|
Тема
|
колко държат вектрите?
|
|
Автор | 412 (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.03 11:58 |
|
за колко пари приблизително може да се намери вектра от първия модел производство след 90год ,да е над 80кс. и приблизително на 160хил.км и да е в добро състояние.
С опелите не съм на ясно но ми трябва нещо по-голямо от кадет и астра. .Де да знам--за какво трябва да се внимава при евентуална покупка на вектра?
| |
Тема
|
Re: колко държат вектрите?
[re: 412]
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 20.11.03 12:21 |
|
2-3-4-5 хиляди лева 
| |
|
...личи си че разбираш, за това може ли и аз да те попитам нещо в този аспект: казваш Вектра за 2 хиляди? Какъв двигател, коя година, в какво състояние горе-долу, моля те помогни ми, искам да си взема втора кола, ама пак такава евтина...като мерцедеса долу...:)
| |
|
Вектрата за която пита човека може да е 1.8 моно - 90 кс. или 2.0 115 кс.
Кола '90 г. която е вече на 13 г. не може да е на 160 000. Това с бабите дето ходят на пазар е старо...
Има и за 2000 лв. коли но няма да я харесаш като я видиш
Другата крайност 6000 също ги има - CD изпълнение - ел. паке и климатик.
Погледнете в mobile.bg за цените. Нормално може да се намери с 500 - 1000 лв. от това дето се предлага там...
По добре да си вземеш Астра 96 г. 1,6 моно 8 клапана - от последните... верно са по 6 000 ама поне е на 8 г.
| |
|
Аз ти говоря за 2000 лева неква таратайка която да се уча на нея, в смисъл да и прецаквам двигателя с тунинги, такива работи, да си правя експерименти...ако може да се намери Кадет GSi за тези пари, идеално!
| |
Тема
|
Re: Какви 6 хиляди бе?
[re: Vlado-BENZ]
|
|
Автор |
imitev (питомен OpelFan) |
Публикувано | 20.11.03 15:59 |
|
Вестници за коли няма ли ???
Аз нямам нищо предвид...
| |
|
...явно не си ме разбрал, мисълта ми беше мислиш ли че въобще мога да си намеря такава кола (Кадет GSi или Вектра каквато и да е) за около 1800-2000 лева?
| |
|
Mitev da ne dyrji borsa be Vlade , toi ti kaza...gledai po obqvi
www.mobile.bg ...i t.n.
| |
|
Някой ми се беше хвалил че си е купил Кадет ГСИ 8 клапана за 1200 кинта...
Всичко е възможно!
| |
|
|
|
|