Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:54 01.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема kajete mi ne6to za calibra 2.0 16vнови  
Авторjumbo (Нерегистриран)
Публикувано06.04.04 09:52

edin poznat vnese ot germaniq calibra 2.0 16v.kato q gledam izglejda golqma pi4elovka no zasega samo tova.kakvo mojete da mi kajete za tozi model na opel.struva li si da se vzeme?blagodarq vi za mneniqta!!!

Тема Голяма резачка е.нови [re: jumbo]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано06.04.04 11:36

И като такава си има и по-скъпа поддръжка.

Гние като всички опели, но визията и возията са страшни за парите които даваш. Китове за оптичен тунинг има много, с малко пари се докарва отличен външен вид.

Добра кола е.

Тема Re: kajete mi ne6to za calibra 2.0 16vнови [re: jumbo]  
Автор Akulski_ECO_Cali (Akula)
Публикувано06.04.04 11:37

Kolega, az imam 'coliba' 16v, '94 godina. Pri izbora na kola pi4 vinagi 6te ima po- hubavi koli ot tvoqta, zatova ne mu izbiraj mnogo mnogo. Calibrata e mnogo zdrav avtomobil- kato vseki opel, no i kato vsqka kola si ima kosuri. Gledaj samo ako si vzima6 calibra da ne e spi4an dvigatelq i po vuzmojnost da e po nova za da ne ti gnie. Ina4e e pi4elovka, reza4ka i mnogo drugi...

Тема Хубава колицанови [re: jumbo]  
Автор инж. Гeлeмeнoв (Angel)
Публикувано06.04.04 11:54

Лошото е, че и тя стана като Пасат Комби - Селска мечта. Най-вече калибрите на газ. Пичеловка на 10+ години? Интересна работа е тва:)

Тема Повече инфонови [re: jumbo]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано06.04.04 12:20

... на mobile.bg.

Отвори да търсиш за Калибра, после отвори която и да е обява за Калибра и от обявата отвори линка "+/- Автомобилът на старо".

Тема = [re: Bat Jorko]  
Автор Mr.Overclock (Ония)
Публикувано06.04.04 12:24

Opel Calibra = Siromashkoto ferrari

Тема Re: =нови [re: Mr.Overclock]  
Автор AstraMan (GSI maniak)
Публикувано06.04.04 12:31

eeheheheheheheheeeeeee

aaa , ubi ma)))))hahahahahahahhaaaa

mani ta6aka , ama ima v Sofia edna Calibra s opti4en tunig ala CORVETTE!!!! izglezda naistina yako!!!cool , mai s TX tabeli
Unikalna - otzad s 6te stopa...uufff , yako!

Тема Re: mnoo sa dobri ama ima edno no...нови [re: AstraMan]  
Авторastra1.8nz (Нерегистриран)
Публикувано06.04.04 13:27

kato otidesh na gonki i kato doide ena astra2.0 16v bes tunning i kato te nasere oshte na 2-ra i shte se po4uvstvash mnoo kofti. zemi si s c20let turbinni motor i 4x4 i smqtai na starta naish kak shte otlepq... abe zimai calibrito i go ubiiii ot boi i zaradi mene

Тема Re: mnoo sa dobri ama ima edno no... [re: astra1.8nz]  
Автор GSM_BOSS (Calibra Racing)
Публикувано06.04.04 21:35

Kakvoto i da ti razpravqt Calibrata si e pi4ovska kola.Ako si q stegne6 e otli4en avtomobil.Benzinec si lapa,ama si e gyzarka.
Po vyprosa za drypkite,tva ne e kola za drypki!Ne se navivai na razni astri i kadeti,te sa ti na polovinata kila.6te se izkefi6 maximalno izvyn grada,a tam tiq malolitrajki nqmat 6ans.Az sym s calibra/8v/,i sym mnogo dovolen ot kolata,izklu4vam golemiq mi razhod,ve4e sviknah!
I taka,ako vsi4ko po motora,oka4vaneto i lamarinite e 6,vzemai q,i gledai pove4ko el.gyzarii da ima,6te im se radva6 v posledstvie

Тема Re: mnoo sa dobri ama ima edno no... [re: astra1.8nz]  
Автор bobopich (Calibra C20XE)
Публикувано06.04.04 22:14

Те астрите за сега ме насират на старта там е проблема. Трудно се тръгва с тежка кола, ама после държи, са като смених съединителя още не съм пробвал има ли разлика. Но съвсем скоро (зависи от финансите), съм обещал че ще нагазя някоя астра с C20XE, но да не се изхвърлям предварително.

Само не мога да разбера коя част на Калибрата е по скъпа от тази на Астрата примерно. Аз не мисля че е скъпа кола за подръжка предвид това което предлага.

Спирачка ??? Аз такъв педал имам ли в колата ???

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.