|
|
|
Тема
|
Добавка за масло.
|
|
| Автор | xxx (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.12.04 21:48 |
|
|
Знам че сегментите са ми заминали в отпуска, ама ще питам? Някои ползвал ли е добавка в двигателя която да увеличи компресията и каква? Само да изкарам проклетата зима, па на пролет ремонт.Ужким ги рекламират а като ги питам давате ли гаранция за ефект ми казват. "Не знам не сме сигурни, ние само ги продаваме".
| |
|
Тема
|
Re: Добавка за масло.
[re: xxx]
|
|
| Автор |
-Az- (Самият Аз! :-)) |
| Публикувано | 04.12.04 17:57 |
|
|
Те като са ти заминали, какъв ти е проблема? Няма мощност, гори много масло, трудно пали?
Аз по принцип нямам опит с добавките, но мога да ти кажа, че ако наистина смяташ да си стегнеш количката, и да си я караш, недей сипва никаква добавка. Знам от майстори, че после е по-шибано да се прави ремонт, тая работа "полепва" навсякъде.
Сигурно ти харчи масло много - ми доливай си редовно масло, и пробвай да не я юркаш много, да я караш на по-нормални обороти - по-малко ще ти харчи.
Ако трудно пали в студеното, и не върви добре, препоръчвам една хубава центровка, в хубав сервиз, на компютър - обикновено струва около 30 лв., без частите, ако ти се наложи да сменяш нещо - допълнително.
Но ефекта ще е поразителен. И ще си изкараш зимата като пич.
А напролет - сам го каза.
Добавка, само ако ще разкарваш колата, за да "метнеш" бъдещия купувач.
Нещо, което аз никога не бих направил.
Но аз така или иначе, няма да си продам Опелчето. 
| |
|
Тема
|
[re: -Az-]
|
|
| Автор | Sando (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.12.04 19:16 |
|
|
az vinagi kato si kupa kola 2-ra rychica sipvam dobavka. Tezi koli na po nad 8 godishnite sa si na mnogo kilometri, obiknovenno na 2 X pokazanieto na kilometraza, a v naj-dobrija sluchaj + 100 000 km otgore. Kazvam go shtoto kato hodja da si kupa kolata ot Germany vinagi e na 220 000 ili 260 000 km , a tuk v BG e na 110 000 ili 140 000 km koeto e pylna idiotshtina, no kakto i da e. Poslednoto koeto probvah i sym adci dovolen e Cyclo 2000. Ne ochakvaj chudesa, no ima osezaemo dejstvie. ako ti harchi maslo nad 1l/100 km ne ochakvaj che shte spadne chustvitelno, no opredeleo rabotata na dvigatelja osobeno na studeno stava mnogo po-leka i kolata stava kato che po-pyrgava.
I da pojasnja, njamam nikakvo namerenie da sporja, kojto e reshil da ne polzva dobavki, prav si e za sebe si, kojto e reshil syshto. Samo ti preporychvam da ne slagash ot ruskite rimet i tem podobni, samo moze bi UM shtoto e sigurno, che njama da ti navredi.
Emi uspeh!
A da tova Cyclo 2000 struva kym 34 kinta, taka che ne e nikakvo nabutvane, pone az kato izlizam vecher na krychma ostavjam tolkova, tova edin pyt v sedmicata razbira se.
| |
|
Тема
|
[re: Sando]
|
|
| Автор |
-Az- (Самият Аз! :-)) |
| Публикувано | 04.12.04 20:18 |
|
|
В отговор на:
az vinagi kato si kupa kola 2-ra rychica...
Е, там е разликата, ти често сменяш колите - сипваш добавка, караш, продаваш, взимаш друга, сипваш добавка...
Не казвам, че от добавките няма ефект, а само, че ако така или иначе пича ще прави ремонт след 3-4 месеца, по-добре да вложи парите за добавката в една хубава центровка, ще има много добър ефект.
То всъщност, не разбрах точно от какво се оплаква де.
| |
|
|
|
|