Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:05 08.07.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Тема Problem s Opel Astraнови  
АвторNed (Нерегистриран)
Публикувано16.03.03 20:53

Zdravejte!
Ot 1 god. imam Opel Astra 1996godina proizvodstvo , 1.6 ,75k.s., klima , servo ...it.n.
Vsi4ko e ok , no samo deto ne vyrvi. Kakto kazva moj ptiatel ,,spynat kon".
3500 oborota na raven pyt 150km/h i ... zabravi. Kakto na gaz taka i na benzin .
Niama i nugnite dinami4ni ka4estva estestveno.
Mahnal sym katalizatora, sondata e proverena ... i vsi4ko degurno, no systata
rabota .
Znae li niakoj kakyv m. da e problema ?

Тема ot koi grad si [re: Ned]  
АвторLuBo1 (Нерегистриран)
Публикувано16.03.03 22:42

qk kaji ot koi grad si 4e iskam da vidq nali i moita vari kolkoto tvoita stoto e 1.8i i ne vari kolkoto predi mislq 4e e gadnia katalizator
ama moje i ot kofti benzinec

Тема Re: ot koi grad siнови [re: LuBo1]  
Авторseagirta (Нерегистриран)
Публикувано16.03.03 23:14

astrata triabva da pravi 200 s lekota. Ot tam natatyk veche kolkoto moje.

tova 150 za kola '96 godina nikak ne e dobre. Na kolko km ti e kolata?

Meril li si naliagane v cilindrite, chistil li si duzi (vij tuk ima edna tema za duzite)?
Kakyv ti e motora?

Тема Re: Problem s Opel Astraнови [re: Ned]  
АвторRadioDJ (Нерегистриран)
Публикувано17.03.03 10:00

Az imax predi Astra 1.6 i 75ks., i na gaz i na benzin varve6e saotvetno 165km/h i na benzin 170km/h. Pri teb zavisi mnogo ot slednite Factori:

1. kompresia na DVG - triabva da e pone 12 atm.
2.Gazovata uredba - kakva e plo4kata - dali e podhodia6ta za tozi monoinj.
3. Da ne e avtomatik? togava e vazmojno da e spanat kon
4. Veren li e razmera na gumite - ako sa dosta po-golemi ot optimalnite e vazmojno kilometraja da ne pokazva verno.
5. Kato izkliu4i6 klimatika , kakva e razlikata?
6.Kato si na benzin. da ne e zadrastena diuzata, ili filtara, ili pompata da ne ka4va dostata4no naliagane.

Voob6te, triabva da e vsi4ko ok na benzin, i togava moje da tarsi6 pri4ina v gaz. uredba.

Тема 75ks. pravi 170-180 MAXнови [re: seagirta]  
АвторRadioDJ (Нерегистриран)
Публикувано17.03.03 10:05

a ne 200

Тема Ти добре ли си?!нови [re: seagirta]  
Автор Любитeл ()
Публикувано17.03.03 10:12

Ако с 75 кончета може да се вдигне 200 без проблем, сигурно аз с мойте 115 требе 250 да ги правя от воле...
Проблема ти е липсата на още 2 цилиндъра или поне клапаните да са по 2. Неможе да искаш от таз моторетка да ти върти 2 серво бози и климатик и колата предполагам не е лека като кадет и да върви като изтребител. Предполагам че и при теб важи правилото, че мах. скорост се достига на предпоследната предавка, т.е. 4-та (предполагам че имаш 5)

Тема ne 4e sum karal oshte tolkova burzoнови [re: RadioDJ]  
АвторLuBo1 (Нерегистриран)
Публикувано17.03.03 19:56

ama u4ebnata mi spunata ko4ina astra 1.6 92g c16nz instruktora mi kaza 4e prail 180km ama stavala mn nestabilna

Тема Re: Dobre de ...нови [re: Любитeл]  
Автор Seagirta ()
Публикувано17.03.03 20:03

ami neznam priqtel, az govoria ot lichen opit

Praviq si izvodite za 2 astri ot koito imam preki nabludeniq. Moqta [C16SE kombi 101ks] i na edin priatel [C16NZ sedan] i dvete sa 93 godina. Sys tiah sym vdigal nad 200. Neznam 16NZ kolko k.s. e no maj e 75. Ta zatova mu kazvam na choveka che tezi 150km/h mi se vijdat adski malko ... za Astra'96. Opredeleno ima niakakyv problem makar che ako do 150 mu nabira byrzo i se dyrji dobre na pytia - za kakvo sa mu poveche ....

Тема Re: ot koi grad siнови [re: seagirta]  
Автор Mumko (Човек)
Публикувано18.03.03 03:00

Zdraveite , abe hora kude ste videli kola pod 100 Hp da pravi 200 kmh bez da e nqkakva kolichka pod 800 kg . Tova deto go pokazva kilometraja e tolkova daleche ot istinata che ako ste naqsno shte se zastrelqte.
Ako astrata 1.6 75 hp e s originalen razmer gumi klimatik hidravlika - poveche ot 180 ako vdigne trqbva da e pipana neshto...
Mitko

Тема Re: ot koi grad siнови [re: Mumko]  
Авторseagirta (Нерегистриран)
Публикувано18.03.03 13:05

estestveno, ofcourse ... govorim kakvo pokazva skorostomera. inache po katalog na C16SE mu davaha 188 ili 186 km/h max speed tyj che ako 180 km.h ako vdigne e postijenie

Sys zdrave

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.