|
Тема
|
А нека сега ми гепат огледалата
|
|
| Автор |
4x4 (<>) |
| Публикувано | 10.05.03 10:22 |
|
|
След като през празниците отново ми гепиха едното огледалото за 4 -ти път и застрахователите не ми признаха щетата, закарах колата при един майстор той сложи 4-5 малки метални планки отгоре го заля с нещо като епоксидна смола, малко кит сега ще го пръсне с черна боя и ще стане перфектно. Следващия път трябва да ми гепят колата заедно с огледалата копелетата.
Opel Vectra 2.0 4x4, ON-ROAD
|
|
|
Тема
|
Re: А нека сега ми гепат огледалата
[re: 4x4]
|
|
| Автор |
syglasen (минаващ) |
| Публикувано | 10.05.03 11:33 |
|
|
a otkyde si go kupi ogledaloto ?
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
tsvet4O () |
| Публикувано | 10.05.03 14:08 |
|
|
Внимавай какво си пожелаваш  
Дано това е решило проблема...
При Ауди проблема е с халогените, но досега мяй няма решение...
А при Вектрите - огледалата... Дано това да помогне   
Съединението прави силата! Audi
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
GAlNER (Stay COOL!!!) |
| Публикувано | 10.05.03 23:50 |
|
|
e dobre de! Kakav e smisala! Nali kato ne vidiat grubite nitove i planki, 6te se opitiat pak da gi otkartiat i 6te gi 64upiat. Nali ideiata e da se vijdat za da ne gi pipat!
NO PAIN - NO GAIN!!!
|
|
|
Тема
|
[re: GAlNER]
|
|
| Автор |
4x4 (<>) |
| Публикувано | 12.05.03 09:57 |
|
|
Значи ако ги счупят ми плащат застрахователите ако не си плащам сам, а аз определено избирам да ми плащат застрахователите иначе за кво се набутвам всяка година да им плащам.
Opel Vectra 2.0 4x4, ON-ROAD
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
GAlNER (Stay COOL!!!) |
| Публикувано | 12.05.03 11:43 |
|
|
Ne be prav si, ama nali dokato ti gi platiat ili 6te kara6 bez ogledala 1 mesec ili triabva da se nabuta6 predvaritelno. Ako sa ti el. sumana ne e ot drebnite.
To edinstvenoto re6enie s plankite e tolkova grozno, 4e o6te ne moga da se re6a, vapreki, 4e ve4e 3 pati mi gi kradat.
NO PAIN - NO GAIN!!!
|
|
|
Тема
|
[re: GAlNER]
|
|
| Автор |
Calibra 4x4 (непознат
) |
| Публикувано | 12.05.03 12:08 |
|
|
Да ви кажа да се разчита на застрахователите не е много добре, защото наскоро и аз ходих при тях за счупено огледало. Мойто е електрическо с подгряване и цветно стъкло. Казаха че ще го изплатят по експертна оценка. Друго не можело. Най-накраиа ми дадоха 150 лв. като едвам си го намерих на същата цена втора употреба. Ново е 450.
Става въпрос за БУл Инс
|
|
|
|
|
Общо взето гледат да не дават пари те. Ама пак по добре от нищо.
360 back side, кракът му лепи и тоя slide, но grab-овете не всеки път ...

|
|
|
Тема
|
[re: Nomad soul]
|
|
| Автор | Naemnik (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.05.03 09:31 |
|
|
Dobre de samo az li sym edinstvenijta pingvin deto si maha ogledalata. V krajna smetka ne e chak tolkova goljamo neudobstvo. Te se dyrzat na 4 shtipki. Dyrpam gi i gi mjatam v bagaznika. Vse edno che si maham chistachkite edno vreme na Wartburga. Vseki sluchaj neudobstvoto e dalech po-malko ot tova da mi gi svijat i sled tova da hodja po zastrahovateli, da mi kysat nervite i da obikaljam po Simeon da si otkupuvam moite ili nechij drugi sviti ogledala.
Vjarno che za el.ogledalata tova ne e reshenie, no za obiknovennite e OK.
|
|
|
Тема
|
[re: Naemnik]
|
|
| Автор |
nikman (непознат
) |
| Публикувано | 15.05.03 21:23 |
|
|
awe pi4ove 6to ne si razglobite ogledalata ot kojusite i da si gi hvanete s tel?hem ni6to ne si li4i,hem e efektivno....
|
|