Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:04 04.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Проблем с тавананови  
АвторAcтpa (Нерегистриран)
Публикувано19.11.04 17:39

Здравейте.Разлепи ми се от тавана на колата платът и е провиснал много гадно...как може да се оправи това нещо. Дали не може направо да се смени и кой би се занимавал с това. казаха ми че може да се залепи ама аз въобще не виждам как ще стане..много е провиснал.
моля ви дайте някакъв съвет

Тема Re: Проблем с тавананови [re: Acтpa]  
Автор Любитeл (Лукав Благинар)
Публикувано19.11.04 17:57

Не се опитвай да го лепиш. Отиди на тапицер да ти го претапицира или просто го свали целия и карай така. На мен ми харесва и без плат, само да не бях правил опити да го лепя и сега седят петната, щеше да е супер....

Тема Re: Проблем с тавананови [re: Любитeл]  
Автор -Az- (Самият Аз! :-))
Публикувано19.11.04 21:50

И аз така го карам, хем от една година. Иначе, тапицерите взимат за претапициране около 60 лв., но го правят с кожа, и става доста готино. Но аз още не сам си оправил теча от уплътнението на предното стъкло, и затова не съм си тапицирал още мя. Но съм се интересувал.

Автор boxer (стар кадър)
Публикувано20.11.04 10:10

Тавана е от някаква гадна изкуствена материя и ако решиш да го лепиш пробвай с някакво лепило на водна основа(Це 300 примерно),иначе ще се нагърчи адски много и ще се скапе.Един приятел пък направо си купи някакъв плюшен плат и го залепи с С300 и стана много добре

Тема Re: Проблем с тавананови [re: boxer]  
Автор Mumko (Човек)
Публикувано20.11.04 15:49

Zdraveite, az imam mnogo dobur opit s tavan i stava super.
Opitah se purvonachalno da si go zalepq s razni lepila i to skupi ama ne stava nishto zashtoto ne e problema che se razlepva tavana a mejdu plata i samata kora ima edin mnogo tunuk dunapren koito se razpada i da si zalepish plata za dunaprena ili dunaprena za korata sled 1 mesec nai mnogo shte provisne otnovo.
Ta az opitah purvo da go zalepq ama ne stana nishto, sled 1-2 meseca kato mi provisna pak si svalish tavana mahnah plata s edna tvurda chetka ( za prane naprimer) izchistih (izchetkah) ostatucite ot dunapren i se opitah da si izpera plata no.... pri izpiraneto plata se svi tolkova che izobshto ne stavashe veche za tavana (prah go s ledena voda no edva li e ot znachenie temperaturata).
Sled kato se razbra che ne moga da si zalepq staria plat otidoh do blizkia magazin za textil i si kupih izkustvena koja (skai ili sky kakto iskate)s cveta na tabloto - siv , inache ima i bqla i cherna i kakvato si iskate, kupih i 2 litra helmeteks no ako ne e mnogo toplo i 1 shte stigne mislq.
ta pri izchistenia veche ot dunapren tavan namazvate s chetka za boiadisvane tunuk sloi lepilo v edinia krai po cqlata duljina no nai mnogo 20 santimetra(znachi edna lenta shiroka 20 santimetra ot edinia do drugia krai na tavana) sled tova namazvate okolo 20 cm i kojata ot edini do drugia krai, izchakvate 5-10 min i zalepvate kato s parcal izkarvate vuzduha kato pri lepene na tapeti.
Posle namazvate drugi 20cm ot tavana i kojata i pak taka dokato ne go svurshite.
Malko epo gadno v prednia krai kudeto sa vdlubnatinite za sennicite ama ne e problem kojata e tolkova elastichna che prilepva super samo turpenie se iska.
E tova e cqlata filosofia na men mi otne okolo 2-3 chasa sus svalqne i slagane na tavana obache stana tolkova dobre che sega nikoi ne vqrva che az sum si go pravil sam.
E opitaite i tova e
Mitko

Тема Re: Проблем с тавананови [re: Mumko]  
Авторcapricornus (Нерегистриран)
Публикувано22.03.05 22:29

A pri men i ma i drug problem. Uvisnala mi e samata kora koqto vsushtnost neznam kakvo predstavlqva zashtoto ne sum i svalql tavana . Nqkakva ideq purvo kak da resha tozi problem a tova s kojata shte go ostavim na zaden plan :)))
Thank`s

Тема Re: Проблем с тавананови [re: capricornus]  
Автор krasidd (bash budala:)))
Публикувано23.03.05 10:00

abe hora-daite niakakav konkkreen adres ili telefon na koito moje 4ovek da otide i da si ostavi kolata i da mu opraviat tavana-da si plati i po jivo po zdravo>
az ne moga sga da se zanimavam da si lepia moia sam-a v neta edvam namerih edin deto mi iska 120LV-sme6nik:
ako ima znaete ne6to mnogo 6te sam Vi blagodaren:)

SSDD

Авторmehur (Нерегистриран)
Публикувано24.03.05 08:50

На ул. "Козлодуй" зад ХЕИ има майстор тапицер за таваните. Имах същия проблем и там ми го направиха като нов/истински/. Имат доста добро разнообразие на дамаските и вече 3 г. не е мръднал. За съжаление не си спомням номера и телефона, но ако не ме лъже съвеста беше на около 100-150 м. след ул. "Опълченска"

Тема Re: Проблем с тавананови [re: mehur]  
Автор krasidd (bash budala:)))
Публикувано24.03.05 10:05

kakvi pari ti vze-moje6 li da sloji6 karta kade gore dolu e??

SSDD

Тема Re: Проблем с тавана [re: Acтpa]  
Авторkrasidd (Нерегистриран)
Публикувано25.03.05 09:58

ehooo-aktiviziraite se malko de:))))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.