Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:36 15.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема помогнете,че идва зима  
Автор arrow67 (познавач)
Публикувано02.10.04 17:20

колеги ,ако някой има представа нека ми каже защо OMEGA B 2.5 TD пали много трудно,когато е топла,а на студен двигател няма проблеми.БЛАГОДАРЯ

Тема Доколкото знам...нови [re: arrow67]  
Автор porcaro (язвителен)
Публикувано02.10.04 19:28

през зимата е студено, така че едва ли ще имаш проблеми. Помощ ще ти трябва през лятото. Поне така излиза от писанието ти...

Тема Re: Доколкото знам...нови [re: porcaro]  
Автор arrow67 (познавач)
Публикувано02.10.04 22:24

е да ама зиме-лете проблема го има и се задълбочава,така,че ако някой знае нещо по случая,много моля да ми помогне

Тема Re: Доколкото знам...нови [re: arrow67]  
АвторPierre (Нерегистриран)
Публикувано02.10.04 23:14

На околовръстното, някъде край Драгалевци май беше, се намира специализиран сервиз за дизели, ако не се лъжа Супердизел бош се казваше или нещо подобно, що не ги попиташ тях за твоя проблем? Между другото, една предполагаема причина за проблема, за която се сещам е да не би в горивната ти система някъде да се образува или задържа въздух. Но най-добре върви да ти направят една диагностика, тогава ще си проличи.

Тема Re: Доколкото знам...нови [re: Pierre]  
Автор arrow67 (познавач)
Публикувано03.10.04 09:22

правих и диагностика и на компютър я закачах и за засмукване на въздух я гледах и нищо.Ако смуче въздух би трябвало като престои по-дълго време тогава да не пали,а тя като изстине пали без проблем.нещо друго ще е и затова моля ако някой я има същата омега и е имал този проблем да ме насочи какво да се търси

Тема Re: помогнете,че идва зиманови [re: arrow67]  
Авторhelp (Нерегистриран)
Публикувано04.10.04 00:49

RAZTEGNATA VERIGA !

Тема Re: помогнете,че идва зиманови [re: help]  
Авторgvch (Нерегистриран)
Публикувано04.10.04 09:46

Vij Pompata. V edin forum na AUDI 4etoh za tozi problem i se okaza pompata.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.