|
|
|
Тема
|
лош ден
|
|
| Автор |
mytko (новак) |
| Публикувано | 26.07.05 19:09 |
|
|
Здравейте колеги,
Абе днес - лош ден. Зареждам сутринта на Лукоил - след Орион, и диването да остави капачката на резервоара върху покрива. Аз - естествено не поглеждам. На Стамболийски ми свирна едно такси - човека вика изпадна ти капачката на кръстовището. Върнах се - нъц. Попсувах малко и продължих. Да ама след 10 мин. колата почна да се спъва (с18хе). Както и да е добрах се до офиса.
Та въпроса ми е - толкова ли е фатална капачката на резервоара (знам за карб. филтър), или наистина имам лош ден и трябва да търся някаква друга причина за спъването.
Успех и безаварийна на всички!
| |
|
Тема
|
А, бе
[re: mytko]
|
|
| Автор | Toni (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.07.05 19:19 |
|
|
А бе що не отидеш до Лукойл и не им е..ш майката на тия кретени. Или да ти намерят те или да ти дадат някой лев обещетение.
| |
|
Тема
|
Re: А, бе
[re: Toni]
|
|
| Автор |
mytko (новак) |
| Публикувано | 26.07.05 19:24 |
|
|
То за можене мога - жена ми плати с кредитна карта и не и поискаха подпис на бележката, така, че може да оспори транзакцията. Верно имат камери - ама там пък ще се види, че момчето не ми е затворило резервоара. Обаче е много сложно, пък и за една капачка - около 15 лв. не ми се занимава - ще уволнят младежа. Ама си е гадория.
| |
|
Тема
|
Re: А, бе
|
|
| Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
| Публикувано | 26.07.05 20:03 |
|
|
Купи си каква да е и затваряй гърловината. Има заместители по-ефтинко...
Може ЕКУ да се е ошашкало ако следи налягането в резервоара...
| |
|
Тема
|
Re: лош ден
|
|
| Автор |
XЮPCT (8364) |
| Публикувано | 27.07.05 07:49 |
|
|
Няма да се плашиш. Спъването не е от капачката.
Отиваш на която и да е бензиностанция. Искаш им капачка. Те имат кашон с такива "забравени". Пробваш коя ще стане за теб. Черпиш момчето една кола и си готов.
А този дето ти е загубил капачката няма какво да го мислиш дали ще го уволнят. Явно не става за тази работа, а и е по-добре за него да си намери това, което му е присърце.
| |
|
Тема
|
Re: лош ден
[re: XЮPCT]
|
|
| Автор | mytko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.07.05 09:49 |
|
|
Благодаря, днес ще пробвам на някоя бензиностанция. А за момчето ми е жал - приличаше на ученик, който работи през лятото.
| |
|
|
|
|