Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:12 24.11.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема benzin v maslotoнови  
Авторmilen (Нерегистриран)
Публикувано31.10.03 16:34

Niakoi moje li da mi kaje kade moje da e problema. Kadet 1.3S

Тема Re: benzin v maslotoнови [re: milen]  
Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано31.10.03 17:13

Само в бензиновата помпа

Тема Re: benzin v maslotoнови [re: milen]  
Автор E18NVR ()
Публикувано31.10.03 17:26

Praw e kolegata, tarsi problema w benz. pompa - ia platnoto, ia neshto drugo...

Тема Майтапа настрана!нови [re: imitev]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано31.10.03 18:34

Но и моето масло (последното) миришеше яко на бензин! (C14NZ)
Някаква идея защо?

Тема Re: benzin v masloto [re: milen]  
Автор glarusa (kabeldjiata)
Публикувано01.11.03 16:28

spored men ako kolata e karburator kato spresh dvigatelia e vazmojno ot tam da kape po malko i na ve4er vlizat okolo 20-tina grama......smetni go za mesec

jivota e samo edin san kam ve4nostta...zatova da go napravim takav kakavto ni haresva

Тема Re: benzin v maslotoнови [re: imitev]  
Авторmilen (Нерегистриран)
Публикувано02.11.03 16:52

Tri pompi sam smenil Vsi4ki garnituri na karboratora dori poplavaka i igli4kata. I tova go pravi samo zimata

Тема Re: benzin v maslotoнови [re: glarusa]  
Автор Mumko (Човек)
Публикувано02.11.03 17:09

zdraveite , pri motorite 1.2 , 1.3 , 1.4 i 1.6 malkite motori ..... e neshto ne mnogo normalno ne obichaino da vliza benzin v masloto i to ne e ot karburatora ne se chudete . samo smqna na segmenti ili ako e iznosen motora na butala i eventualno presturgvane na cilindura mu e lechenieto na tozi problem.
chao

Тема Re: benzin v maslotoнови [re: Mumko]  
Автор ben gan (непознат )
Публикувано02.11.03 19:16

ot studa benzina kondenzira po cilindura pri studen dvigatel kato se ima predvid 4e togava smesta e i dosta obogatena a i kolite koito poso4vate ne sa purva mladost ta ne se 4udete tolkoz edno e da miri6e na benzin drugo e da e stanlo katu voda ako e ot ben.pompa kato go izto4ite i sipnite na zemqta drasnete s zapalkata trqbva da gori ili pone da pravi opiti (da priplamva)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.