Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:50 14.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Aмортисьори - коинови  
Авторjoro (Нерегистриран)
Публикувано22.04.04 16:25

Пичове чудя се каква марка по-евтинки предни амортисьори да си купя - в нашият град има около 65-75лв. Монро, LIP и RECORD. Има и SACHS i Billstein ама такива мерси, не са ми по джоба. Някой от Вас ползвал ли е горните марки да сподели малко впечатления. А ако има Варналии можете ли да ми кажете по-евтини магазини за авточасти къде има. Мерси предварително.

Тема Re: Aмортисьори - коинови [re: joro]  
АвторDRAGSTER (Нерегистриран)
Публикувано22.04.04 17:14

И аз се интересувам, само че за задни. Разбрах, че BOGE били най-удачния комромис м/у цена и качество. Има ли значение дали колата е GT и какви да търся?

Тема Re: Aмортисьори - коинови [re: DRAGSTER]  
Автор HotBlg ()
Публикувано22.04.04 17:27

SACHS - другите ги оставете настрана! В нашия град LIP са рециклирани а пък BOGE-то го правят в Турция /но ми намекнаха че и те може да са рециклати/!
KAYABA са много твърди и бавнореагиращи, Монрото не било лоша -
предлагам Ви САКС!

Тема Re: Aмортисьори - коинови [re: joro]  
Автор milen1.3 (непознат)
Публикувано22.04.04 17:30

Az sam s LIP veche 3 ta godina niamam nikakvi problemi kolata ja karam predimno gratsko kato se ima v previd kakvi krateri ima v Lom no oshte ne sa ispusnali.Otzad sa ot Moskvich

Тема Re: Aмортисьори - коинови [re: milen1.3]  
АвторDame (Нерегистриран)
Публикувано22.04.04 18:48

Момчета или момичета, амортисьорите са важно нещо и не трябва да се правят компромиси с безопастността. За това и аз съм за САКС, добри са и возията е много добра.

Тема Re: ot moskvi4???нови [re: Dame]  
Авторastra1.8nz (Нерегистриран)
Публикувано22.04.04 20:12

tova ot moskvi4 za zadni dobre ideia lie ??? na astra pasvat li??? to amortisiora ako si e ka4estven kakyf e problema ot lada opel ili porshe e e ima zna4enie ama si bylgarin sym... ta se zamislqm da prisposobq neshto otzad 4e i moite sa ispusnali...

Тема Стига бе!нови [re: astra1.8nz]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано23.04.04 09:23

От москвич! Руско качество правено в украински гараж с молдовски специалисти... Държат супер :)))

Монрото са по 50-60 лв!

Мойте вече минаха 50 000 км на комбито. Не са върха на сладоледа, но държат и имат 2 г. гаранция за успокоение, не че ще я уважат... Монтирал съм ги в ТехноТранс. общо 4 бр. взеха ми 40 лв. за монтажа на всичките и смяната на задните пружини. И пружините си смених с някакви шведски - много са добри, обаче са по 81 лв. бройката :)

Ако искаш качество - Билщайн.

Тема Стига бе! Ще дадеш 140 и ще спестиш 20нови [re: imitev]  
Автор miki (Vectra2.0i130ks)
Публикувано23.04.04 10:35

Колеги не знам защо се опивате да си играете със сигурността и живота си по нашите "прекрасни" пътища родни? Какво значи има некви си за по 65-75 а Billstein i Sachs не са по джоба ми? Да не струват по 150 бройката? По мое впечатление никога няма да си сложа Monroe защото когато си купих колата преди година и 1 месец предните ми бяха сменени със Monroe Reflex страшни само дето на 9-я месец единия здаде багажа. Много са надеждни нема що. Нито пък гаранция ще ти признае някой че да не говорим да ти ги смени. Смених си и двата с Billstein маслени двойнодействщи август миналата година и досега не са мръднали. Затова съм на мнение, че за 10 лева на парче не си струва да се икономисват при положение че не се знае колко ще изкарат. Не искам да карам никой да мисли като мене просто казвам моето мнение и всеки си преценява сам според възможностите си.
Успех и безаварийно на всички

Тема heheheeeeнови [re: miki]  
Автор AstraMan (GSI maniak)
Публикувано23.04.04 11:42

kolega , te horata iskat ot Muskal sa slagat , ti im obyasnyava6...!!!

Az puk se 4udya - za6to ste si vzeli OPELi , kato ima razko6ni DJUGANI !!!! hem sa i po-tunkana...)))))))hahahahahahahahaaa

imai i klub Moskvich , taka 4e ..... 4upkata s tezi selski podobrenia i experimenti!

Тема ? няма причина да обиждаш [re: AstraMan]  
Автор @ngel (Astra-gas)
Публикувано23.04.04 13:17

Сигурен съм, че хората не от нямане на работа правят приспособления от москвич, а от липса на финанси. Събрали са каквото могат и са си купили западна кола, която(както при всички нас) се оказва гробница и трябва да се сменят доста неща. Та така колегата не им се смей. Все пак и ти караш москвич съпоставено с немския стандарт.
А за москвича. Мойта първа кола беше джуган(подари ми я баща ми). Карах я точно едно лято и умря, но нямам лоши чувства към нея. На нея се научих да карам, да се блъскам и там квото се сетиш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.