|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Vectra c20ne
|
|
Автор | Vectora (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.03.04 18:32 |
|
moje li niakoi koito ima takava vectra da mi opi6e kak varvi?Imam predvid kolko moje da vdigne na parva,vtora i taka natataka,barzo li nabira.
| |
Тема
|
Re: Vectra c20ne
[re: Vectora]
|
|
Автор | Aleko_ (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.03.04 19:28 |
|
Da ti kaja chesno, ot toq c20ne motor sym dosta dovolen. na 3-ta sym pravil 170km/h a na 5-ta si pylni kilometraja-220km/h kato razhoda e syvsem zadovolitelen. Kolata beshe Vektra GT .
| |
Тема
|
[re: Aleko_]
|
|
Автор |
Pacone (abiding) |
Публикувано | 22.03.04 20:02 |
|
MMDAA....mnogo e kazano za 20NE-to ama drugo si e ti da i zad vollana.... ,za skorostite e taka...2-ra - 120km/h ...3-ta do 155km/h ,mnogo po-golemi bega4ki ima ot 20XE-to i 20NE-to...no za cenata i ...nqmat ravni... i sa evtin za podryjka...specialno za 20NE..govoria...i pri pravilno i navremenno obslujvane moje da dostigne do probeg pone 700 000km...
20NE
| |
|
ee kolegite sa se izxvurlili malko ama si vurvi kolitzatta. Za 115ks si e extra, puk ako utzelush na GT s kusite predvki bega dosta poveche.
Az sum s dulgite predavk
i
pri mene po moia kilometraj
1-60
2-115
3-160
4-200 moje i poveche no ne sum ia durjal
5- 210 po goliamo nanadolnishte:)
| |
|
Не съм експериментирал с предавките...моите са къси (GT), иначе много добре си върви - най-много ми допада 3-та. Вдигал съм към 215, но и не съм опитвал повече, защото колите много бързо почват да се приближават на магистралата с тази скорост...
А самият двигател - моят е на 180 000 km, и досега не съм доливал изобщо масло - сменям го, минавам 10 000 km и пак си е на същото равнище. 
Everything louder than everything else...
| |
|
Brejjj, glej ti kvi samoleti imalo. To i az ne dolivam, ama 4ak na syshtoto ravnishte. Te i v Opel ne sa uspeli da postignat takyv rezultat, shtom sa pisali, 4e e normalno da sleze do minimuma za 10000 km. A i taq treta qvno idva malko po-dylga ot mojta 4-ta. Majtap, ne se vryzvajte! :-)
Ако разбирах от коли, колкото и от компютри...
| |
|
Не съм мерил до милиметър, но маслото си е в нормата - между min и max - факт. 
Everything louder than everything else...
| |
Тема
|
C20NE- GT=Самолет?
[re: Dakota]
|
|
Автор |
miki (Vectra2.0i130ks) |
Публикувано | 24.03.04 17:25 |
|
абе пич дай да я видим тая твойта кола, дето не стига че не пипа маслото, това мога да се съглася при определени условия, ма и тия 215 на 3-та дето ги говориш(на колко ли оборота са били) не смея да си помился ако включиш 4-та кво ша стане, пък 5-та сигурно никога не си я включвал   щото в България пътища за над 300км/ч няма 
има по назад в темите една таличка на Exel земи я погледни да видиш с колко върви твоя Самолет и така лекичко коригирай километража с около 50-60км по-малко да мери, че да не говориш невъзможни неща.
не искам да се заяждам с тебе, а да ти помогна да си оправиш скоростомера да показва по-вярно, щото и аз и колегата Слави сме със дългите скорости и 170км/ч на 3-та мога да приема, защото съм ги правил, но ти със късите скорости да ми говориш за 215 е малко леко казано изхвърляне . Освен ако си имал впредвид че си бил на 5-та тогава съм 100% съгласен.
безаварийно на всички и внимавайте като ви изпреварва някое GT , правете път че има и 4-та  
| |
Тема
|
[re: Vectora]
|
|
Автор | DexBG (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.03.04 20:05 |
|
Само за сравнение да ви кажа за C16NZ, както нормално си карам без да форсирам двигателя:
1ва до 20км/ч,
2ра до 40км/ч,
3та до 50км/ч,
4та до 80км/ч,
5та над 80км/ч :)
Аз като гледам скоростите на вашите вектри се изумявам, и за това предполагам, че вие умирате от смях на моите :)
| |
Тема
|
Абе колегите
[re: DexBG]
|
|
Автор |
@ngel (дразнител) |
Публикувано | 24.03.04 20:24 |
|
не ви ли омръзна да говорите глупости за колите си? C20NE къв е тоя самолет. Що някой не ме повози в неделя? В други коли не сте ли се качвали? И как като върви толкова после ви гори по 8 градско а? Само на мен ли ми омръзнаха тези глупости? Евала на колегата с C16NZ.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|