|
Тема
|
Vupros - optegatsh za kolanite
|
|
Автор | ltso (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.04 22:24 |
|
Zdraveite!
Ako njakoi mozhe da pomogne shte sum mnogo blagodaren - Znae li niakoi kak mozhe da se vustanovi pruzhinnata sistema za opuvane na predpaznite kolani (tova e edna pruzina montirana otstrani na sedalkata kojato sus zhilo deistva na zakopshalkata na kolana). Na mojata Astra 93', javno e imalo udar koito ja e zadeistval na shofiorskata sedalka. Rezultata e she zakopshalkata e pribrana plutno kum osnovata na sedalkata i se zakopshava trudno.
Predvaritelno Vi blagodarja!
| |
Тема
|
Re: Vupros - optegatsh za kolanite
[re: ltso]
|
|
Автор | RadioDJ (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.04 09:53 |
|
Nikak, smenia se, namira6n edna sedalka second hand i smenia6 cialata sistema. Absoliutno naro4no e napraveno da ne se otremontira a da se smenia. Drug e vaprosat za6to si si zel Astra s udar. Za da se zadeistva piropatrona, zna4i udara e bil jestok. A udarena kola, posle ve4e ne e sa6tata
| |
Тема
|
[re: ltso]
|
|
Автор | Nordic (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.04 22:47 |
|
Na po-starite modeli sistemata e s sruzhina (a ne s piropatron), az lishno sum razglobjaval zaradi pruzhinata. No dali mozhe da se oprave nemoga da kazha sus sigurnost.
| |
Тема
|
[re: Nordic]
|
|
Автор |
USD (Opel Owner v2) |
Публикувано | 07.04.04 23:45 |
|
moje li njakoj da me swetne kakwa e idejata na tozi piropatron?
| |
Тема
|
колана да стане неизползваем
[re: USD]
|
|
Автор | Лyбo1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.04 07:29 |
|
сигурно и след това в сервиз за подмяна , същото кат еирбега
| |
|
A puk na mene kakva glupost mi se e sluchvala. Kogato imax astra i 2-ta patrona si grumnaxa bez nikakuv udar, ot samosebe si po razlichno vreme dokato ia pritejavax. POsle razbrax che se sluchvalo inache mai e kum 200lv edin patron na novo:)))
| |
Тема
|
[re: USD]
|
|
Автор | astra17DTl (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.04 09:26 |
|
Пиропатрона на коланите се задейства заедно с този на въздушната възглавница и при удар издърпва колана и притиска пътника към седалката.
Трябва да се знае, че въздушната възглавница не се задействат при удар, ако колана не е сложен.
Затова който има "екстра" airbeg да си слага коланите защото професор шофьор няма.
| |
|
На баща ми на служебната му корса, която е 94.г и няма еърбег, тоя патрон ли е пружина ли е незнам точно си се задейства сам и жълтото си се изплези там и тва е. Без никаква причина. Така, че не се знае дали е от удар или от дефект ама бая съм виждал така преебани.
Спирачка ??? Аз такъв педал имам ли в колата ???
| |
|
Не на всички коли airbag-a е на този принцип.
Има датчици в седалките.
| |
|
|
|
|