|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Някой да знае...?
|
|
Автор |
Бaтe Beco (Vectra 2.0i CD) |
Публикувано | 12.04.05 11:05 |
|
Знае ли някой какво му се случи на другия ни форум, та вече втори ден не се отваря?
Всичко е въпрос на гледна точка!
| |
|
Незнам ще питаш тамушните модератори... между другото там има напатки към нашия форум и лоши квалификации относно членовите в нашия клуб.
| |
|
айде стига .нали целта и на двата форума е една и съща.
| |
|
Лично аз не съм участвал в никакви нападки към единия или другия клуб и от край време ме дразни това, че като обикновен юзер трябва да чета два форума за едно и също нещо, но кой ме пита. В крайна сметка уж идеята е една, ама има разцепление.
Всичко е въпрос на гледна точка!
| |
|
То в Бултаристан два синода има, кво остава за форум....
Знаеш как сме българите - що трябва да е просто, като може да е сложно....
| |
|
А така колега
| |
Тема
|
Re: Някой да знае...?
[re: pafkata3O]
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 12.04.05 17:20 |
|
Лошото на тази организация която е в другия клуб е че е изцяло на доброволни начала и един ден ще изчезне...
Не че тук не е така, но поне дира е комерсиален и се задържа вече няколко години...
Кофти работа... Иначе и намен не ми се четат 2 клуба...
В крайна сметка една марка караме!
| |
Тема
|
Re: Някой да знае...?
[re: imitev]
|
|
Автор | CooLMaX (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.04.05 18:33 |
|
ВиК прокопали оптиката и за тва не работи. Казаха че от днеска (вторник) вечерта ще тръгне.
| |
|
Какви нападки бе смишмик ???
ти от кой клуб си последно ? Щото и в двата те хранят наред
Що не помислиш дали виновника не си само ти ..
За междуклубни престрелки не може и дума да става , няма и да има такива по една проста причина - става дума за едно и също нещо - марката ОПЕЛ
Въобще пак дрънкаш глупости на таркалета , не се чуди ако някой пак те "нападне"
| |
|
Колеги, стига караници, моля!
Най-добре според мене е да се направи организация с членски внос! Дори и 5 лева на година да е - по-добре отколкото сега! Който си платил - ползва форума, иначе - само зяпа /берекет и толко за някои /! Иначе - само лапешки работи се получават! Феновете на най-масовата кола да не може да направи един читав сайт с форум, не че сегашните са лоши, напротив - много са помогнали на всички ни, но един обединен ще бъде най-добре!
Ех, да можехме една организация да се спретне ... айде дано за в бъдеще стане нещо!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|