Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:25 17.05.26 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема разход на газнови  
Авторkris (Нерегистриран)
Публикувано31.10.05 17:20

Значи разход на газ, до скоро не знаех, че много зависи откаде зареждаш. От известно време имах проблеми с разхода, реших да сменя газ станцията и какво мислите става. Тези които предполагат, че има измама с количеството, което е заредено са познали. Ако някой има същите впечатления за измами по газ станциите да ги сподели. Можем да направим каталог на мошениците, така да се каже.

Тема Re: разход на газ [re: kris]  
Авторвяpвaщ (Нерегистриран)
Публикувано31.10.05 19:16

Виж, значи на газостанцията не те лъжат с количеството газ, а със самата газ. Когато се промени съотношението пропан-бутан, колата работи по съвсем друг начин и съответно горивото ти свършва по-бързо. Шампиони в тази област са Витито, Темпо, ОМВ и голяма част от малките. Лично аз ползвам само Шел, Топливо и от скоро Еко питролиум, които се оправиха.

Тема Има тема специално за скапана газнови [re: вяpвaщ]  
АвторПB (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 10:25

Сега ще напиша последното ми преживяване там

Тема В раздела АГУнови [re: ПB]  
АвторПB (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 10:26

Намира се в раздела АГУ

Тема Re: В раздела АГУнови [re: ПB]  
Авторdani (Нерегистриран)
Публикувано23.01.06 19:14

kolko harchi gradsko i izvan gradsko omega b 2000cc.136hp. ima edna s gaz kakvo da gledam da ne me minat . mersi

Тема Re: В раздела АГУнови [re: dani]  
Автор delstam (непознат)
Публикувано28.01.06 09:53

Омегата ми харчи 15/16 газ зимата,градско в София, гледай за течове от хидравликата,окачването защото е доста тежка. Аз мойта като я взех бая през пръсти я гледах,не че е фатално , но се отразява на дебелината на портмонето после. :) Успех.

Тема Re: В раздела АГУнови [re: delstam]  
Авторkaтepин (Нерегистриран)
Публикувано01.02.06 08:29

На такава омега 136 кс съм навартял 250 000 км. на газ е 10-11 изън града. в града е неизмеримо много. на дълъг път съм стигал до 8./100. много яка кола но внимавай кой ти слага гаста и дали и работи моторчето на празния ход то струва 350 лв и без него ще побелееш. ако ти трака предницата сваляй цената щото ремонта е скъп. и ходи само в софия ауто за диагностика

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.