Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:29 17.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема тече...нови  
Автор Xpиc (Отсъстващ)
Публикувано14.07.03 16:05

тече вода и не знам точно къде е проблемът. от дясната страна на радиатора излиза водно съединение и отива зад ангренажния ремък. Там влиза в някаква метална част (която не знам каква е), а въпросната метална част се свързва с блока. Точно от тази връзка тече. Има ли някаква гарнитура там, да не би това да е водната помпа?! Има ли хитър начин за запушване без да се разглобява всичко? Надявам се да ми подскаже някой нещо...

Тема Re: тече... [re: Xpиc]  
Автор Любитeл (biraaaaaaaaa)
Публикувано14.07.03 17:09

Това трябва да е термостата и би трябвало да си има гарнитурка или поне някакво прътенче....

Тема Re: тече...нови [re: Любитeл]  
АвторNaemnik (Нерегистриран)
Публикувано15.07.03 10:50

da tam e termostata, prosto smeni garniturkata i ja mazni malko s chervenija silikon (ama da ne e mente) i njamash griza.
Ne se kosi ne e goljam problem ama trjabva da se opravi.

Тема Re: тече...нови [re: Naemnik]  
Автор Xpиc (Отсъстващ)
Публикувано15.07.03 17:45

въпрсът е, че трябва да се свали ангренажният ремък, за да се стигне до гарнитурката. Като го сваля, ще трябва ли да се прави пак реглаж, или има начин да се избегне? Защото това ще усложни много операцията...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.