|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Opel Calibra?!
|
|
Автор |
marlex (Advocate) |
Публикувано | 10.05.04 01:06 |
|
Здравейте!
Каня се да стана член на виртуалния ви ( и не само ) клуб, като за целта си търся Opel Calibra.Вече дори оглеждах колата на един приятел, която се продава, но не съм сигурен, че точно нея ще взема ( C20NE 1992г.).
Calibra-та ми е легнала на сърцето и със сигурност ще напазарувам такава, но за съжаление не разбирам много от автомобили и след много ровене и четене из нета ( включително в архива на клуба ) реших да повдигната темата и да ме посъветвате какво най-много да гледам при избора и кои са слабите страни на различните двигатили на модела.
Задължително ще я закарам да я погледе и майстор, но вашите мнения като фенове на Opel силно ме интересуват.
Благодаря ви предварително и се надявам да ми помогнете в избора!

"More Guns,Less Crime"
"От трън та на Glock"
| |
Тема
|
Re: Opel Calibra?!
[re: marlex]
|
|
Автор | Vilik (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.04 02:13 |
|
az li4no karah edna calibra
http://www.abto.bg/showad.php?id=2431
da sum i napravil 3 000km i beshe prili4na,spored men e vajno da nablegnesh na RUJDITE!80% ot Opelite predi 94-ta imat dosta rujda gledai nesto frapirasto da nqma,za to4ki i malki petna ne e strashno...Amortesiorite,sqdash na edinia kalnik trqbva da sa truvdi...ama tvurdi kato kamuk,ina4e ste letish po zavoite,Suedinitelq trqbva da otdelq nisko i da se vklu4vat predavkite normalno,ako imash vuzmojnost proveri kompresiata,vish te4ove na maslo dali ima,na kanal hubavo s lampa ogledai,po kartera kak stoqt nestata.Awe vsi4ko si zavisi ot tova kolko pari ste davash, kakto se dosestash kolkoto pove4e tolkova "po-zapazena" (ne vinagi de) ste q vzemesh.Preporu4vam ti idi si q izberi v D 
| |
Тема
|
[re: Vilik]
|
|
Автор |
marlex (Advocate) |
Публикувано | 10.05.04 03:12 |
|
Няма смисъл да ходя до Германия, не разбирам от коли и няма да мога да избера сам:))
Твоята кола я гледах в нета - точно в ценовия диапазон, който ме интересува...както разбирам си я продал вече:)
какво ще кажеш за двигателите - C20NЕ ili C20XE?
за турбо,4х4 или 2,5л. версиите мисля, че не са за мен с оглед на поддръжката им...макар,че обичам да карам бързо не съм състезател - искам Cаlibra заради приятния дизайн и здравина...пък и за тия пари :))
Благодаря за съветите!

"More Guns,Less Crime"
"От трън та на Glock"
| |
|
C20NE e tvoia izbor. Vurvi prilichno , lesna za obslujvane.
Ako vse pak izkash po-burza C20XE ti triabva.
| |
|
Отиди на www.mobile.bg и там потърси статии за Калибра - има даже 3 статии!
През "Детайлен Преглед" на която и да е Калибра избираш линка "Автомобилът на старо +/-".
| |
Тема
|
[re: marlex]
|
|
Автор | vilik (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.04 13:13 |
|
Awe pove4e ot 115ks za BG ne si struvat spored men na teq dvuposo4ni i razbiti putista,stiga da e zapazen dvigatelq mqmash griji ste se kefish dostata4no...dori i da e na pove4ko km-ri ne mu se plashi golemite dvigateli se iznosvat po-bavno ot 1,3 ,Tova e Optimalnia izbor 115ps izvungratko har4i prili4no gradsko susto e priemlivo idi gi pitai teq sus 150 samo benzin im gori edva li sa digali nad 200 v bg,a tolkova s 115 se digat ot raz,
Pozdrav
| |
|
Вече искат пари мръсниците...
Видя ли темата ми за съединителя ?!?
| |
Тема
|
Re: mobile.bg
[re: imitev]
|
|
Автор |
marlex (Advocate) |
Публикувано | 10.05.04 14:04 |
|
Аз успях да прочета статиите за Calibra в "Автомобила на старо" в mobile.bg преди да го направят платено, дори си ги свалих...сега верно не може.
И из разни руски сайтове също...
И аз мисля, че C20NE, 115hp ми е предостатъчен, само да уцеля запазен автомобил.
Благодаря ви за съветите, от тук нататък пак ще питам вече по-конкретни въпроси докато напазарувам....а след това ще питам 100 пъти повече.:))))
Успехи!

"More Guns,Less Crime"
"От трън та на Glock"
| |
Тема
|
[re: vilik]
|
|
Автор |
bobopich (Calibra C20XE) |
Публикувано | 13.05.04 11:15 |
|
Е аз тук мога само да кажа, че C20XE гори по-малко от C20NE при всякакви обстоятелства - градско, а да не коментираме извънградското, където C20XE-то е неимоверно по икономичен от по слабото моторче.
Спирачка ??? Аз такъв педал имам ли в колата ???
| |
|
Pi4ove ne me oburkvaite taka - po-moshtnia har4i po-malko i pro4ie:))
I bez tova mnogo ne razbiram,samo pro4etoh iz reviutata,4e poddrujkata na ventilirania e po-slojna i skupa i moje da imam pove4e glavobolia s nego!
Aide budeto maximalno obektivni i me posavetvaite C20NE ili C20XE i kakvi sa im + i - na dvata.
Izviniavam se za maimunicata na koiato pisha no ne sum si v kushti.
Merci!

"More Guns,Less Crime"
"От трън та на Glock"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|