|
Тема
|
помогнете,че идва зима
|
|
Автор |
arrow67 (познавач) |
Публикувано | 02.10.04 17:20 |
|
колеги ,ако някой има представа нека ми каже защо OMEGA B 2.5 TD пали много трудно,когато е топла,а на студен двигател няма проблеми.БЛАГОДАРЯ
| |
|
през зимата е студено, така че едва ли ще имаш проблеми. Помощ ще ти трябва през лятото . Поне така излиза от писанието ти...
| |
Тема
|
Re: Доколкото знам...
[re: porcaro]
|
|
Автор |
arrow67 (познавач) |
Публикувано | 02.10.04 22:24 |
|
е да ама зиме-лете проблема го има и се задълбочава,така,че ако някой знае нещо по случая,много моля да ми помогне
| |
Тема
|
[re: arrow67]
|
|
Автор | Pierre (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.10.04 23:14 |
|
На околовръстното, някъде край Драгалевци май беше, се намира специализиран сервиз за дизели, ако не се лъжа Супердизел бош се казваше или нещо подобно, що не ги попиташ тях за твоя проблем? Между другото, една предполагаема причина за проблема, за която се сещам е да не би в горивната ти система някъде да се образува или задържа въздух. Но най-добре върви да ти направят една диагностика, тогава ще си проличи.
| |
Тема
|
[re: Pierre]
|
|
Автор |
arrow67 (познавач) |
Публикувано | 03.10.04 09:22 |
|
правих и диагностика и на компютър я закачах и за засмукване на въздух я гледах и нищо.Ако смуче въздух би трябвало като престои по-дълго време тогава да не пали,а тя като изстине пали без проблем.нещо друго ще е и затова моля ако някой я има същата омега и е имал този проблем да ме насочи какво да се търси
| |
Тема
|
Re: помогнете,че идва зима
[re: arrow67]
|
|
Автор | help (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.04 00:49 |
|
RAZTEGNATA VERIGA !
| |
Тема
|
Re: помогнете,че идва зима
[re: help]
|
|
Автор | gvch (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.04 09:46 |
|
Vij Pompata. V edin forum na AUDI 4etoh za tozi problem i se okaza pompata.
| |
|
|
|
|