Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:00 04.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Съединител Астра Fнови  
Автор_KlD_ (Нерегистриран)
Публикувано06.07.04 10:01

Здравейте, имам едно питане. Октомври 2003 сменях лагер и феродов диск на съединителя. Стария лагер беше запекъл и виеше. Оттогава съм изминал 20000 км и отново се появи същия шум от лагера на съединителя. Некадърно е сложен новия или... Не ми се вярва на всеки 20К км да трябва да се сменя. В последно време имам чувството, че и съединителя почна да буксува от време на време. При рязко ускоряване в един момент колата спира да набира и се усеща само как се повишават оборотите на двигателя.
Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?

Тема Re: Съединител Астра Fнови [re: _KlD_]  
Автор The Best FORMAN (Dr.Ivanov)
Публикувано06.07.04 14:26

tria ti e iasno che vsichko koeto kupuvash va BG e vtoro kachestvo i ne me uchudva che se e skapal tolko burzo

Ни мъ глей че съм кат фафла в раминиете знам фатки

Тема Re: Съединител Астра Fнови [re: The Best FORMAN]  
Автор _KlD_ (талант)
Публикувано06.07.04 14:31

Абе то е ясно, че ще прежаля 40 лева и ще си купя нов лагер. Мисълта ми беше има ли някаква техническа причина да се скапе толкова бързо или всичко е до качествена смяна и до качествен лагер.

On the eighth day God started debuggin'

Тема Re: Съединител Астра F [re: _KlD_]  
АвторLamer (Нерегистриран)
Публикувано06.07.04 17:09

Tehnicheskata prichina e slednata: KOgato smenqha moq disk barabar s vishcko, popitah dali e originalen. Majstora mi kaza: ako izdyrji 16K znachi e hubav :)

Тема Re: Съединител Астра Fнови [re: Lamer]  
Автор _KlD_ (талант)
Публикувано06.07.04 17:16

Мдаа, успокоих се . Явно ще го потърпя още малко и ще ходя да ми сложат нов и да го потъркалям и него 20к км и да го сменям пак.

Тема Два безплатни съвета...нови [re: _KlD_]  
Автор porcaro (виждам всичко)
Публикувано06.07.04 18:52

1. Като сменя феродовия погледна ли си притискателния?
2. Не си прави експерименти - ако смяташ да я караш тая кола още няколко години, вземи си сложи един що годе оригинален феродов диск и ще забравиш за проблема, дори да караш яко.

Е, има го и твоя вариант, ама нали се сещаш, че при всяка смяна плащаш и труда на майстора, а той не е за пренебрегване.
Истината е, че веднъж почнеш ли да сменяш, няма спиране...

Редактирано от porcaro на 06.07.04 18:54.

Тема така става защото...нови [re: _KlD_]  
Автор AstraMan (GSI maniak)
Публикувано06.07.04 19:38

... трябва винаги да се сменя цял комплект И не да се гледа най-евтиното , а най-скъпото

Тема Re: така става защото... не винагинови [re: AstraMan]  
Авторastra1.8nz (Нерегистриран)
Публикувано06.07.04 21:36

na vectrata slojih syedinitel za 70lv. kakyfto imashe na magazina ve4e e na 25 000km bez problem vyrvi. kolata e U4EBNA postoiano spri trygni 1-va 2-ra syedinitela ne e mrydnal nego znam kakva marka e.

Тема Брей какъв е този съединител за 70 лева?нови [re: astra1.8nz]  
Авторkoцe (Нерегистриран)
Публикувано07.07.04 09:32

Голяма евтиния ми се струва.
Или може би нямаш предвид цял съединител.
Щото примерно SACH съединител за по-малко от 200 лева не може да се намери и 50 лева труд.
Та за 70 лева трябва да е от картон.
Де да знам де не разбирам много. Дано си го караш много време и километри.

Тема Re: така става защото...нови [re: AstraMan]  
Автор _KlD_ (талант)
Публикувано07.07.04 09:35

Когато го сменях, смених лагер + феродов диск, 42 лв. за лагер и 126 лв за диск. не смених притискателния, той беше някъде към 120-130 лв. Не знам каква марка е честно казано и дали е оригинален или не.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.