Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:12 05.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема 1000 leva for Vectora PRISSSSнови  
АвторVectora (Нерегистриран)
Публикувано25.03.04 21:10

Bex publi4no predizvikan na sastezanie za 400metra.Kolegata ne verva 4e moga da vdigna 180 4e i pove4e za 400 metra i obiavi nagrada ot 1000 leva ako uspeia.Saglasen sam kaje mi koga i kade i az sam tam,i da mi donese6 parite.
p.s. Imam iziskvania kato teb sastezanieto da se provede vav po4iven den,i zasi4aneto na skorosta da stava sas radar.Sega vsi4ko zavisi ot teb.

Тема Re: 1000 leva for Vectora PRISSSSнови [re: Vectora]  
Автор Stevek ()
Публикувано25.03.04 21:52

Малко инфо за доста коли на 600м има

АвторDexBG (Нерегистриран)
Публикувано25.03.04 22:02

Ако се ръководя от темата на RadioDJ : za 400-te metra i o6te...., и като разгледам данните, и преобразувам 180км = 111.84miles, следователно твоята вектра попада в клас "хубави спортни коли" редом с Porsche 966, което случайно е с двигател 3.2л. с 800кс., и незнам какво да ти кажа освен да те похваля. Хубаво е да имаш изисквания към тези, които ще ти мерят колко вдигаш, но според мен преди това трябва да отидеш в някой севиз да ти измерят километража дали ти мери точно.

Автор @ngel (дразнител)
Публикувано25.03.04 22:47

Ми пич кво да ти кажа. В неделя се събираме. Ела си с Вектора.
Ще ти измерим 400 метра.
И радар ще намерим. Има районно точно на 100 метра.
Вдигаш - печелиш 1000лева.
Не вдигаш (което е сигурно) се разбираш с Куките колко ше ги почерпиш, а ние просто ще ти се смеем на дъртия таралясник дето го караш и си мислиш че е бегачка. Престани да говориш глупости и разбери че има разлика между 400 метра и 4000 метра.
А за опити, колкото бензин имаш в колата.
Аре със здраве. И не забрявай. Неделя на зимния.

Тема Re: 1000 leva for Vectora PRISSSSнови [re: @ngel]  
АвторV8-TURBO (Нерегистриран)
Публикувано25.03.04 22:48

hahaha abe momche ne ti li stana qsno che imash baq golemo otklonenie na kilometraja? ili si lovec ?

Тема Re: Хахнови [re: Vectora]  
Автор AstraGSi (Calibra C20XET)
Публикувано25.03.04 23:25

Това искам да го видя и аз .... кой колега те е предизвикал .... ми е интересно
не е колегата вектра 1,4 нали
щото просто нямаш шанс
тази гонка се очертава да бъде смешна доста ...
обадете се като ще се гоните щото искам да гледам ....

Opel Power BG

Авторvasil (Нерегистриран)
Публикувано26.03.04 10:16

Pich, neznam dali si nqsno, no ako zagubish shte trqbva ti da izvadish 1000leva. Inyche i az iskam da se probvam - ili digam 180 i si otivam s holqdarka ili nishto :) Osven tova na tozi variant nikoi nqma da se syglasi - da si zaloji 1000ta leva i ili da gi zagubi ili nishto... nali se seshtash, che samo si prikazvate prikazki i nikoga nqma da se stigne do systezanie.

АвторVectra 1.4+ (Нерегистриран)
Публикувано26.03.04 14:18

Не разбрах ще се видим ли с колегата Vectora в неделя? Не знамкой му е предложил 1000 лв. ама ако загуби и не вдигне 190 требе поне да почерпи на збирката. Поне да видим тоя самолет на живо! Ще чакаме.

Автор bobopich (Calibra C20XE)
Публикувано26.03.04 18:07

Аз го предложих и в неделя идвам с 1000 лева. После ако Vectora дойде и той с 1000 лева ще ви черпя всички.

А сега остана само Vectora да потвърди.

Чакам.

И свидетели има.

Спирачка ??? Аз такъв педал имам ли в колата ???

Автор bobopich (Calibra C20XE)
Публикувано26.03.04 18:16

И още нещо ако неможеш да събереш 1000 лева, няма да се сърдя може и под 1000 стига да не са по малко от 100, щото иначе за куките нема да остане.

Спирачка ??? Аз такъв педал имам ли в колата ???

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.