|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
някой купувал ли е кола от mobile.bg ili mobile.de
|
|
Автор | vectrafen (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.11.05 17:53 |
|
Решил съм да си взема едно опелче от мобиле де ама не знам дали колите там са на ред; така де дали в тези сайтове не са само таралясници.Ако някой вече има опит моля да го сподели
| |
Тема
|
Re: някой купувал ли е кола от mobile.bg ili mobile.de
[re: vectrafen]
|
|
Автор | papi (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.11.05 22:05 |
|
Имам приятел, който си купи от мобиле.де, по скоро по обява от там. Особеното беше че имаше човек когото прати да я огледа в конкретния град и след като му потвърдиха че е ОК - прати да му я докарат. колата е астра и е много доволен
| |
Тема
|
[re: papi]
|
|
Автор |
espero2OOO (новак) |
Публикувано | 29.11.05 22:49 |
|
Горепосочените сайтове не продават автомобили а само публикуват обяви на тези които купуват продават
| |
Тема
|
[re: espero2OOO]
|
|
Публикувано | 29.11.05 22:51 |
|
до колкото знам се звъни по тези обяви и тогава се ходи на място да се огледа колата или? Това не е проблем защото аз така или иначе съм в Германия
| |
Тема
|
Re: някой купувал ли е кола от mobile.bg ili mobil
[re: vectrafen]
|
|
Автор |
Tarambuka35OO (пристрастен) |
Публикувано | 30.11.05 10:30 |
|
абе това са сайтове за обяви бе, като обява във вестниците !?
не си ли виждал обява някога??
има кратко описание на колата, (снимка евентуално) и адрес/телефон на продавача.
толкоз.
| |
Тема
|
[re: Tarambuka35OO]
|
|
Автор | A4o (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.11.05 14:07 |
|
Както в бг. така и в де. има големи таралясници. Има една категория експорт, които са само за талибани. Хубавата кола най-често е на хубава цена по света и у нас. Това е причина за цени на Вектра А от 100 до 3000 евро. С очите си съм виждал Мазда 121 за 4000 евро, но един приятел спазари такава за 200 евро, която щеше да се разпадне на пътя.
На пук на всички схващания, че западняците са пачки, които се чудят кой нов
модел да си вземат и да сменят перфектната си стара 9-10 годишна колица на 100 000км, ще споделя впечатления, че са доста практични. Ремонтите и таксите са има безбожно скъпи и като закара 10 годишна Астра и му кажат, че смяна на съединител, амортесьори и т.н. ще струва 5-6 хил. евро (сервизния труд се плаща на час), човека вади калема и смята, че е по-изгодно нова на лизинг с гаранция и т.н.
Голяма лекция спретнах
| |
Тема
|
[re: A4o]
|
|
Автор |
todor (непознат) |
Публикувано | 30.11.05 14:26 |
|
Преди 3 месеца един познат ми докара Вектра Б 1.6 по обява от mobile.de.. Досега не съм имал никакви проблеми с нея. Единственото, което ми направи впечатление е че малко послъгват в обявите - за моята примерно пишеше, че има борд компютър, а тя няма
| |
Тема
|
[re: todor]
|
|
Автор | A4o (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.11.05 14:34 |
|
Чукай на дърво! Ако отидеш да видиш к'ви арабеси и сърби държат автокъщи, ще ти стане ясно, че не са по стока от нашите на Горубляне.
| |
Тема
|
[re: A4o]
|
|
Автор |
todor (непознат) |
Публикувано | 30.11.05 16:29 |
|
За тамошните автокъщи и аз съм чувал доста отрицателни мнения, но когато се купува от частно лице колата много рядко има проблеми.. На тези, които ги продават частните лица веднага им се виждат кусурите, защото не се стараят да ги прикриват, докато в автокъщите са напудрени до неузнаваемост и след няколкостотин километра лъсват всичките проблеми.
| |
Тема
|
[re: todor]
|
|
Публикувано | 30.11.05 17:59 |
|
И аз ходих до няколко автокъщи тука в Есен. Да ви кажа направо се уплаших.Пълно е с араби които те убеждават как предлаганата от тях 20 годишна кола е като че ли по добра от новата.На другата пък колите бяха много скъпи от рода на голф2 за 1000 евро.Един познат си взе опел омега така за 6000евро.Но то е ясно че за толкова пари ще е добра
Ами да питам тодор колко му е излязла вектрата
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|