Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:47 04.05.26 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема дистрибутурна капачканови  
Автор vkanev (Vectra C18NZ)
Публикувано21.03.04 16:13

В какъв порядък са цените на дистрибутурната капачка? А на палеца? Сменят ли се по отделно, или 2те в комплект?

Тема Re: дистрибутурна капачканови [re: vkanev]  
Автор lvo_Dinkov (реставратор)
Публикувано21.03.04 17:15

А колко е живота на двата компонента, при мен от 9 години(90 000км) не са сменяни, а проблеми по запалителната система досега съм имал само с фалшиви свещи.

Тема Re: дистрибутурна капачканови [re: lvo_Dinkov]  
Автор vkanev (Vectra C18NZ)
Публикувано21.03.04 17:22

aз като гледам моята е пукната на 3 места - при винтовете за затягане. Явно някой "майстор" я е позатегнал повечко... Предполагам, че не е до километри, ами до правилно отношение и качество на самата капачка...

Тема Re: дистрибутурна капачканови [re: vkanev]  
Авторkalsky (Нерегистриран)
Публикувано22.03.04 10:05

Аз скоро сменях...
Италианска - около 20-25 лева, сложих такава - засега върши работа..
Немска BERU - 35-40 лева...
Поне имаш избор.. ;))

Тема Не е толкова лесно [re: vkanev]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано22.03.04 10:53

Става дума за C14NZ.

Оказа се, че има много различни типове делка, и съответно капачки за тях. Моята капачка се оказа най-непопулярната и я имаше само на 2 места - Ауто Плюс и София Ауто (Оригинална GM).

В Ауто Плюс капачката беше 28 лв., палеца 8.50. Цените в София Ауто бяха повече от двойно по-големи.

Препоръчва се едновременна смяна на капачката и палеца. Имаше някакво много смислено обяснение защо, но не си го спомням в момента.

Най-лесно е с капачката в ръка бегом до Ауто Плюс - ако е от "редкия" тип само там ще я има, ако е друга - значи си взимаш Бош, пак от там.

Колеги, и стига с тези "италиански" части! Това е название, което по-срамежливите продавачи използват да определят произхода на частите произведени в южната ни съседка, а не на Апенинския полуостров!

Тема Re: Не е толкова леснонови [re: Bat Jorko]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано22.03.04 13:08

Мдаааа - Капачката ти е Lucas - точно като моята... скъпички са наистина... аз засега не съм я сменял...

Апропо - звънях в Булвария заради рейката ми - отговора беше:

"Части за рейката не се продават"

Ти как си взе таз тефлонова втулка ??? И какви части още има за рейката да се продават ??? Ако действаш с човек - дай координати моля...

Тема Не съм аз ...нови [re: imitev]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано22.03.04 13:27

Ако не се лъжа колегата Milky беше ремонтирал рейката. А иначе и аз имам нужда от подобен ремонт, щото едно има едно тракане дето се увеличи напоследък ....

Капачката, колкото и странно да изглежда, не беше най-скъпата! Имаше не-оригинални капачки от по-популярните модели, които бяха по-скъпи (35лв.).

Тема ОК!нови [re: Bat Jorko]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано22.03.04 13:35

Объркал съм се явно...

Има и по скъпи капачки естествено... ама моторите не са 1,4

Тема Heeelp pls.нови [re: imitev]  
АвторHotBlg (Нерегистриран)
Публикувано22.03.04 14:25

Колеги, сигурно е до късмет, но - преди 1.5 години смених дистриб.капачка за 1.6НЗ на Кадет-а ми! Купих BOSH за 24 лв от ЕлитАвто. Дотук добре! В момента накрайника на капачката за средния кабел /май за високото напреж./ е целия яко оксидиран, а други два са на сигурно место в кабелите /скъсаха се/ и на тяхно място останаха само некви пластинки да стърчат от капачката :(
Колеги, писна ми от такива части! При влажно вече се бъзика двгт. Кажете моля ви каква капачка да си купя, да купувам ли палец, те и кабелите са още оригиналните /средния е запазен втора употр./ Ако ги купувам и тях - кои? Защо е нужно да се подменя палеца??
Мислих за БЕРУ, хм????
Таман похарчих парите за нови гуми изотзад /175р Корморан - 118 лв, пушкааа /

Тема Дистр. капачканови [re: imitev]  
Авторkalsky (Нерегистриран)
Публикувано22.03.04 14:25

какво толкоз...
една пластмаса - баси капачката...
ама чак 35 лева...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.