Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:40 08.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Otkradnaha mi pompata.нови  
Автор VectraGT (C20NE)
Публикувано17.01.05 15:04

Ebasi sluchkata momcheta... i momicheta. Kakto si biah ostavil baba vectra pred bloka i otivam dneska da ia palia varti varti nepali gledam az chudia se gledam tuka gledam tam vsichko si e nared. Kato poglednah otzad danebi neshto markuchite da sa se otkachili gledam otkradnali mi cialata pompa barabar s filtrite napravo sa otriazali kabelite i markuchite sriazali sa i gumenite tamponi i sa vzeli vsichko. E takova neshto neviarvah che moje da se sluchi. Sega shte mu omuvam kak da se opraviam.

Nasluka na vsichki i da ne vi se sluchva!

Каква далавера съм набарал

Тема Snimki [re: VectraGT]  
Автор VectraGT (C20NE)
Публикувано17.01.05 15:43

Napravih i dopitvane po televiziata ama oshte nema otgovor :) :) :) :)

Редактирано от VectraGT на 17.01.05 15:48.

Тема Re: Snimkiнови [re: VectraGT]  
Автор Бaтe Beco (Vectra 2.0i CD)
Публикувано17.01.05 16:17

Хехе Сега остава и някой да си признае. Иначе-гадна история. Балкански приключения, не може да се направи кой знае кво, освен човек да псува и да си купи тва дето са му задигнали гепардите.

Всичко е въпрос на гледна точка!

Тема Re: Snimkiнови [re: Бaтe Beco]  
Автор NetBuster (Bad Mada facka)
Публикувано19.01.05 01:34

Имам нужда от помпа, ама не съм ти я откраднал аз :(( Предпочитам да си купя нова.Мойта изгни както си седя отзаде. деба чудят се вече кво да крадат.
Претарпях 2 неуспешни опита за кражба на огледало, и все неуспешни. Заварвам си огледалото да виси.
Утре ще пробват да откраднат муфата на ауспуха, ама всичко е заварено мамка ви крадци.
ДА ИМ ИЗСЪХНАТ РЪЧИЧКИТЕ ДАНО.
Съболезнования за помпата, наясно ли си колко струва?

Тема Re: Snimkiнови [re: NetBuster]  
Автор VectraGT (C20NE)
Публикувано19.01.05 11:53

Vidiah temata kadeto si pisal za tvoiata i az ti sachustvam i vidiah tam cenite iat me e che tova liato ia biah razglobil cialata otdolu smeniah i markuchi filtri i teia gumenite tamponi deto se zakrepia kam kupeto i te bash tiah gi sriazali a gi vzeh ot magazina na opel mai za 5 ili 10lv edinia da go eba. Imam 1 priatel v Germania che sega s nego mislia neshto da mi kupi ot tam i da mi ia prati, no shte vidim kakvo shte stava. Samo neznam kato si ia sloja kva e garanciata che sled 1 sedmica pak niama da ostana bez neia.

Каква далавера съм набарал

Тема Кофти тръпканови [re: VectraGT]  
АвторMapko Toтeв (Нерегистриран)
Публикувано19.01.05 19:25

Много неприятно, колега, познавам го това усещане и ти съчувствам. Ако донякъде може да те успокои това, но има и по-тежки случаи. На времето и мен ме глождеше съмнението кога ли ще ми гепнат или огледалата, или колелетата, или касетофона, или нещо друго, но уви, бил съм оптимист. Някой нещастник вероятно беше решил да се скрие от дъжда в мойта кола и да се прибере с нея... Нещастни копелета

Тема Re: Otkradnaha mi pompata.нови [re: VectraGT]  
АвторBush (Нерегистриран)
Публикувано20.01.05 11:23

Виж какво VectraGT, това в България не е единствената кражба на части. Едно време, всеки малко по-голям от 28год. може да ти каже, се крадяха гуми с джантите и крадците оставяха колата или на трупчета или направо на земята. След това масово почнаха да крадат акумулатори. Имаше и ера на кражба на бензин. Пробиваха резервоара за 3-4литра, после главоболията с пробития резервоар са много.
Наскоро обаче един приятел ми разказва за кражба в едно село на близо преди две седмици. Значи крадците набелязват две коли с газови уредби(едната на моя приятел)
Първата нощ свалят от другата кола изпарителя. Втората нощ бутилката на моя човек заедно с нивомера разбира се, всичко срязано маркучи, тръби.
Хората си набавили АГУ за две нощи.
Ей това е кражба. Забравих да спомена че колата е била паркирана точно до прозореца на спалнята на моя човек и той не е чул нищо. Големи гадове

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.