|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Най-отгоре има линк "нов потребител" или нещо такова...
| |
|
Не знам защо не работи регистрацията.
| |
Тема
|
Re: vibrirane na volana
[re: Любитeл]
|
|
Автор | ASTRA_fen_mititaki (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.07.04 15:57 |
|
da vidql sam go, ama tozi link neraboti!!
| |
|
probwaj tuk:
Az toku shto registrirah test76 ....
Moze da ne se registrirash za PayDir. Samo pishesh ime, password, email i checkwash dolu che si saglasen
| |
|
Gotovo ve4e sum registriran!!!!!!
| |
|
Честито!
Мина от 99% член на 100% - добави си последния 1 фенски процент
| |
|
Безусловно първо добър баланс на гумите. Идеалния вариант е динамичен баланс (София Ауто), ама струва много пари - 15 лв. на чифт колела, общо 30 лв. за цялата кола.
Ако още не си отишъл в София Ауто, може да пробваш и следния номер, при мене помага:
- приготвяш си хубава здрава кръстачка-ключ за болтовете на гумата
- приготвяш си една удължителна тръба за кръстачката (с цел по-дълго рамо на лоста )
- вдигаш (една след друга) гумите на крика
- развиваш болтовете, сваляш гумата
- преглеждаш за ръжди и боклуци по челото на главината, при необходимост минаваш по една телена четка
- само са предните гуми, проверяваш дали болтчето, което държи диска е добре затегнато
- слагаш обратно гумата и затягаш докрай болтовете, ДОКАТО Е ОЩЕ ВЪВ ВЪЗДУХА
- затягаш с кръстачката и тръбата, СЪС СИЛА ПО-ГОЛЯМА от обикновено
- слагаш кръстачката и тръбата в багажника, защото ако ти се наложи смяна на гума някъде, с обикновения ключ вече няма да можеш да отвиеш болтовете
При мене това помага, а ако се врътнат с пневматичен гайковърт ма мах, вибрацията изчезва, ама тогава лоста за отвиване трябва да е поне ерин метър.
| |
Тема
|
Re: Как аз решавам проблема
[re: Bat Jorko]
|
|
Автор |
Milky (Опитен) |
Публикувано | 02.07.04 03:14 |
|
Bat Jorko,не учи хората така,а и ти не го прави повече.Какви са тия тръби,какви са тия лостове???Ти късал ли си болт,щото аз съм и няма да ти казвам каква разправия е да го извадиш после-то беше разпробиване,то бяха мъки.Всичко си е сметнато и ако имаше нужда от такова стягане,щяха да направят фабричния ключ за гуми с по-дълго рамо.Така че-стягайте,ама разумно.
Успех.
| |
|
Shtoto pri men se poiawi kato slovih tasowe (kupeni ot ciganienci...). Kakto si karah krotko sas 140 (shtot na 130 oshte wibrira wolana) izwednash se usili trepereneto posle se chu pras i tasa izhwarche w kanafkata. S nego i wibriraneto
Prawi si izwodite ....
| |
Тема
|
Re: Ti tasowe imash li?
[re: PRR]
|
|
Автор | Astra_fen_mititaki (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.07.04 11:34 |
|
Ти не чете ли, че става въпрос за ЛЕТИ ДЖАНТИ!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|