-0809.php

Автор cibik (непознат)
Публикувано11.12.05 01:36

Изглежда това си е един от кусурите на първата серия на Вектра Б.При мен се случва някой път на 3 месеца веднъж,друг път в седмицата веднъж...При мен изглежда има и друг дефект свързан с алармата,защото когато се случи при заключено централно и отключа с ключа,при отваряне на вратата се задейства алармата и спира само при запалване на двигателя.
Та на въпроса:Вадя батерията на дист. у-е,давам накъсо контактните пластини(разреждане на евентуални капацитети),поставям батерията.Давам на контакт,натискам кой да е от двата бутона при което вратите се заключват и отключват,което е признак за превилно програмиране на дист.упр.
Така е описано и в книжката.Няма никакво задържане...30сек...Играта с ваденето на батерията си е от мен,защото като откаже,понякога не светят и светодиодите на бутоните докато не го направя.
Дано съм помогнал.Успех

Автор budi (непознат )
Публикувано12.12.05 12:07

probvah vsqkak i na contakt i na zapalen motor i rezultat nqma.

Авторpomagasht (Нерегистриран)
Публикувано12.12.05 17:17

нали ти казах приятел ела да ти го оправя .
а в движение пробва ли ? майтап не се сърди .
ще ти го оправя БЕЗПЛАТНО.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.