|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Centrovka?
|
|
Автор |
Seagirta () |
Публикувано | 02.02.03 00:36 |
|
kyde moga da si napraviq centrovka na zapalvaneto?
Kakvo vsystnost oznachava tova?
Problema e che kolata pali ot pyrvia pyt no sled 2-3 zavyrtane na dvigatelq. Hodih pri edni majstori koito opraviat starteri no mi kazaha che se pravilo niakakva centrovka na zapalvaneto.
Niakakvi idei?
| |
Тема
|
Re: Centrovka?
[re: Seagirta]
|
|
Автор | Lamer (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.03 01:19 |
|
Kyf ti beshe dvigatelq ?
po prinzip centrovkata mojesh i sam da si q napravish. Za celta ima edni belezi po remychnite shajbi i po razpredelitelq na zapalvaneto, kojto se naglasqt
| |
|
zna4i vikash ot remu4nite shaibi imash 4ustvo za humor
ne vervam pri smenata na angrenajnia remuk belezite otnovo da ne sa gi napasnali ,koeto me sumniava
az bix mu preporu4al da si pregleda sveshtite da si po4isti klemite na distributornata kapa4ka i da si vidi akumolatora v kakvo sustoianie e !
xaxaxaxa
| |
Тема
|
|
|
Автор | Seagirta (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.03 11:29 |
|
dvigatelq e C16SE na Astra F
Akumulatora i alterantora sa OK, svestite systo. Az si mislq da ne e nesto s injectiona-a.
| |
Тема
|
Re: hehe Lamer
[re: Calibra16V]
|
|
Публикувано | 02.02.03 12:31 |
|
Calibra, mislq, che v sluchaq izobshto ne razbirash za kakvo ti govorq, ama karaj, nali vinagi ti davash kompetentno mnenie. Da sym spomenaval nqkyde za razmestvane na remychnite shajbi ?!?!?!? Ajde kato ne si naqsno ne se zaqjdaj pone !
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 02.02.03 12:46 |
|
pri 16SE korigiraneto na zapalvaneto ne e li elektronno ?
CEntrovaneto stava kato se postavi kolqnovi val, taka, che 1-vi cilindyr da e v GMT, i togava se nastrojva razpredelitelq. No nqkoi hora go nastrojvat i na sluh :))
Btw, ako kato nabirash po lek naklon na po-golqma predavka ne se chuva chukane, nachi centrovkata ti e ok. AKo ti zagrqva prekaleno mnogo dvigatelq togava moje da se symnqvash, che e slojena pyk na po-malyk ygyl. Vse pak naj-tochno zamervaneto stava sys stroboskopska lampa. A ti se 16SE. Hmm. tova che pali trudno moje i da ne e ot tova.
V ruskite sajtove pisheshe, che moje problema da e v tempteraturniq datchik, kojto e osobeno vajen pri studeno palene. Moje da e niska kompresiq na nqkoj ot cilindrite. A da, moje i diuzite da ne pryskat dostatychno neshto kato nisko nalqgane na gorivoto.
Ako sam proverkite ima mnogo igrachki, vse pak moje sam da otidesh na diagnostika, loshoto e, che kogato otidesh kolata veche shte e zaglrqla.
Az do tuk moga da ti kaja tova. Drugo, neka nqkoj deto se e sblyskval s dvigatel ot tozi rod. No shte mi byde interesno, zashtoto si misleh, che pylniq inj. bi trqbvalo da pali dosta byrzo dori kogato e studen :((
| |
Тема
|
[re: Lamer]
|
|
Автор | seagirta (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.03 15:58 |
|
ami ne sym chul schukane pri bair na goliama predavka ...
Vij sega az prosto sym mu sviknal kato zavyrtia i momentalno da pali oste na pyrviq "oborot" na dvigatelq. Sega pali ot 3-4 oborot. Ste otida na diagnostica ... che me e strah da en se precka nesto startera taka kato vyrti.
10xs inache za help-a. Kato razbera kakvo e ste pisha
| |
Тема
|
[re: seagirta]
|
|
Публикувано | 02.02.03 17:05 |
|
E to naj-dobre taka, dano pone ti kajat neshto tam, no ne byrzaj da smenqsh chasti :))
| |
Тема
|
[re: Lamer]
|
|
Автор | NVG (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.02.03 23:46 |
|
Az imam Astra 1,4SE. Mislia, che zapalwaneto na dwata motora e ednakwo. Ta towa, koeto iskam da wi kazha e, che ima datchik dolu na shaibata na kolianowia wal, koito sledi polozhenieto mu. Signala otiwa w elekronan blok, koito sluzhi i za razpredelitel na zapalwaneto. Ima kuplung, koito igrae roliata na oktan korektor. Na tozi motor ne mozhe da mu se prawi tzentrowka na predwarenieto. Prichinata deto ne pali mozhe da e w stapkowia motor za prazen hod.
| |
Тема
|
[re: NVG]
|
|
Публикувано | 06.02.03 01:18 |
|
Ne sym mnogo siguren, no maj ima i SE s elektronno zapalvane i na tqh sys sigurnost ne moje da im se pipa, no na tezi ot po-starite ili po-pyrvite modeli, ako sa s kapachka mislq che trqbva da se nastroqt na opredelen ygyl, kojto se vidi bazov (pone za NZ e taka, za SE ne znam dali e tochno taka) i posle ECU si korigira spored natovarvaneto
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|