Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:21 07.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Изгубени документинови  
Авторdef (Нерегистриран)
Публикувано02.09.04 18:34

Днес си изгубих документитте на колата някой знае ли как се жадиат нoви в кат и дали може да стане за 1 ден

Тема Re: Изгубени документи [re: def]  
Автор Pacone (abiding)
Публикувано02.09.04 19:13

Ami kolega stava za edin den ...no trqbva ti belejkata ot platenata ekotaksa...i t.n. osven ako kolata ne e bila na tvoito si ime , ako e taka ti trqbva samo li4na karta. A ko talona ti e bil ot novite si spestqva mnogo qdove...kanal i t.n.Ako e bil ot starite...6te trqbva da mine6 cqlata procedura...no za den stavaUspeh!!!

Тема Re: Изгубени документинови [re: Pacone]  
Авторastra_maniac (Нерегистриран)
Публикувано03.09.04 13:28

na men pak mi otkradnaha dvata registracionni nomera na Astrata,dokato bqh na moreto.ne me pitai kak sam se pribiral do Sofia bez nomera.V kat mi zagubiha cql den,izrasih se i tam sumati pari, no trqbva6e da mi izdadat 4isto novi nomera s novite taloni.
ina4e za edin den pri men stanaha rabotite, predpolagam 4e i pri teb 6ta stanat....no moje i da ima globa...neznam:(
USPEH

Тема Re: Изгубени документинови [re: astra_maniac]  
АвторPacone (Нерегистриран)
Публикувано05.09.04 09:20

Otidi pyrvo v raionnoto(RPU-to) ti po mestojiveene da ti izdadat slujebna belejka za izgubenite >>>KAJI 4E SA OTKRADNATI(za da ne te nadynat i tam) sys slujebnata belejka v KAT nqma da ima akt a i 6te moje6 da si kara6 s neqn ina4e 20lv. akt i otdelno ako te hvanat bez dokumenti ...hodi se razpraviai posle

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.