|
|
|
Тема
|
Питане за ауспух
|
|
| Автор |
Tarambuka35OO (ентусиаст) |
| Публикувано | 08.06.05 15:01 |
|
|
Колеги, дошло е време да си подменя средното гърне, че там, където опирам на
легналите полицаи имам дупка...
Та оглеждам се - дайте съвет какво да взема, като разбира се не става дума за кварталния арабин.
Гледах на Аспо гърнетата, от предишен опит знам, че са добри; но ценовата им листа ме учуди -
Има такова гърне за 85 лв, и същото, но "щамповано" за 185лв ?? Някой ще ми обясни ли разликата?
Също и Крафт - читави ли са ?
И изобщо, идеи за гърнета приемам всякакви, някой ако знае и оригиналните какви пари са, ще му се зарадвам!
Редактирано от Tarambuka35OO на 08.06.05 15:07.
| |
|
|
|
Tova , koeto e 85 lv e ot cherno teneke boyadisano s bronz i s zavarachni shevove. A po-skupoto e ot lamarina s aluminievo pokritie i e shtampovano . Vtoroto e dobroto .
| |
|
|
|
Имам резонаторно гърне Крафт - не е дрънчало досега...
Иначе по добре си вземи Walker че ако се пресере средното гърне много яко дрънчи под седалката...
| |
|
|
|
мисля, че арабите определено не са решение, като ходих в Ем комплект ми дадоха някакви цени, но си бяха за моята кола. мисля, че там ползват и на АСПО, но са с отстъпки, а и аз съм доволен как работят там. ти си знаеш!
съгласен съм с колегата - евтините ауспуси са от 4ерна ламарина, а скъпите - от неръждавейка.
| |
|
Тема
|
Re: Питане за ауспух
[re: BlondNigger]
|
|
| Автор | D_C (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.06.05 09:07 |
|
|
Imate li predstava kak vurvqt cenite na WALKER-a rezonator!Sega sum s Kraft-4e,ama ve4e go izduhvam,6toto po4vam da stavam sumni4uk,a tova ne mi se nravi!Za C20NE, Omega 2.0i,'87
| |
|
|
|
взех Aspo, средно и задно, щамповани.
-
Интересното е, че самите "гърнета" са вносни - , а у нас явно им заваряват само тръбите.
Все пак крайният продукт изглежда доста "истински" и определено е по-близо до оригинала от разните самоделки :)Редактирано от Tarambuka35OO на 21.06.05 22:46.
| |
|
|
|
МОжеш ли да ме ориентираш с цена за задното ?!
| |
|
|
|
Цените ги има в :)
качествените са си "дебелички", но пък аз се уредих с отстъпка...
Редактирано от Tarambuka35OO на 22.06.05 10:31.
| |
|
|
|
|