|
Тема
|
Какъв носач да сложа?
|
|
| Автор |
тeмп (временно) |
| Публикувано | 09.07.04 14:30 |
|
|
Здравейте колеги :)
Налага ми се смяна на преден десен носач. Само че на пазара има различни марки и не съм сигурен коя да избера. Ако имате някакви впечатления - казвайте
PS. Извинете - колата е Вектра А, 1991 г. C20NEРедактирано от тeмп на 09.07.04 17:51.
|
|
|
Тема
|
Re: Какъв носач да сложа?
[re: тeмп]
|
|
| Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
| Публикувано | 09.07.04 16:46 |
|
|
На каква кола ???
|
|
|
Тема
|
[re: imitev]
|
|
| Автор |
тeмп (временно) |
| Публикувано | 09.07.04 17:53 |
|
|
Vectra A 1991, C20NE
|
|
|
Тема
|
[re: тeмп]
|
|
| Автор |
Pacone (abiding) |
| Публикувано | 09.07.04 19:10 |
|
|
Mi kolega...na MAPCO - Germania - 105.54lv. s DDS i trud ima6 za 15lv. ako iska6 ela v serviza na bazata v Dragalevci....pfuu pisna mi vseki pyt da pi6a toq adres ama kak da vi obqsnqvam kyde e serviza ina4e....
20NE
|
|
|
Тема
|
[re: Pacone]
|
|
| Автор | astra1.8nz (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.07.04 20:56 |
|
|
kolega original 100% proizvodstvo na GM adam opel AG 1991g. 35lv. na morgata komplekt. ot tova po originalno nqma. as moia sam si go montirah. vse oshte nese e ukrivil. xexe. kolko pyti da vi obqsnqvam da si kupite nova kola. dano da ne se sreshtam po pytq s kola s nosa4 praven ot nqkakva tenekiq kato za kutiiki za koka kola. xexe. sega umnikyt vkanev i eba4ev shte kajat umora na metala. xexe. as pyk shte kaja umora na ka4estvoto na turciq.
|
|
|
|
|
Pravi sa za umorata na materiala, makar i az da ne sum chuval dosega da se schupi nosach .... po vreme na dvijenie
No i az sum na tova mnenie ... Opelski nosach .... ama nov ....
 Opel Power BG 
|
|
|
|
|
Ne sum mnogo ubeden am ima niakakva vrutka s tia nosachi ... brat mi imashe edna Vectra 1.6 i na neia kato trugnahme da i smeniame gumite i oneje i biaha mnogo zdravi pragovete digah napravo na iabulkovidnia bolt i tupia nosach se pokrivi , a moita e veche na 15 gidinki i oshte nishto ne e pipano po prednicata Ta toi togava sloji niakakvi ot mente komplekta am neznam shto za stoka sa mai po - sigurno e verno se zemat niakakvi 2 ra ruka
Ни мъ глей че съм кат фафла в раминиете знам фатки 
|
|
|
Тема
|
Re: Pravi sa
[re: The Best FORMAN]
|
|
| Публикувано | 10.07.04 12:50 |
|
|
edin pyt sgynah nosa4a v edin bordiur s okolo 40km/h beshe mokro dadoh gas i prednicata trygna... samo togava se sgyna nosa4 v moite ryce. sled tova kakto kazah slojih 2 ra ryka sled polovin godina vleznah s 50km/h v edna neravnost na pytq dylboka okolo 30-40см moje i pove4e da e bila do takava stepen se sgyna projinata i do takava stepen se svi amortisiora 4e kato izlqzoh ot dupkata kolata stoeshe na edna strana tova e bilo mig no strashno se udarih nastrani bqh bez kolan mojeh da se obzaloja 4e nosa4a ve4e e zdal bagaja no se okaza 4e nqma nikakvi vidimi porajeni nito djanta nito nosa4 nito bielata na stangata oba4e amortisiorite bqha na 2 sedmici. mislq 4e amortisiora pomaga mnogo za da se opazi djantata ot zgyvane pri vlizane v dupka kato znam kakvi porajeniq imashe po vectrata s 100km/h pri vlizane v dupka dylga 2m i dylboka 4 prysta no prosto amortisiori nqma tazi kola i za tva se polu4i taka.
koito otkade iska ot tam da si kupuva 4asti. prosto na morgata znam 4e org. ina4e na magazina trqbva da e mnogo renomiran i da e s hubavi ceni za da se ima dov.
|
|
|
Тема
|
[re: astra1.8nz]
|
|
| Автор |
vkanev (Vectra C18NZ) |
| Публикувано | 10.07.04 13:01 |
|
|
Абе на тебе главата ти да не е и тя от морга? Втора употреба
Не главата на двигателя, не тая под пъпа, ами другата
Шегувам се колега. Няма проблем да си купиш от морга врата, броня, капак. Ама като става въпрос за части, от които пряко ти зависи живота по-добре дай малко повечко пари, ама си вземи нещо ново. Винаги ще има качествени нови части.
|
|
|
Тема
|
[re: vkanev]
|
|
| Публикувано | 10.07.04 16:04 |
|
|
e hubavo e kato e novo ama problema e v ka4estvoto kolko 4asti u nas sa ka4estveni na men mi predlagaha v edin specializiran magazin za opel oborudvan nosa4 s sharnir i 2-ta tampona za 55lv. samo org. sharnir na TRW struva 30lv. te komplekta za 55lv. shte migo davat are be. kabelite za sveshti syshtata rabota bosh za po 15lv. nqkade hubavo kazvat da se vadi samo pri iztinal napylno dvg. da ama ne pak se precakva. kato si vzeh astrata na ediniq kabel mu stoeshe cenata 23DM. prosto v bg vsi4ko e bokluk. moi 4ovek proveri v magazin v italia kolko struva tazyt na kolata mi . dadoh mu nomera na tazy taka GM 90 ... ... zashtoto taza beshe edin tam koito si mi haresva nai mnogo. e tazyt struvashe 10 evro par4eto. e nesym si kupil otkazah se i za drugite 4asti da pitam.
|
|