Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:44 12.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема лош деннови  
Автор mytko (новак)
Публикувано26.07.05 19:09

Здравейте колеги,
Абе днес - лош ден. Зареждам сутринта на Лукоил - след Орион, и диването да остави капачката на резервоара върху покрива. Аз - естествено не поглеждам. На Стамболийски ми свирна едно такси - човека вика изпадна ти капачката на кръстовището. Върнах се - нъц. Попсувах малко и продължих. Да ама след 10 мин. колата почна да се спъва (с18хе). Както и да е добрах се до офиса.
Та въпроса ми е - толкова ли е фатална капачката на резервоара (знам за карб. филтър), или наистина имам лош ден и трябва да търся някаква друга причина за спъването.
Успех и безаварийна на всички!

Тема А, бенови [re: mytko]  
АвторToni (Нерегистриран)
Публикувано26.07.05 19:19

А бе що не отидеш до Лукойл и не им е..ш майката на тия кретени. Или да ти намерят те или да ти дадат някой лев обещетение.

Тема Re: А, бенови [re: Toni]  
Автор mytko (новак)
Публикувано26.07.05 19:24

То за можене мога - жена ми плати с кредитна карта и не и поискаха подпис на бележката, така, че може да оспори транзакцията. Верно имат камери - ама там пък ще се види, че момчето не ми е затворило резервоара. Обаче е много сложно, пък и за една капачка - около 15 лв. не ми се занимава - ще уволнят младежа. Ама си е гадория.

Тема Re: А, бенови [re: mytko]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано26.07.05 20:03

Купи си каква да е и затваряй гърловината. Има заместители по-ефтинко...

Може ЕКУ да се е ошашкало ако следи налягането в резервоара...

Тема Re: лош ден [re: mytko]  
Автор XЮPCT (8364)
Публикувано27.07.05 07:49

Няма да се плашиш. Спъването не е от капачката.

Отиваш на която и да е бензиностанция. Искаш им капачка. Те имат кашон с такива "забравени". Пробваш коя ще стане за теб. Черпиш момчето една кола и си готов.

А този дето ти е загубил капачката няма какво да го мислиш дали ще го уволнят. Явно не става за тази работа, а и е по-добре за него да си намери това, което му е присърце.

Тема Re: лош деннови [re: XЮPCT]  
Авторmytko (Нерегистриран)
Публикувано27.07.05 09:49

Благодаря, днес ще пробвам на някоя бензиностанция. А за момчето ми е жал - приличаше на ученик, който работи през лятото.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.