|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
pak na 130km/h
|
|
| Автор | go_g6 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.05.05 20:27 |
|
|
Pak mi vibrira volana smenih si gumite s 4isto novi i sa balansirani uj no pak prodaljava da vibrira i vibrira? kakvo da pravq djantite ne sa krivi mai?
| |
|
Тема
|
Re: pak na 130km/h
[re: go_g6]
|
|
| Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
| Публикувано | 23.05.05 07:58 |
|
|
Спирачни дискове, кормилни накрайници, амортисьори...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Ascona83 (бедствие !!!) |
| Публикувано | 23.05.05 08:36 |
|
|
А задните гуми? Баланс?
Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!
| |
|
|
|
всеки гумаджия може да ти го каже - над 110км/ч вибрацията не е от баланс на гума. както казва асконата - направи си баланс и на задните гуми - колкото и да ти е чудно. а и да ти ги огледат задните за евентуални изкривявания. в противен случай... почвай да оглеждаш накрайници и окачване
успех
АЗ НЕ СЪМ ДЕБЕЛ - ПРОСТО СЪМ НИСЪК !
Guns don't kill people, people do !
| |
|
Тема
|
[re: BlondNigger]
|
|
| Автор | Nenkov (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.05.05 12:24 |
|
|
При мен също го имаше този проблем, но макар че видимо нямаше изкривявания по джантите, след като ги качиха се оказа че две от тях са проблемни. Провери си първо джантите и тогава давай по окачването.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | go_g6 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.05.05 12:56 |
|
|
Abe lud li si ve s 4 chisto novi gumi sam i estestveno che sam s balans na i na 5-te gumi. Djantite ne znaq koi moje da mi kaje dali sa izkriveni shtoto vuv vseka garajna gumadjinica sus visoko kvalificiran ciganski personal i mashina vtora raka za maksimum 100lv prosto e ne vazmojno tova da stane ako nqkoi znae v burgas kade moje da stane tova molq da mi pishe?
| |
|
|
|
я си се оправяй с бургаските гумаджии !
хората се опитват да ти намерят решение на проблема - ти ще ги питаш дали са луди!!!
ходи дай 200-300 лева, докато си решиш проблема и не питай тук.
то си трябва подход към хората. да не мислиш, че някой тук ти е задължен?
не вярвам!
| |
|
|
|
мислиш ли , че не може да са с дефект? или , че майстора гумаджия е бил върховен майстор на баланса... или че ти е погледнал как са ти щангите като ти е слагал гумите... малко са истинските гумаджии, които го правят
| |
|
Тема
|
Re: тва с 4-те нови гуми...
|
|
| Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
| Публикувано | 23.05.05 17:24 |
|
|
Абе нервно му е на човека, затова така реагира...
Джантите се проверяват елементарно - сваля се гумата и се завърта на ръка джантата... Ако и играят местата където ляга гумата - и 5 кила балансиращи тежести да сложат пак ще ти тресе волана...
Но не е нужно на проверяваш джантите - завъртат ти монтираната гума с джантата на ръка и я гледаш колко подскача и има ли биене - ако има - свалят гумата и въртят джантата... Ако джантата е права - гумата е крива, ако джантата е крива - сменя се и пак се пробва с гумата... Нищо че е нова!
Успех!
И не забравяй - тук ще получиш съвет само за нещата които си описал, ако си пропуснал нещо, или грешно си обяснил - съветите ще бъдат грешни...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Жпpнчo (парий) |
| Публикувано | 23.05.05 18:46 |
|
|
ако имаш тасове, ги махни и пробвай пак.......
при мен правеше така и след като загубих десния преден тас - престана
Ако има нещо, няма нищо
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|