|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
сини светлини
|
|
| Автор | RADO (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.02.05 22:20 |
|
|
здравейте, наскоро си сложих едни пластмасови сини лампички на габаритите, може би са диоди, незнам. Кажете ми мога ли такива да сложа на таблото и дисплея за радиото и температурата?
| |
|
Тема
|
Та като казвам отзад...
[re: RADO]
|
|
| Автор |
porcaro (Пич отвсякъде) |
| Публикувано | 14.02.05 20:03 |
|
|
имам предвид в задника. Да знаеш де, да не стане грешка...
| |
|
Тема
|
Re: Та като казвам отзад...
[re: porcaro]
|
|
| Автор | Astra (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.02.05 12:27 |
|
|
Kolega PORCARO, kakvo 6te kaje6 da zapazim dobriq ton vuv foryma???
Tova 4e teb te draznqt tezi sini svetlinki /men su6to me draznqt/...ne ozna4ava da govori6 takiva tupotii!!!!!
Aide sus zdrave
| |
|
Тема
|
Re: сини светлини
|
|
| Автор | ufo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.02.05 19:11 |
|
|
Можеш бе сложиси навсякаде и на предния капак и в багажника ,абе цялата иа накичи в ламички,а може и една заешка опашка да си окачиш на огледалото, и с боланка да си постелиш таблото,и лепенки по стъклата си налепи ама от онея яките от формула едно така ще изглеждаш по сериозен и ще всяваш респект сред другите. Сложи си и бръснарско ножче на аспуха..... оооо извиняваи ти сигурно си с ремиус. А да не забравиш да си сложиш и лампички на пръскачките на стъклото щото иначе лошо аиде успех с жиците и ако се запалиш някои ден не се сърди на никои 
| |
|
Тема
|
Сори...
[re: Astra]
|
|
| Автор |
porcaro (Пич отвсякъде) |
| Публикувано | 15.02.05 20:35 |
|
|
извинявам се, ама просто пощурявам като видя селянии...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
qwe222 () |
| Публикувано | 16.02.05 18:28 |
|
|
Сините лампички на чистачките не са за гъзария ... Те са последно откритие на техниката и спомагат за поддържането на права линия (ако има маркировка разбира се) просто гледаш втренчено в свтлинката и през нея гледаш бялата линия. Освен това втората лампчка също така не е безполезна... представете си при такъв шофьор возещия се отпред би изпаднал в ужас ако не може да следи пътя   ...
Факта че при мокро време стават повече катастрофи също така не е случаен.... горния тип хора също си пускат чистачките при дъжд и тогава бялата линиия се държи изключително трудно....
Join the dark side, and get a free cookie.
| |
|
Тема
|
[re: qwe222]
|
|
| Автор | lvo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.02.05 22:01 |
|
|
Абе вие на кви се правите? Сигурно карате каруци и ви е яд на човека, ааааааа? На мен пък ми е писнало от такива бо...ци като вас!!!!!!!Я не се правете на голяма работа, че сте смешни!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |
|
Тема
|
[re: lvo]
|
|
| Автор |
Любитeл (Лукав Благинар) |
| Публикувано | 21.02.05 22:37 |
|
|
Честно да ти кажа, до сега дебел мерцедес, поршета, БМВ-та и други истински коли не съм виждал със сини лампички. Виждал съм ги само на голфове, кадети и други кошници, така че се съмнявам някой да завижда.
| |
|
|
|
Men lichno sinite lampi mi haresvat zavisi kade sa slojeni, i az imam praskachki s sini diodi vatre, no ne sa zakacheni polzvam gi za tova che praskat s 2 strui a normalnite sa s 1 i taka e dosta po-dobre bih kazal, tabloto i nego sam si go napravil sinio i ne vijdam kakvo losho ima i chasovnika i za parnoto, na koito ne mu haresva neka ne si go pravi sega choveka vi pita kak da si napravi tabloto vie go psuvate. ta za postavianeto na sini diodi na tabloto stava malko tapo stoto te sa s nasochena na pred svetlina i stava na petna, az sam go napravil s edno sveteshto vlakno 1m dalgo vatre e usukano okolo cifrite ako niakoi misli che tova e tapo da kaje shte kacha snimki i togava da vidim. Uspeh v nachinanieto.
Каква далавера съм набарал
| |
|
Тема
|
Aз пък видях...
[re: Любитeл]
|
|
| Автор | Ju (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.02.05 01:08 |
|
|
...Mazda 6 със сини габарити. Сигурно още не са и били изгоряли оригиналните крушки а човекът си ги е подменил с така приятните за окото сини диоди.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|