Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:59 01.11.24 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Хечбек/Седаннови  
АвторGogo (Нерегистриран)
Публикувано24.06.03 17:40

Здравейте,

със сигурност за Вас това е много тъп въпрос, но мисля че така няй-лесно и бързо ще ми стане ясно - интересува ме, каква е разликата между купе хечбек и седан.

Благодаря предварително за информацията!

Тема Re: Хечбек/Седаннови [re: Gogo]  
Автор Benton ()
Публикувано24.06.03 22:36

Goliama e razlikata! Sedana e s izpuknal nazad bagajnik i pri niakoi koli, osobeno pri malkite, stoi osobeno grozno i tupo. Osobeno grozna za mene otzad e astra - sedan. Bagajnika stoi niakak si ne na miasto. A i e kraino neprakticen sedana... Vij, hetchbeck-a e druga rabota, zadnia kapak i zadnoto stuklo sa edno cialo - t.e. ciala vrata. I e skosena zadnicata, a ako e i s 2 (3) vrati, prosto e mania :-)

Тема Re: Хечбек/Седан [re: Gogo]  
Автор DArkMAn_ (Vectra 1.6+)
Публикувано25.06.03 01:51

или просто казано: седан-4 врати,хечбек-5 врати

Тема Re: Хечбек/Седаннови [re: DArkMAn_]  
АвторNaemnik (Нерегистриран)
Публикувано25.06.03 08:59

Kupe = duvratka

Тема Re: Хечбек/Седаннови [re: Gogo]  
Автор Vectra_GT (C20NE)
Публикувано25.06.03 10:27

Sega shte ti kaja nai prosto Golf2 si vijdal... e tova e hechbek, lada 1500 sashto si vijdal e tova e sedan

Тема Re: Хечбек/Седаннови [re: Vectra_GT]  
Автор Mr.Overclock (Vectra 2.0 CDX)
Публикувано25.06.03 10:47

Dokato kolega Beneton xvali Hechback, az shte poxvalia malko sedanite
1. Mnogo po-elegantna i izchistena forma
2. Da ste vijdali MB, BMW, AUDI Hachback?
3. Zadnata kora vinagi tropa
4. Po shumno kupe

Kato plus az namiram chistachkata i eventualno polzvane na po-goliamo prostransvo , ama ako izkash po-goliamo si vzemi kombi:)

Па, мене джокер ми не требе, я го знам ...

Тема Re: Хечбек/Седаннови [re: Mr.Overclock]  
Автор Vectra_GT (C20NE)
Публикувано25.06.03 10:52

Saglasen sam s teb az sam s hacback i naistina kupeto e po shumno ....za prostranstvoto ne si prav naprotiv specialno sedana na vectrata e s po-goliama vmestimost ot hechbeka i tam hachbak modela izdisha chistachka pri sedana ne ti trebva :) taka che spored men (a az karam hachbak) edinstvenoto koeto me kefi na hachbaka e formata (govoria specialno za vektrite) niakak si hachbaka e po-agresiven ot sedana ne mislish li?
Inache sedana e mnogo po- komforten ot hachbaka

Тема Re: Хечбек/Седан :)))))нови [re: Mr.Overclock]  
АвторHotBlg (Нерегистриран)
Публикувано25.06.03 11:15

Виж сега, всяка кола си има плюсове и минуси - седана си е кола за возия! поне така се води, багажника обикновено е недостатъчно голям за БГ-стандарти :) Хечбека, или както му казват - кола с три, пет врати е доста по-функционална, особено за града и за БГ. В "багажното" отделетие на хечбека се събира много багаж. Но обикновено е с по-твърдо окачване, по спортно де! Комбито обикновено е дълго колкото седана и по-дълго от хечбека. Супер функционално е за багаж, но дизайна - зависи кой какво харесва, аз например не признавам друго освен комби :) . И още нещо - динамикана на седана и на хечбека, аеродинамично погледнато са най-добри. Комбито е по-шучно при голяма скорост заради дългия таван! Най-общо казано - семейна за багаж (комби), представителна (седан), градска спортна младежка (hatch-a)! ENJOY YOUR OPEL!!!

Тема Re: Хечбек/Седан :)))))нови [re: HotBlg]  
Автор Vectra_GT (C20NE)
Публикувано25.06.03 12:26

Ok :) no....pak ti kazvam za bagajnika na hechbaka i na sedana
sedan(bagajnik) > hechbek (bagajnik) govorim za OPEL VECTRA vervai mi

Тема Re: Хечбек/Седан :)))))нови [re: Vectra_GT]  
Автор Mr.Overclock (Vectra 2.0 CDX)
Публикувано25.06.03 12:41

Az mnogo dobre znam koi e po-goliam, Hechback 460L , sedan 530L, no misulta mi e che kato savlish zadnite sedalki s hachbacka poluchavash malko po-goliamo prostranstvo.

Па, мене джокер ми не требе, я го знам ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.