Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:41 12.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Брутална неколегиалност  
Автор _KlD_ (талант)
Публикувано19.10.04 11:47

Колеги, някой да има информация за Опел Астра караван с рег. номер С 2302 МН. Шофьорът и е предизвикал ПТП в неделя вечерта в Студ. град до зала Христо Ботев и е избягал от местопроизшествието. Според очевидци шофьора е бил е явно нетрезво състояние, което е и причината при маневра на заден ход да се забие в спряното зад него Ауди. Щетите по аудито са сериозни.

On the eighth day God started debuggin'

Тема Re: Брутална неколегиалностнови [re: _KlD_]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано19.10.04 12:09

В КАТ имат информация...

Тема Re: Брутална неколегиалностнови [re: imitev]  
Авторkrasidd (Нерегистриран)
Публикувано19.10.04 14:26

v kat sa bokluci,laina i pedali ednovremenno.
obarni vnimanie na slednia slu4ai
kara bial opel vectrab nai diasna lenta-zimata na 2002g-to4no predi koleda- po jaltite paveta m/u CUM i Ministreski savet posoka bul . H.Botev.
pred vectrata ima 4eren broniran inkasov jeep cheroki
izvednaj bez preduprejdenie jeepat zaviva riazko na diasno v precapa kam MS kadeto e vhoda kam rotondata i saotvetno niakkava banka( to4no tam ima kabinka na policiata koiato ohraniava MS)-oba4e dravnika kato navi riazko volana se hlazna i se zabi v edna prespa i ne moja da uceli vhod4eto. prez tova vreme vectrata ve4e e zaela miastoto na jeepa i na nego zadnicata mu e sre6tu desnite vrati na vectrata.
razbira se( kakto e normalno v takava situacia) debila ot jeepa vkarva zadna -gaz i............
pras vectrata vav zadna diasna vrata i malko kalnika-kato ia zavartia napreko na jaltite paveta.
i sa kvo stava:
toia ot vectrata sliza-po slu4ainost ima poznat v kolata parkirana malko po napred(demek svidetel-2ma-po to4no) i tragva sled jeepa-tam pred bankata go spira i mu vika na 6ofiora -ela da vidi6 kvo napravai-onia vatre"abe ia se rakarai"
-ebe izlez be-udari me
-koi be, koi-az li?
-da-slez da vidi6
-abe razkarai se ot be
-toia po4va da blaka po vratata i se opitva da ia otvori, a onia ot jeepa vadi pistolet i vika rakarai se(prez malkoto kraglo nebronirano prozor4e)
-abe bokluk-pistolet li 6te mi vadi6- toi vadi sa6to(po slu4ainost:)))))))ima) i stava mnogo komi4na situaciq pred pogleda na kukata v kabinkata.
no kakto i da onia tragva s jeepa s mrasna gaz-iznasia se i zaminava-no......
toia s vectarta mu e zapisal nomera, i dori imeto -ot badja koit6o e imal:)))
i otiva pri kukata i mu vika
-abe vide li kvo stana
-kukata-iznenadano-K`vo, k`vo
- e kak kvo ne vide li????????????!!!!???
-ne-k`vo
-mi udariha me-ne vijda6 li 4e koalta e napreko na patia
-a!!!!!!? az sam ohranitelna policia-vikni KAT
-??!!!???"!!!!
-KAt be KAt-
- mi vikni gi ti po stanciata be-nali si policai??!!!!
-a az ne moga -e otsre6ta ima edin kolega ot kat-odi pri nego
-???!!!!-oba4e verno -ima di regulirov4ik
Tragva toia s vectrata-prili4no udarena i spomenava maikite na kukata i na toia s jeepa s dobro-pojelava im da imat mnoo deca, i se razni hubavi rabot da ims e slu4at:)))na teh i rodata im (ne6to ot sorta na srabsko pojelanie za dalgoletie i blag jivot:)))
-otiva tam i mu vika na kokata/regulirov4ik-
-"kolega-abe udariha me otsre6ta-imam svideteli-znam nomera, i imeto na 4oveka deto kara, k`vo da pravia?!
-4akai be. 4akai 4e imam rabota
-???!!!??-kva rabota be-nali si kAT-mamka mu-udariha me?
-ima li jertvi?
-az sam jertvata-mamka mu-ne me pravete na lud-
- zvanni na kat
-???!!!???-ti ne si li ot KAT???!!!!
-e da ma az sega sam zaet-zvanni na dejurnia
-bah...........maaamu-vie ste ludi-kav mu e nomera
- ..............(edi si kakav)
-ok-dejurnia-tuka me udariha edi si kade edi si koi imama mu dannite -i m/u drugoto-kolegite ti me praviat na lud
-aha-ela vav sriada(denia m/u drugoto e petak kam-16.00h)
-a sa kvo da pravia-ne6to ogled-tva onva
-ela v sriada-i zatvaria
ok-tragva toi-i spomenava sas stra6na sila celata roda na vsi4ki zameseni
-razbira se vecrata niama zastrahovka - v sriada otiva pi4a i tam dejurnia
-ok-momak-te principno inaksato ne im davat da spirat ama nie 6te go hvanem-toi za kav se misli, za car na patia-samo nie i lineikite moga t da ne spirat pri PTP-ti si podai jalbata
-ok-sega az kvo da pravia
-6te 4aka6 nie 6te ti zvannem
-ok-
-ok-
minava edna sedmica-nikoi zvani, minava 3 sedmici-ni glas ni ston-sled edin mesec se obajda mom4eto-nema rezultat o6te, sled 3 meseca pak-nema rezultat-sled 1 godina pak.
i sa pitam az?????
1.se6tate li si koi e toia momak s vectrata?
2.dali ne sa mrasni bokluci po-goliamata 4ast ot u6evite pedali
3.da si tarsia li sega pravata i kade-az biah zabravil-no sega se setih i se ambicira-pak i pridobih niakoi i drugi vrazki.
4. dali ne triabva6e da pogarmim malko ta da privle4em vnimanieto na nekoi???
6te mi e interesno da 4uia pove4e mnienia
blagodaria za izgubenoto vreme;)

Тема Re: Брутална неколегиалностнови [re: krasidd]  
Автор astra_maniac (новак)
Публикувано19.10.04 15:54

Napulno sum suglasen s "krasidd", 4e po-golqmata 4ast ot kykite sa PEDALI I OTREPKI!!!!!!!Samo te gledat v rucete kat te sprat i gledat da ti vzemat nqkoi i grug lev.....m**** im!!!
Prosto neznam dali ima smisul da gi komentrirame.....vseki,koito si e imal razpravii s policiq/KAT/ znae za kakvo stava vupros

Li4no na men mi otkradnaha registracionnite tabeli na moreto prez no6ta..i az vednaga se obajdam v policiqta da suob6tq. Sled polovin 4as 4akane doidoha nqkakvi dvama zabludeni policai4eta, koito bqha mnogo zle i neznaeha i te kakvo da mi kajat.Az gi pitam kakvo trqbva da pravq a te mi vikat "ABE HODI DA SPISH, STIGA SI PITAL"

pROSTO NQMAM dymi

pozdravii

Тема Ами ....нови [re: krasidd]  
АвторPaшo (Нерегистриран)
Публикувано19.10.04 15:55

Може да се направи нещо такова - http://www.bg-prava.hit.bg/, но примерно да е движение на репресираните от полицай и доктори българи. Ако сами не се оправим, няма кой да ни помогне, нито на ушавия му пука за теб, нито на оня от бутката, дето си седи на топло и си кътка заплатката, а пък този с инкасото се мисли за полубог, ама е оакал гащите като си му извадил пищова, нали, хехехе.

Тема Мога само да съжалявам за това :(нови [re: krasidd]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано19.10.04 16:01

Просто наистина има процедура - звъниш на дежурния, той те пита колите в движение ли са и т.н.

След това отиваш в КАТ, пускаш си жалбата и т.н. после висшестоящите и т.н. И няма такова - сряда петък... ВЕДНАГА! На момента се завличаш в КАТ и пишеш. Там винаги има дежурен! Влачиш и свидетелите. Пак на МОМЕНТА. Иначе и ти се водиш избегал от ПТПто.

Има съд - и там може иск за неимуществени щети да се заведе...

Гадно е, но такива са процедурите :(

Да не се пада на никого да има такива "приятни" преживявания!

Тема ne staaнови [re: imitev]  
Публикувано19.10.04 16:19

abe kak be-
tva be6e na 23.12.2002g, mai-onia kaput vika-sega e 4.30-i posle praznici ta ela sriada li be6e ili 4etvartak ne pomnia-i kva procedura-az im davanm na tepsia si4ko
nomera na kolata, marka, ime na 6ofiora i svideteli-samo trebva da si napoi6at v skapanata sistemka dannite i vsi4ko izliza-ama za kvo-sa te li pak da sa nai golemite balami da to4no te da rabotiat-kvo kato im se pla6ta za tova.
tuka nema da se opravim ne sle 3 godini kato vlezem v EU, ne sled 5ili sled 10-nikoga nema da se oparvim.
problemite se re6avat samo po staria na4in mai-koi e po silen toi pe4eli-mnoo pati sam se zamislial-ama nali UJ sme kulturni hora-mladi,s obrazovania, s ezici i t.n i t.n.-i edni takiva kato te navrat na ku4eto v gaza-vadi6 sekirata ili tam koi kvoto ima i sam deistva6.
prestavia6 li si tam v centara na sofia brat4e toia kato mi izvadi patlaka i az taka da go beh opu6kal-neizbejna otbrana-mu se vika-ili pak toi mene-6te6e da pi6ev no6ten trud i tva 6te6e da e-efekt nulev

tva e -mamata si traka

Тема taka e......нови [re: _KlD_]  
Авторmailman (Нерегистриран)
Публикувано20.10.04 09:54

Mi da-tocho taka e!
Az za tva i pari ne im davat kato me sprat.

Тема кофти...данови [re: krasidd]  
Автор Dakota (erotoman)
Публикувано20.10.04 19:43

Според мен е трябвало да останеш на място, да задръстиш булеварда пред Президентството и щяха да те забележат - щат не щат. Ако ли пък не, да се обадиш на 166, те ще те свържат с дежурния в най-близкото РПУ (не КАТ) и ще отидеш там за показания веднага. Но така е лесно да се говори отстрани...знам.

Иначе покрай миналогодишната ми история с огледалото:

останах относително доволен, защото в РПУ-то веднага погледнаха номера, който им бях дал и казаха, че това е друга кола...и като им казах, че за последните букви от номера не съм сигурен намериха мерцедеса, т.е. явно не само в КАТ имат достъп до базата данни с номерата...хубаво, че аз бях застрахован...бих ти препоръчал същото.

Everything louder than everything else...

Тема Re: кофти...данови [re: Dakota]  
Публикувано21.10.04 10:49

:) inatresna istoriaq-pro4etoh ia s interes
ia kaji oba4e kakvo stana posle-niakkavi polsledstvia-sad ili ne6to ot sorta??

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.