Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:55 14.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Падат оборотите...нови  
Автор Kaпитaн Плaнeтa (член)
Публикувано12.01.04 13:08

Имам Opel Kadett 1.6i (моноинжекция) от 91 год. Оня ден както си карах изведнъж започнаха да падат оборотите и изгасна. След това успях да запаля, карах малко и пак така изгасна, след което... няма никой. Като дам на контакт нищо не светва по таблото. Свалям клемата на акум. и вече светва таблото, но проблема си го има пак. Задърпаха ме в най-близкия сервиз, смениха ми свещите и направиха "диагностика". Казаха че трябва да си сменя разпределителната капачка (абе не съм много сигурен дали така се казва, но е това дето е закачено за двигателя и от него тръгват кабели към свещите). Аз от коли не разбирам, но тези пичове бяха пълни мърлячи (съдя по начина им на работа - примерно вързаха масата на акумулатора толкова калпаво че и да духнеш ще падне). Въпросът ми е да купувам ли такава капачка или да търся друг сервиз за диагностика. Ако ще ходя на сервиз, къде в Овча Купел 1 има някой сносен такъв, че по-далеч не смея да се пробвам - много ми е сложна организацията за теглене до нас, а колата гасне и не знам дали ще успея да се довлека...
Благодаря предварително !

Тема Re: Падат оборотите...нови [re: Kaпитaн Плaнeтa]  
Авторastra_fen (Нерегистриран)
Публикувано12.01.04 13:32

Zdrasti, predi vreme imah sashtiq problem ... davash gaz i ne varvi .... i hop gasne.
Okaza se che e ot kuplunga na datchika na Hol( ne sam siguren che se pishe taka ... )...namira se na delkoto ... i razpredelq iskrata...

Ot opit znam che tezi ot povecheto servizi nishto ne razbirat( povecheto sa nqkva izmet deto si mislqt che razbirat i hop praim garagche servizche...)...za tozi problem sam q vodil na mnogo servizi ... i vsichki vikat ne znaem ot kakvo e....i edin den se qdosah i pochnah da rachkam vsicki kabeli i zavelqzah che kato razmardam toq kuplung kolata vednaga zagasva...

Тема Re: Падат оборотите...нови [re: Kaпитaн Плaнeтa]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано12.01.04 13:54

Както го описваш проблема с гасненето може да е свързан с дистрибуторната капачка. Но пък липсата на ток е странна.

Пробвай в сервиза на Д&Н в Овча Купел, но преди това им се обади по телефона да ги питаш дали могат да ти направят диагностиката и ремонт, евентуално.

www.dn-bg.com

Ако ще пазаруваш нова капачка, задължително взимаш старата и я показваш за образец. Магазин за капачката: Ауто Плюс.

Тема V Ov4a Kupel....нови [re: astra_fen]  
Автор Pacone (abiding)
Публикувано12.01.04 13:56

Намира се на бул. "Овча купел" № 63 - AUTOEXPERT ili FULDA,kakto pove4eto go znaqt...tam sa kadyrni ...garancia www.autoexpert-bg.com
Uspeh!!!

Редактирано от Pacone на 12.01.04 13:59.

Тема Re: V Ov4a Kupel.... [re: Pacone]  
Публикувано12.01.04 14:04

Благодарско !!! Тези са ми на 2 крачки. Просто не знаех че са кадър... Тръгвам веднага

Тема Re: Падат оборотите...нови [re: Bat Jorko]  
Публикувано12.01.04 14:05

Благодаря !
Бях при тях, но казаха че не правят диагностика на двигатели... Отивам в Ауто Експерт. Къде е този магазин Ауто Плюс ?

Тема Auto +....нови [re: Kaпитaн Плaнeтa]  
Автор Pacone (abiding)
Публикувано12.01.04 14:13

bul."4erni vryh" №47 tel.9626560

Тема Ауто Плюс-анови [re: Kaпитaн Плaнeтa]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано12.01.04 14:40

Ми за тва ти казх да им се обадиш предварително. Но иначе за безплатен стенд амортисьори и сприрачки са железни.

Ауто Плюс вече има доста магазини в София. Обади им се по телефона на магазина на бул. Черни Връх и ги питай за най-близкия до твоето местонахождение магазин. Имат магазин на Цар Симеон, близо до Христо Ботев, после имат един зад театър София, и т.н. Съвсем наскоро видях и още един нов - ако не се лъжа на Мария Луиза и Козлодуй.

Но не забравяй да си вземеш старата капачка за мостра!

Тема В Autoexpert никога!!!нови [re: Pacone]  
Автор obelix (...)
Публикувано12.01.04 17:06

В никакъв случай не отивай там!!! Няма други такива мърлячи ... или поне дебила на който попаднах там. Един нисичък с мазна чена коса! Ако искаш. ще обясня какъв ми беше случая там, но нямям много време в момента. Иначе можеш да отидеш в D&N - по-добре ми се сториха. Те са на обиколна след като подминеш Монтевидео и продължиш в посока околовръстното.

Успех с ремонта!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.