Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:00 15.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Remont na vejdi?нови  
АвторKatia (Нерегистриран)
Публикувано13.08.05 11:04

Zdraveite, znaete li kolko 6te mi struva smiana na zadni vejdi s smiana na pragove i boiadisvane (kolko boia triabva za takav remont)? A maistorite kolko vzimat? vaob6te niakoi pravil li go e tova skoro da mi kaje vsi4ko kolko 6te mi izleze, kato gledam baia e izgnila koli4kata...(opel vectra)

Тема Re: Remont na vejdi?нови [re: Katia]  
Авторacтpaд (Нерегистриран)
Публикувано13.08.05 21:44

Вежди и прагове за повечито опели са по 15лв /на Димитровград/, тенекеджията и той взима около 15лв да изреже старите и да завари новите/15 на детайл/ отделно китване и пръскане/около 100гр за целия калник/ още около 40лв за калник. Абе около 200лв цялата работа и става като нова

Тема Re: Remont na vejdi?нови [re: acтpaд]  
Публикувано14.08.05 20:59

moje li da se boiadisa samo okolo vejdata ili triabva cialata zadna 4ast?

Автор PRR (Stranen)
Публикувано15.08.05 10:26

Na men mi izleze okolo 250LV trud, materiali i t.n. Wevdata se boiadiswa do sredata na kalnika (az imam lajsni tam...)
Razlika ne se wivda.
Pozdrawi

Тема Re: Remont na vejdi?нови [re: PRR]  
Публикувано16.08.05 09:41

Da te pitam vklu4il li si i pragovete v tazi cena ili samo vejdite boiata i truda? I mejdu drugoto kakvo e tova "kamera", za koeto mi kazaha 4e struva 20lv - ne6to za izpi4ane na kolata sled boiadisvane li - ne razbrah kakvo mi govoreha

Тема Re: То ако има многа гнило, виж и...?нови [re: Katia]  
АвторLudiamax (Нерегистриран)
Публикувано16.08.05 09:54

Става въпрос и за подкалника, това което е под калника, може и то да се нуждае от смяна или изкърпване, иначе ще ти сложат една вежда във въздуха и от там ще ти влиза вода и пак...ръжда! И още нещо -да ти видят гредите на задните пружини, обикновено при такива външни ръжди и те са позагнили. Иначе от вън ще изглежда добре, а от вътре -да те пази...

Автор PRR (Stranen)
Публикувано16.08.05 10:30

Pragowe ne sam smenial/oprawial. Ok sa.
Kamerata e "pechka" w koiato wkarwat kolata za da izsahne boiata. Taka wmesto da sahne 1-2 dni sahne 1h. Za predpochitane e zashtoto inache winagi ima opasnost boiata da poeme prashinki, bokluci i t.n.
Pozdrawi.

Авторteneketo (Нерегистриран)
Публикувано17.08.05 10:13

Извинявам се предварително , че не съм член на клуба и имам наглоста да пиша , но в крайна сметка смятам , че форума е да се разменят мнания , информация и да се отстраняват проблеми.
Та понеже аз доста време се занимавам с тия работи и тук прочетох некои неща които ми станаха интересни.
Първо да питам - къде е тази камера за 20 лв. ще я наема за година напред
Иначе прагове и вежди със смяна и боядисване ако става дума за София смятам , че ще ти е по-скъпичко от 250 лв. Е не , че няма да се намери някой и за тази цена да го направи , но незнам какво ще е качеството.
За цена на веждите немога да те ориентирам щото имаше един момент в който ги вдигнаха . Знам , че за Астра са по около 30 лв.
Дали може да се боядиса само част от калника - да може и ако е металик става по- добре от акрила.
Колко боя ще ти трябва - това майстора трябва да прецени щото той ще си знае какво ще пръска и какво не.
Ако мога да съм полезен с още нещо казвай .

Айде със здраве

АвторZarev (Нерегистриран)
Публикувано17.08.05 11:01

Преди около месец правих това упражнение на Астра Комби. Относно цените - вежди 2х30, прагове 2х40, ламарина около гърловината на резервоара 1х25 + 180 (труд, изкърпване на подкалници и допълнителни материали). Боядисване с металик на един детайл 70 (труд + материали). Определено ми се струва, че 250 няма да стигнат. Да не говорим, че когато човек влезе в бокса излизат още сто неща.

Тема Re: Remont na vejdi?нови [re: teneketo]  
Публикувано17.08.05 16:14

"къде е тази камера за 20 лв. ще я наема за година напред " - може да е тъп въпрос ама това какво зна4и - 4е е скъпо 20 лв.за камера или че е евтино?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.