|
Тема
|
pomosht - gasne na 60km/h!!!
|
|
Автор |
_izi_ (непознат
) |
Публикувано | 24.04.04 06:10 |
|
nadiavam se niakoi ot vas da ima pone niakakva idea ot kakvo moje da e tova... stava vupros za kadet 1,6 dizel, imah problemi sus zapalvaneto, no sled uplutniavane na sveshti i razpravii s alarmata - za sega tova ostava na zaden plan! trugvam na purva, prevkluchvam na vtora i do tam... vse edno pedala na gazta ne bachka vuobshte... kolata zabavia i gasne... ako li puk zacepi vtora i ne se sluchi sushtoto na treta stigam 50km/h i gasna zaduljitelno sled niakolko iaki pridurpvania! absurd e da ia karam v takova sustoianie, na okolo 300m gasna sus sigurnost sled izbroenite proceduri! maistorite, pri koito hodih mi smeniha gorivnia filtur, uj obezvuzdushvaha tam.. bez rezultat... ot kude vse pak idva problema???
| |
Тема
|
Re: eto...
[re: _izi_]
|
|
Автор | astra1.8nz (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.04.04 15:07 |
|
vyprosa ti ne e to4en netrqbva da e gasne pri 60km/h a dvg. neraboti stabilno dvg. nevyrvi.
zna4i problema spored men ne e malyk. Pri dizelite e mnoogo vajno da imash hubava kompresiq posle trqbva da ti e regulirana pompata diuzite da ne sa spekli naftata da e ka4estvena da nqma voda. toest tribva da ispylnesh slednata procedura.
1.hubava naft
2.proverka na kompresiata
3.nqkoia diuza dane e spekla(na stend)
4. pompata. (na stend)
5. diagnostika
| |
|
mnogo blagodaria za suveta i vupreki netochnia mi vupros, otgovorut ti e pravilen, vchera visiah cial den v serviz... naistina se okazaha diuzite i pompata
| |
|
|
|
|