Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:40 17.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Къде си сменяте консумативите  
Автор bobopich (Calibra C20XE)
Публикувано28.03.04 21:54

По точно ме интересува сервиз, в който разбират и ще сменят ремъци, филтри, накладки, гарнитурки и т.н. И по точна за Астра 2.0 16V Ecotec И естествено няма да ми свалят кожата. Вие къде ходите за подобни дребни неизменни ремонтчета.

Спирачка ??? Аз такъв педал имам ли в колата ???

Тема Re: Къде си сменяте консумативитенови [re: bobopich]  
Автор Pacone (abiding)
Публикувано29.03.04 09:44

Kolega moje6 da doide6 za vsi4ki tezi ne6ta v

, nqma da te razo4arovame pyk i za kluba sym kazal 4e 5% otstypka davam...adresa e na Samokovsko 6ose №1 pri borsite za koli v Gorubliane...vij v saita-a na "filiali" go ima mestonahojdenito...kakto re6i6

20NE

Тема Re: Къде си сменяте консумативитенови [re: Pacone]  
Автор bobopich (Calibra C20XE)
Публикувано30.03.04 20:55

А за смяна на съединител мога ли пак да дойда, дай телефон да ти звънна, и ако ми кажеш като пари колко струва работата долу горе ще е съм благодарен.

Спирачка ??? Аз такъв педал имам ли в колата ???

Тема Re: autoexpertнови [re: Pacone]  
Авторvasil (Нерегистриран)
Публикувано31.03.04 11:28

Az pyk hodq na "simeonovsko shose"5, tam dali sa chuvali za 5% otstypka? Che trqbva da smenqam pistoviq remyk.

Тема Re: Пролетно обслужваненови [re: vasil]  
АвторCтeфaн (Нерегистриран)
Публикувано31.03.04 12:03

Момчета, днес зареждах на ШЕл СУтринта и ми дадоха някаква листовка за пролетно обслужване в София Ауто - там безплатен преглед и смяна на ремъци и консумативи с отстъпка, та се ядосах, щото го направих това пак там преди 2 седмици, можех да мина по-тънко...
Що не дръннеш колега по телефона да ги питаш, не бих се учудил, ако цените им са подобни на тези в другите сервизи ссега с отстъпката.
На мен ми взиха, доколкото си спомням за маслен филтър около 7 лева, за въздушен около 15 май, за бензинов около 25, за тоя в купето около 30 ако се не лъжа, и опелското масло пълна синтетика беше към 75 лв с ДДС, абе с труда оставих около 180 лева май.
Колата е Астра 2002 1.6

Тема Re: sofia avtoнови [re: Cтeфaн]  
Публикувано31.03.04 16:17

kyde beshe tova, che e im pomnq imenata...

Тема Re: sofia avtoнови [re: vasil]  
АвторCтeфaн (Нерегистриран)
Публикувано31.03.04 16:50

Бившия сервиз на Шкода на Ботевградско шосе, посока към Околовръстното се пада от лявата страна, то пише с големи жълти букви Опел. Но по-добре звънни по телефона да не се разкарваш напразно номера можеш да вземеш от 144 или ако минаваш покрай Шел, днес раздават там рикламна листовка за тях, аз от тях разбрах.

Тема ujas!нови [re: Cтeфaн]  
Публикувано01.04.04 09:53

Tam krakyt mi poveche nqma da stypi, imam nepriqta sluchka...

Тема ?нови [re: Pacone]  
Автор obelix (недохранен)
Публикувано01.04.04 12:47

A bi li mi kazal mnenieto si za edin nisuk maldej s permanentno mazna cherna kosa v OK filiala vi? Ne, che az niamam mnenie za nego, ama ....

Тема Re: Къде си сменяте консумативитенови [re: bobopich]  
АвторEтo (Нерегистриран)
Публикувано02.04.04 07:34

Смяна на съединител, като труд струва от 30-40 лева.
В сервиза има избор на феродови и притискателни дискове.
Успех.
......................................................
Използувам случая да ви информирам и за нещо друго.
"ШЛАЙФ НА СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ:
Често се налага смяна на спирачни дискове, които те са изгубили геометрия или са недостатъчно износени.В някои от случаите, смяната е целесъобразна, защото цената на спирачния диск е приемлива.
Има обаче случаи, когато това не е икономически целесъобразно.

Фирма ЕМ КОМПЛЕКТ 33 има стенд за шлайфане на спирачни дискове.
Шлайфа на един диск спирачен, струва от 5-10 лева.

При нужда от шлайф на спирачните дискове, ползувайте телефони:9734647 или 0886650066.

Бъдете гост и на специализирания форум, emk33.com, където можете да получите много,най разнообразна и полезна информация за вашия автомобил.
emk33.com,"

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.